Şimdi Ara

turkcellden sevgililer günü hediyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar turkcell bu ay sevgililer gününe özel gnctrkcll abonelerine 100 kontore 300 dk konuşma sunuyor. yanlız sadece şubat ayında kullanılıo yani bu 300 dakkayı şubat ayı içinde bitirmek gerekiyo konuşulmayan dakkalar bi dahaki aya falan devredilmiyo..

• milleti pahalı konusturdugu yetmiyomuş gibi bi de dalga geçer gibi 100 knt 300 dk diolar yaw, diğerleri 100 knt ile 500 dk konusturuyo(tabi telsim için dolu dolu 500 dk konusamıyosun ama) yine de içimden geldi turkcell'e
  • Valla telsim var bende, yer ankara, ve 100 kontöre 500 dakika kesintisiz konuşabiliyorum, artı mesajlar zaten bedava. Şükürler olsun, iş yeri haric, türkcelle arıycam yerde yok
  • Turkcellden yine dalga geçme kampanyası hala dokunulmaz olduklarını zannediyorlar
  • turkcell ne acaba ben öyle birini tanımıyorum
  • Bu da bir gelişme en azından mecbur tcell kullananlar için.Öğrendiğim iyi oldu.
  • Sen böyle devam et Turkcell! Milleti böyle uydurma kampanyalarla kandırabileceğini sanıyorsun, ama yanılıyorsun. Sana ancak bu yakışır. Uyandı artık millet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    14 Şubat Sevgililer Günü
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iyi hoşda telsim avea birazda kapsama alanlarını genişletsede bende turkcell kazıgı yemek zorunda kalmasam ( telsim avea kapsama alanına girdide biz mi 500 dk. konuşmadık)
  • Dalga geçiyor galiba bu turkcell bizimle, hadi be vodafone gel de batır şu turkcelli
  • genede 1 ay bile olsa bizi biraz masraftan kurtardı. inşallah önümüzdeki aylardada devam ederç hç sanmıyorum ama napalım ümit ediyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.