Şimdi Ara

Turkcell Xiaomi Mi Note 10 4999 lira p40 pro 9999 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.858
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Turkcell Xiaomi Mi Note 10 4999 lira p40 pro 9999 lira

Bide p40 pro var 9999 lira

Fırsat olarak görmesseniz cevap yazmayın, konu arkaya düşüşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhaba_2233 -- 17 Eylül 2020; 0:11:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fırsat mı değil mi bilmeyenler ne yapsın üstad?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyat uygun piyasada 5300 civarı şuan

• Maximum 150 tl puan ile beraber değerlendirilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: wakrupalice

Fırsat mı değil mi bilmeyenler ne yapsın üstad?
    Beklesin, görsün. Fırsat kaçarsa zaten senin değildir.

• Fiyat için güzel şahsi fikrim Lite ile farkı sadece kamerası. 1500tl farkı ödüyorsun sadece kamera yükseliyor. İşlemci ve diğer özellikler aynı :( bilemedim. Yurt dışı cihaz satanlarda 3500'e satıyor bunu aklıma yatmıyor değil.Yurt dışı cihazlarda arızaya rastlayan oldu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OgoX -- 17 Eylül 2020; 0:17:25 >
  • Yurtdışı Mi 8 SE ve Redmi Note 8 kullanıyorum aktif iki senedir ekranı kirmam dışında bir sorun olmadı.tek puruz tek sim kullanılıyor.ona göre tercih edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhacir -- 17 Eylül 2020; 0:52:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • P30 Lite da indirimde, takibimde olan bir cihaz ama maximum kartım olmadığından 11.11 i bekleyeceğim.

• çin telefonuna 5 bin vermekte ne bileyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Hocam vergiden kaçınmak istemeyen, kaçak telefona güvenmeyenler ve ya distribütör garantili isteyenler için paylaştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhaba_2233 -- 17 Eylül 2020; 14:15:44 >
  • merhaba_2233 M kullanıcısına yanıt
    vergide kaçmak değil kaçınmak hocam.
    garantisiz satanlarda çıkacak tek sorun bikaç ay sonra imei klonlamıştır diye mesaj gelip kapanıyor. satıcıların garanti verdiğine bakmayın parayı ödedikten sonra tanımazlar başıma geldiği için biliyorum.forumdaki satıcıdan 2 tane xiaomi cihaz aldım şimdilik birinde sorun çıktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beleş

• Bir sabah kalktığında şebeke yoksa şaşırma. Benim öyle oldu, imei kopyalandığı için kapatmışlar. Uyarı mesajı telefon kapandıktan sonra geldi.
  • zkurt86 kullanıcısına yanıt
    100 liraya halledersin vergi ?
  • extinct kullanıcısına yanıt
    Ben 100 lirada vermiyorum. Aptal değilim 10 dakikalık işe 100 lira vereyim, kendim yapıyorum. İşimizde gücümüzdeyiz sabah bir kalkıyorsun hat yok, geçen hafta yaşadım bunu. İnternette arayınca son 1 ayda bir çok kişiye aynı durum olmuş. imei işinde bir şeyler değişti. Artık göz açtırmayacaklar gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

çin telefonuna 5 bin vermekte ne bileyim
    Aynı özellikteki telefona 2 katı para veriyorsan burada ne işin var?

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

vergide kaçmak değil kaçınmak hocam.
    garantisiz satanlarda çıkacak tek sorun bikaç ay sonra imei klonlamıştır diye mesaj gelip kapanıyor. satıcıların garanti verdiğine bakmayın parayı ödedikten sonra tanımazlar başıma geldiği için biliyorum.forumdaki satıcıdan 2 tane xiaomi cihaz aldım şimdilik birinde sorun çıktı.
    Peki düzelttim. Gerçi iki üç senede 1.5-2 binlaradan kaçınarak ne olacaksa. Ötv, trt payı, damga vergisi, kdv, bandrol vergisi, gümrük vergisi, dosya masrafı, okuma hizmeti, kanalizasyon vergisi, iletişim vergisi, telsiz kullanım vergisi aklıma gelenler. Ben temel ihtiyaç olan suya ödediğimden fazlasını vergiye ödüyorum. Hepsini ç düşünürsek 1.5 - 2 bin lira iki yılda hiç kalıyor. O yüzden boşa uğraş.

• quote:

Orijinalden alıntı: zkurt86

Bir sabah kalktığında şebeke yoksa şaşırma. Benim öyle oldu, imei kopyalandığı için kapatmışlar. Uyarı mesajı telefon kapandıktan sonra geldi.
    o kolay imei atarım tekrar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: zkurt86

Ben 100 lirada vermiyorum. Aptal değilim 10 dakikalık işe 100 lira vereyim, kendim yapıyorum. İşimizde gücümüzdeyiz sabah bir kalkıyorsun hat yok, geçen hafta yaşadım bunu. İnternette arayınca son 1 ayda bir çok kişiye aynı durum olmuş. imei işinde bir şeyler değişti. Artık göz açtırmayacaklar gibi duruyor.
    nasıl yapıyorsunuz bu imei atma işini? bende böyle bir telefon almak istiyorum. evde 1-2 tane eski telefon var. olmazsa onlarınkini atarım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.