Şimdi Ara

türkçü devlet yönetimi şart ........!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu devlet i Türk'ün elinden aldılar.yonetim Türklerde değil.suriyelileri bir iç isyanda iç savaşta kullanacaklar Türk ne kadar az olursa okadar iyi onlar icin..............

TÜRK ümmeten sayılmıyo ak-it lerin deyimi ile müslüman olan sayılıyo. Bunlar Osmanlıcı güya milliyetçilik düşmanı moskof yunan ingiliz dölleri. TÜRK MİLLETİ TÜRK MİLLETİ AŞK İLE SEV MİLLİYETİ diyen ecdadın varisi oldugunu söyleyip Milliyetçiliği ayaklar altına alan ucube tarikatcı kesim günü geldiğinde dedeleri gibi asılacakdır.

• Akp'ye oy verenlerde moldovyalı zaten.
  • Suriyelileri, Avrupa ve dolayısıyla Amerika pisliklerini ortaya çıkarmasın diye tutuyor. Yiyorsa bıraksın bakim onun sülalesini yaşatmazlar sülalesini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masqureade

Akp'ye oy verenlerde moldovyalı zaten.

arabistanlı oluyorlar moldovyadaki kültür bunlarda ne arar oranın cahili bile bunlardan eğitimlidir .
  • Bütün müslümanları kapsayan yönetim şart asıl, biran önce Suriye'den kaçan müslüman kardeşlerimizi vatandaşlığa almamız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K E N -- 19 Ocak 2017; 23:32:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Bütün müslümanları kapsayan yönetim şart asıl, biran önce Suriye'den kaçan müslüman kardeşlerimizi vatandaşlığa almamız lazım.

ben defolup gidecem zaten bu ülkeden yakında onu da yaparlar kardeş çocuk yapmaktan başka birşey bilmiyor bunlar 20 sene sonra azınlık biz olacaz kaçın gidin beslemeyin bu arapları size 2 kat vergi dayayıp bunları besliyorlar.
  • K E N kullanıcısına yanıt
    Hacı mı desem sana coni mi desem bilemedim

Çok Karakterlik boyutunu aşmış durumdasın.

Bilim dünyası ağzını açmış seni izliyore

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    siyaset bilimi ve kamu yönetimi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  türkçü devlet yönetimi şart ........!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.