Şimdi Ara

Turkcell yeni TV Box cihazını tanıttı: TV+ Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell yeni TV Box cihazını tanıttı: TV+ Pro
    Turkcell, yeni Android TV Box cihazı TV+ PRO’yu tanıttı. TV+ PRO, Turkcell'in daha önce satışa sunduğu Android TV cihazı olan TV+ Ready’e göre lisans desteği ve daha gelişmiş donanımı ile dikkat çekiyor.

TV+ PRO, Mi Box S’e benzer şekilde kutulu yapıda geliyor. TV+ Ready ise TV arkasına saklanabilen “stick” yapıdaydı. TV+ Pro, gücünü Amlogic S905x4 işlemcisinden alıyor. 4K çözünürlüğünü destekliyor ve Android 11 (Google TV) işletim sistemi ile geliyor.

Ayrıca Bkz.Lifebox'ın abone sayısı 2 milyona ulaştı

Lisanslı Android TV olması sayesinde Google Play Store’dan Netflix, Disney+ gibi uygulamaları indirebiliyor ve en yüksek görüntü kalitesiyle seyredebiliyoruz. TV+ Ready’nin lisans desteği olmadığı için Netflix yüklenemiyordu.

Turkcell yeni TV Box cihazını tanıttı: TV+ Pro
    TV+ PRO’ya USB veya Bluetooth üzerinden klavye, mouse ve gamepad bağlanabiliyor. Bluetooth 5.0 teknolojisini destekliyor ve üzerinde USB 3.0 yuvası bulunuyor. Wi-Fi 5 (802.11ac) desteği sayesinde kablosuz bağlantıda yüksek hızlara ulaşılabiliyor. Cihazın kumandasında TV+, Netflix, YouTube ve Google Asistan kısayolları bulunuyor. TV+ uygulamasında televizyon kanalları arasında geçişi kolaylaştırmak için nümerik tuş takımına da yer verilmiş.

TV+ Pro; taahhütlü, taahhütsüz, faturaya ek veya kredi kartı üzerinden, satın alma veya kiralama modelleriyle satışa sunulacak. Tüm operatörlerin kullanıcıları Turkcell mağazaları ve internet üzerinden TV+ PRO’yu temin edebilecek. Cihazın peşin fiyatı henüz açıklanmadı. Financell ile 3 ay taksitli olarak alındığında 2.268 TL’ye denk geliyor.

TV+ Pro özellikleri

• İşletim sistemi: Android 11 Google TV

• İşlemci: Amlogic S905x4

• Depolama: Belli Değil

• Çözünürlük: 4K

• Wi-Fi: 2.4G/5 GHz 802.11a/b/g/h/ac

• Bluetooth: 5.0

• ?Video/Audio çıktısı: HDMI 2.1 / SPDIF

• Mis gibi Mi TV Stick varken buna kim neden para verir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mis gibi Apple TV varken buna kim neden para verir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çin çöplüğünden bir ürün daha çıkarmış turkcell tebrik etmek gerek

• 830 TL'ye AliExpress'de var 🧿

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaximillianFoe -- 20 Haziran 2023; 20:45:32 >
  • google tv mis gibi 1000 tl

• Amlogic hea? Hangi shenzen den geldi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrutality -- 20 Haziran 2023; 22:41:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TV seyretmeyi bırakalı yıllar oldu. Ama gel görki inatla kakalıyor Superonline aboneye, lan yatacak cihaz işte; "takmayın o zaman" diyor MT. Arkadaş, kullanmayacak ise aboneye ne b.. yemeye zimmetliyorsun ki cihazı? Rezillik diz boyunu da geçti. Ayrıca, tek tip abonelik ücreti sunmadıkları için de iyi bir RK Soruşturması geçirmeleri gerekir aslında. "Fiyat artacak" diye diye abonelik yeniledik: 199 TL 500 MBit (1 yıl) abonelik için 395 TL deyince 295 TL 200MBit şeklinde yeniledik. Dün bir baktım 299 TL'ye 500 MBit kampanyası var.
    Ama kimin umurunda; kimse sormuyor, "Kardeş, sen aynı abonelik hizmetini nasıl farklı fiyatlar ile veriyorsun?" diye;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lterlemez -- 21 Haziran 2023; 01:25:34 >
  • cem650 kullanıcısına yanıt
    Google TV'yi daha önce görmemiştim. Live kısmında Türkçe kanallar mevcut mu? Nasıl çalışıyor tam olarak?

