Bildirim
turkcellden sevgililer günü hediyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
milleti pahalı konusturdugu yetmiyomuş gibi bi de dalga geçer gibi 100 knt 300 dk diolar yaw, diğerleri 100 knt ile 500 dk konusturuyo(tabi telsim için dolu dolu 500 dk konusamıyosun ama) yine de içimden geldi turkcell'e -
Valla telsim var bende, yer ankara, ve 100 kontöre 500 dakika kesintisiz konuşabiliyorum, artı mesajlar zaten bedava. Şükürler olsun, iş yeri haric, türkcelle arıycam yerde yok -
Turkcellden yine dalga geçme kampanyası hala dokunulmaz olduklarını zannediyorlar -
turkcell ne acaba ben öyle birini tanımıyorum -
Bu da bir gelişme en azından mecbur tcell kullananlar için.Öğrendiğim iyi oldu. -
Sen böyle devam et Turkcell! Milleti böyle uydurma kampanyalarla kandırabileceğini sanıyorsun, ama yanılıyorsun. Sana ancak bu yakışır. Uyandı artık millet.
-
iyi hoşda telsim avea birazda kapsama alanlarını genişletsede bende turkcell kazıgı yemek zorunda kalmasam ( telsim avea kapsama alanına girdide biz mi 500 dk. konuşmadık) -
Dalga geçiyor galiba bu turkcell bizimle, hadi be vodafone gel de batır şu turkcelli -
genede 1 ay bile olsa bizi biraz masraftan kurtardı. inşallah önümüzdeki aylardada devam ederç hç sanmıyorum ama napalım ümit ediyoruz
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon meşgul olmadığı halde meşgul çalıyor turkcell
- turkcell fatura ödenmezse ne olur
- sms gelmiyor
- yedek sim kart nedir
- numara taşımada banka işlemleri
- hat takılı ama şebeke yok
- turkcell akıllı fatura nedir
- 2025 telsiz kullanım ücreti
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X