Bildirim
Turkcellden TL yükledim gelmedi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: |Mafia|
Turkcellden 20Tl yükledim 5 dkka içinde gelir dedi gelmedi.sonra gittim sistem yoğun dedi 36 dkkadır hala gelmedi ne iş bu ya?
Fiş elinizde mi ? Numaraya bakın doğru girilmiş mi diye. Şuanda bir sorun yok ama -
quote:
Orijinalden alıntı: W7K2D
quote:
Turkcellden 20Tl yükledim 5 dkka içinde gelir dedi gelmedi.sonra gittim sistem yoğun dedi 36 dkkadır hala gelmedi ne iş bu ya?
Fiş elinizde mi ? Numaraya bakın doğru girilmiş mi diye. Şuanda bir sorun yok ama
Hocam 40 dkka sonra geldi de gelmez olaydı.Fiş falan vermediler.Daha ordan almam zaten akıllandım. -
ben de internet bankacılığından vodafona yükleme yapmıştım, 2 gün sonra gelmişti. geçen gün de 6 saat sonra gelmişti. bir yükleme işlemini bile doğru dürüst beceremiyorlar açıkçası.. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: W7K2D
quote:
Fiş elinizde mi ? Numaraya bakın doğru girilmiş mi diye. Şuanda bir sorun yok ama
Hocam 40 dkka sonra geldi de gelmez olaydı.Fiş falan vermediler.Daha ordan almam zaten akıllandım.
Bu gibi durumlarda muhakak fişinizi alın ki cevap hakkınız olsun. Geçmiş olsun tekrardan =)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X