Şimdi Ara

Türkçeyi Nasıl 1 Saatte Bitirebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar türkçeyi çözmem 80-90 dk'mı alıyor bunu nasıl 1 saate düşürebilirim ? en çok karışık verilen parağrafın sıralanışı ve dil bilgisi zamanımı alıyor

• 40 soruyu 80 dakikada yapıyorsan
    30 soruyu 60 dakikada yaparsın yani 10 soruyu boş bırakarak hedefine ulaşabilirsin iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapçi doktor

40 soruyu 80 dakikada yapıyorsan
    30 soruyu 60 dakikada yaparsın yani 10 soruyu boş bırakarak hedefine ulaşabilirsin iyi forumlar.

mesaiye mi kaldın kardeş kafa gitmiş

şöylede düşünülebilir 1 soruyu 2 dakikada çözüyorum 1.5 dakikaya nasıl düşürebilirim
  • ben soruları tersten okusam ancak o kadar sürede bitiririm napıyon sen kardeş . Neyse büyük konuşmayaım sınavda ne olacağı beli olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukukisteyenmezun06

ben soruları tersten okusam ancak o kadar sürede bitiririm napıyon sen kardeş . Neyse büyük konuşmayaım sınavda ne olacağı beli olmaz

tavsiye versen daha iyi olurdu
  • knk yavas çözmenin nedeni nedir yavaş mı okuyorsun yoksa işaretlediğinden emin olamıyormusun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukukisteyenmezun06

knk yavas çözmenin nedeni nedir yavaş mı okuyorsun yoksa işaretlediğinden emin olamıyormusun ?

şıklarda d şıkkına kadar gidiyorum son 2 şıkta dönüp bir daha bakıyorum çok zaman kaybı oluyor mesela sosyale gelince 30-40 dakika matematiğe 60 dakika kalsa yeter ama nasıl olacak bilmiyorum günde 2 deneme çözmeye başladım inşallah bir yararı olur okumamda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6580C8B72 -- 2 Mart 2016; 2:02:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sana tavsiye 1 soruya 1.45 saniye verirsen hedefine ulasirsın bak ben daha insaflıyım yukaridakine göre anladın

• quote:

Orijinalden alıntı: rapçi doktor

40 soruyu 80 dakikada yapıyorsan

Merhaba.

Sanırım yanlış anlaşılma olmuş.

Arkadaşın Türkçeyi bitirmesi 80 dk oluyor ilk 30 sorusunu çözmesi değil :) Ve arkadaş bitirme süresini nasıl düşüreceğini soruyor, ilk 30 sorusunu ne kadar sürede çözeceğini değil.

İyi forumlar :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.