Şimdi Ara

TURKGAMERKO CHAR TANITIMI SRT1903 O_o

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna girince biraz daha çekicem biliyorum np çok az ama bu oyunda adam kestiğinde 1 np geliyo

TURKGAMERKO CHAR TANITIMI SRT1903 O_o

• eziq bu char bnm char 90 lwl elinde + 10 giga 42 gb para dragon set +10 roc +5 dual wp +5 belt of str+5 we +5 dual war attack 3250 defanse 1200 civarı
  • +10 giga da vardı da tipini sevmiyom diye verdim birine.banka gb dolu ama unique takı satan bulamıyorum.Ama vs ye beklerim herkezi. server1
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

eziq bu char bnm char 90 lwl elinde + 10 giga 42 gb para dragon set +10 roc +5 dual wp +5 belt of str+5 we +5 dual war attack 3250 defanse 1200 civarı

Al işte .. Bize ne senin charından ? Tanıtacaksan açarsın bi topic senide eleştiririz (olumlu - olumsuz)

O kendi charına yorum istiyor .. Senin ona söylediğin şeye bak .. Biraz da Türkçe'yi düzgün kullansan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MurdereR_

+10 giga da vardı da tipini sevmiyom diye verdim birine.banka gb dolu ama unique takı satan bulamıyorum.Ama vs ye beklerim herkezi. server1

bu char edit mi :D str ve hp 255 :D:D
  • Burda hava atma olayı yok
    adamın charı seninkinden kötüyse eziq olmaz...
  • edit diil

Ayrıca ben bu charı tbl ile unique +10 giga vs. çekerek dizmedim.Hepsini kendim kastım Satın aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustYouAndMe -- 12 Haziran 2007; 10:43:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • private serwerlerin spamları war janjanJNR@hotmail.com gelin ordan weriyim size
  • bende 100 tane altın gb var ne işe yarıyor altın gb 100 taensi ne kadar para ediyo arkadaşlar turkgamerde?
  • GzeL genee
  • znax onların tanesi satıcıya 100 m e satılıyo
  • Bu oyunu Nerden indircem bide oyunla ilgili bilgi verirmisiniz (yani lvl atlama skiller filan)
  • Lvl atlamak kolay bence.
    sende eğer client varsa ip0:ko.turkgamer.net

oyunun siteside ko.turkgamer.net

client yoksa sitesinden indirirsin

server1 e gel her türlü yardımı yaparım
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MurdereR_

Lvl atlamak kolay bence.
    sende eğer client varsa ip0:ko.turkgamer.net

oyunun siteside ko.turkgamer.net

client yoksa sitesinden indirirsin

server1 e gel her türlü yardımı yaparım

dostum server1'de adamım var acaba bana item yardımında bulunabilecen mi??
  • item verememde 5-6 gb verebilirim bendede sadece gb var
  • quote:

Orjinalden alıntı: zmax

bende 100 tane altın gb var ne işe yarıyor altın gb 100 taensi ne kadar para ediyo arkadaşlar turkgamerde?

gbnin açılımını biliomusun

altın gb = altın altın külçe
  • la bende bi program var arkadaş yolladı sundersten falan istediği takıyı istediğin itemi çekion falan çok harika ama private server ları seevmiyorum lwl 87 dim kimse kesemiyodu editler bile üstümde dagger vardı herkes 1 vuruyodu
  • Benim char lvl: 80 1.server asas atak: 2500 defans: 1300 np 850 civarıydı super chardı da spike editlendiğinden bıraktım
  • benim char imzamda oku yada ben sölimde vs yapamayız arena yoq :( ama neyse gene ben seni alırımı meraklanma edit +80 skill vurunca edit 80 lwl e bile 1000 vuruom sana 8000 vururum kusura bakma alay değil alınma ama benimde kesildiklerim var tabi sadece editler bana tek çekemeyenlere ben tek çekiyorum da bu aralar seri skillden dolayi herkes costu
    :en Kullanmiom hem ban sebebi hemde kötü yol ister inan ister inanma ama kullanmiom programida var isteyene yollarım eklesin benim msn deel de ondan ronaldinho_raul15@hotmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.