Edit: Canlı yayın Abd ve Almanya için geçerliymiş sanırım. Bu durumda düz tv kutusu yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 21 Haziran 2023; 09:13:21 >
  • 3erkay98 3 kullanıcısına yanıt
    Aliexpress'teki ortalama tvbox'larla birebir aynı donanıma sahip zaten.

• çöööppp

• Taşınabilir anlayışından ne anladığınıza göre değişir… Mesela elektrikli süpürgenizi de gittiğiniz yere götürebilirsiniz… Dalga geçiyor olun lütfen…

• 2019dan beri s905x4 her türlü cihazda gördük zaten son teknoloji ürünler beklerken teklonolojinin sonu gelmiş ürünleri ısıtıp ısıtıp sunuyorlar sürekli

• tv Plus kullandım ve iptal ettirdim gerçi içeriği zengin ama Apple TV öyle berbat bir program ki kullanımı kanal geçişleri ve arayüzü berbat , üstelik mail attım video çektim dedim şöyle yapın bunu düzeltin dedim g...tleri ile dinlediler... tivibu go içerik olarak belki tv Plus gibi değil ama kanal geçişleri ve arayüzü kullanmak çok hızlı ve kolay , kendilerine ifade ettim tek bir dokunuş ile kanal geçişi yapın ve tivibu go tek dokunuş ve yarım saniyeden daha bir kısada sürede kanal geçişi oluyor dedim tv Plus 8 saniyede bir kanala geçiş yapıyor dedim de Dedim ama... kale bile almadılar

• Apple TV de zaten uygulaması var bunu neden alalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 21 Haziran 2023; 15:54:39 >
  • Turkcell tv+ hizmetine mi saymis apple tv ye mi saymis belli degil. Ne kullanıyorsun usta sen :D

• 4 yıl önce çıkmış işlemci + 3 yıl önce çıkmış işletim sistemi = yeni cihaz kardeşim.

• Ben de görünce mevcut TV+ üyelerinin cihazlarına (Sagem, Huawei, Vestel) ek yeni bir cihaz çıkartıldı sandım o kalitesiz Wi-Fi desteği bile olmayan Sagem cihazımızı bununla değiştirebilir miyiz acaba diye hemen Turkcell’e Twitter’dan yazdım fakat dönüş olumsuz oldu, şu an Fiber hizmetlerine bu mevcut değilmiş, yakında olacakmış. Mevcut olunca da taksitle alınabilecekmiş. Xiaomi Mi Box, Apple TV falan varken bunu gerçekten satın alan olur mu merak ettim doğrusu.

Bu arada keşke artık TV+ adı için Apple TV+ markasını da zor durumda bırakmasalar. Kaç yıl oldu birçok sebepten, özellikle de Turkcell’den kaynaklı, Apple TV+ ülkemize giriş yapamıyor.

• slaperigtje S kullanıcısına yanıt
    O zaman Vision Pro'nun isim tescil hakları Çin ve bazı ülkelerde önceden HUAWEI tarafından patentlenmiş olmasından dolayı da XR gözlük gelemeyecek.

Bu bir bahane olamaz.

Disney'e bakın. LATAM ve Hindistan, Uzak Doğu pazarında ısrarla Star adını kullanıyor. Şimdi 2024 yılına kadar FOX isminin kullanım hakkını bırakması gerekiyor 21st Century Fox ile oluşturduğu anlaşma neticesinde.

Yunanistan'da Star Medya Grubu var. FOX ismini de bırakması gerekiyor. Disney çoğu yerde FOX ismi yerine Hotstar/STAR ismini kullandığı için STAR ismini de kullanamıyor.

Çözümü O harfini düşürmekte buldu. FX'in marka hakları hâlâ Disney'de. FOX, FX oldu. FX sanırım tutmadığı için yayından kaldırılmıştı Yunanistan'da. FOX Life da FX Life oldu. Türkiye'de nasıl bir yol izlenir bilemiyorum.

Yani çözüm bir şekilde bulunuyor aslında. Apple bu işi Apple Pay gibi diretiyor istediği rekabet koşulları sağlanamadığı için.

Uzun vadede kendisine zarar verecek ama. Disney piyasayı sildi süpürdü FOX arşivi ile yerli yapım işine de girince. Netflix zaten böyle. Blu TV zaten HBO/Max arşivine sahip Discovery hissedar olduğu için. Geçenlerde Blutv Play kanalları da Turkcell TV+'a geldi. Böylece Sony Sinema TV/Fil TV eksikliği çeken Turkcell kullanıcılarına farklı alternatifler de sunulmuş oldu.

Apple buna rağmen beklemeyi tercih ediyorsa Türkiye pazarı streaming servisleri ile doldu. Vaat edebileceği bir şey de kalmadı geriye.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.