Şimdi Ara

Turkcellden gecikmiş Nisan 1 şakası 4G içerir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell benden hız testi yapmamı kullandığım cihazın markasını istedi ve sonuç

Evden 4G hız testi

Yanıt
    Merhaba,

Deneyimlediğiniz internet bağlantı hızı 4.5G ortalama hız değerlerinin üzerindedir. Bu hız değerlerini daha yukarıya çıkartabilmek için yatırımlarımız devam etmektedir.

Saygılarımızla,
    Turkcell Sosyal Medya Müşteri Hizmetleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 6 Nisan 2016; 16:06:33 >

• İlginç gerçekten dalga geçer gibi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba ortalaması kaçmış. Çünkü ben 3G'de hız testi yaptım ve evde 0.95 çıktığında ilgilenicez demişlerdi tam 8 aydır ilgileniyorlar, üstelik artık hiç 3G çekmiyor. 3G için ortalamaları ise 1.5 Mbps imiş.
  • Şaka gibi turkcell evden 4G hızını alamıcaksam 80 tl niye ödüyorum heryerde almam lazım şu parayı verdikten sonra bana gelmiş dalga geçer gibi ortalamanın üzerindedir diyor turkcellin çekim gücü işte sitede çekmiyor diyorum anlamıyolar evde olsa iyi 3G de sıkıntı yok ?

6 megabit ile 16 megabit arası hızı var bide 4.5 g demişler illaki benim belli bir noktadamı durmam lazım ben heryerde çekicek diye hayal etmiştim 3G gibi ne umdum ne aldım

Kotada ayrı komedi şu ülkeye kotasız cepten internet ne zaman gelicek merak ediyorum ingilterede 25 pounda sınırsız yapıyorsun.

ilk gün test ettim 3G biraz artmış hız ama 4G yavaş iyi çekmediğinden adamlar yatırımlarımızı artırıcaz diyor kadıköy acibademde oturuyorum

Lokasyon bile attım adamlar bak şuralarda iyi çekmiyor dedim bana ortalamanın üzerinde dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 6 Nisan 2016; 21:35:49 >

• Hardstyler H kullanıcısına yanıt
    Upload daha hızlı yani bence bi sıkıntı var.
    Hızınız yine 70-80mbit, ben sivasta dış ortamda bu kadar alıyorum. Daha arttırırlar sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tlserkan kullanıcısına yanıt
    Bir yanlış anlaşılma var sanırım,arkadaş 7.7 megabit değere ulaşmış.Hızı 70-80 megabit değil.
  • GILMOUR kullanıcısına yanıt
    Saniyede ki megabayt sayısı değil mi o mb/sn.. Öyle ise 70-80 mbps oluyor. (megabit diye okunuyor mbps)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Speedtest megabits olarak hesaplar, şu resimde görüldüğü gibi 42 megabit ile saniyede 4,30 megabyte veri indirmiş oluyoruz.
    Arkadaşın eklediği fotoda 7,64 megabit hıza ulaşılmış buda takriben saniyede 750 kilobyte veri indirebildiği anlamına gelir.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• GILMOUR kullanıcısına yanıt
    Sizin attığınız resimde megabit o tamam mbps. Ama arkadaşın attığı mb/s. İkisi farklı şeyler. (bknz. Megabit, saniyedeki megabayt)

Evet orada gözümden kaçmış ,dediğiniz gibi haklısınız.
    Şu durumda 70-80 megabit 4.5g'nin ilk adımları için gayet iyi bir hız.
    Bir de cihaz cat 6 özellikli değilse yüksek değerlere ulaşmıyor olabilir.

Ayrıca bu sayfaya ipad ile girince eklenen resimde saniyede 7.67 megabyte ile download edildiği görülüyor, ama notebook ile girildiğinde farklı bir speedtest sonucu (0.96 down 1.05 up ) görülmekte

Bu nasıl oluyor?

Turkcellden gecikmiş Nisan 1 şakası 4G içerir Turkcellden gecikmiş Nisan 1 şakası 4G içerir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GILMOUR -- 7 Nisan 2016; 14:33:44 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.