Şimdi Ara

Turkcell Yurt Dışında Aranma Paketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir haftalık yurt dışı tatili yapacağım ve bu süre zarfında önemli bir telefon araması bekliyorum. Turkcell'de yurt dışı standart paket var 18 TL'ye. İnternet erişimini kapatsam ve sadece gelen çağrı olduğunda cevap verip konuşsam dakika başı 18 TL ücret öderim değil mi? İşin ucunda Turkcell olunca başka masraf çıkartır diye korkuyorum :) Böyle bir tecrübesi olup yardımcı olabilecek olan varsa müteşekkir olurum.

Paket bu

https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yurt-disinda-kullanim/yurt-disi-standart-paket

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet.Aynı durum başıma geldi.Yalnız kesinlikle paketim yurtdışında geçerli özelliğini kapattırın yoksa her aramanın geldiği gün 300tl geçirmişlerdi faturama.

Teşekkürler hocam cevap için. Şu an zaten hiç bir paket aktif değil. Yurtdışına çıktığım gün sadece bu paketi aktif edeceğim.

Şu an baktığımda “tarifen yurt dışında geçerli” aktif görünüyor, onu kapatıp 18 liralık “yurt dışı standart” paketini mi açmalıyız? (Yurtdışındayken hücreseli tamamen kapalı olacak zaten)

(Turkcell’i aradım, müşteri temsilcisi epey saçmaladı, şimdi açmayın havaalanında açın falan diyor, yurtdışına çıktığımızda aktif olmayacakmış gibi sanki (kendisi de tam emin değil gibiydi ne söylediğinden de, ben o şekilde söylemek istiyormuş gibi anladım).. ikinci olarak da bu zaten 1 dakikalık bir paket falan dedi, dedim nasıl yani sadece 1 dakika sonra konuşma kesilmiş olacak ve ben internetimi açıp uygulamaya girip tekrar 1 dakikalık paket mi almam gerekiyor demek istiyorsunuz dedim, evet dedi 😂 inanılır gibi değil, neyse)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Inceleme: Zalman ZM-NC1000 Laptop Sogutucusu
    Inceleme: ORJİNAL TEYBE USB SD AUX Digital Music Changer
    Apple Watch Sport Uzay Grisi
    iPhone 6 Uzay Grisi 16 GB
    Samsung 55H6470 - PS4 500Gb
    || HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4&amp;quot; WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
    || N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI &amp;amp; eSATA &amp;amp; Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 ||
  • Onur__ kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam, maalesef paketi aktif ettim ama beklediğim arama gelmediği için kullanmadım :)

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.