WiFi 6’dan tam randıman alamadık daha 7’yi test etseler ne. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell, Wi-Fi 7'nin ilk testlerini yaptı (2. sayfa)
-
-
Siz önce depremde iletişimi sağlayın yargılanacaksınız terbiyesizler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Neden eski teknolojiye yatırım yapsınlar ki 3G teoride 42Mbps fakat bu hızlar hiçbir zaman görülemedi ben 2015'te yaptığım testlerde en fazla 5Mbps görebiliyordum.
İnternet paketlerinin de fiyatı yüksek yetersiz kalıyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
haklısın da şirket dediğin varlık fonunda. Devlet yani aslında..
-
Sanki wifi 7 telefonlarımız destekliyor :))))
-
wifi 7 gelse ne olacak önce adam gibi internet versinler. 32 yaşında pc de oyun oynamamış arkadaşıma pc yaptık evde 5 yıldır 16 mbps ttnet adsl kullanıyordu. süperoline fiber geldi aldı adam 1 aydır o bile anladı. olum adamı vuruyorum mermi gitmiyor diyor. ben 5 yıldır bu sorun ile oyun oynamaya çalısıyorum papci de sabit duran adamın kafasına tek atmam lazım 3 kere vuruyorum 3 mermi adama anca gidiyor ping normal ama böyle bir sorun var
-
Deprem olunca şebeke çekme teknolojisini getirsin ben wifi 7 falan istemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
turkcell mi icat etmis wifi7 yi ? hayırdır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha wifi 6ya geçemedik. Dandik modemler, evin ucunda çekmez bir türlü.
Wifi 7 iyi hoşta şu 5G işine bi baksak
-
Türkcell önce kendi abonelerine taahhüt bitince fahiş fiyat çekmeyi bıraksın..
-
Bu mesajı yazılırken internet tek diş çekiyordu
Türkcellden hattımmı iyi ki taşımışım
-
Turkcell daha 5G'ye geçemedi, böyle haberler yazdırıp insanları oyalamaktan başka yapabildikleri birşey yok.
Superbox'da 2Mb/s hız için call center normal dediğinden beri acayip paralarla wireless fiber kullanmak zorunda kaldım.
-
Kaç türkcell modemde wifi 6 ve 6e varda 7 yi test ediyor?
-
sen önce bizim evde wifi 1 i çöz. 3 metre ötedeki odada hız yüzde 98 düşüyor. çözemiyorlar, ip değiştirdiler portal açtılar sonra kapattılar, 1 fırt samsun telefonda denediler olmadı , tam aha ayıfon iyi çeker dediler söz olarak kaldı, geri götürdüler, arada çin casus telefonu huhuvayi geldi o bile çekemedi düşünün, nafile en sonda "Allah Allah çok garip " dediler... öyle kaldık. 500 mega-bit sözde wifi ile oluyor sana 8-10 bit. ve nedense 8 megabite düştümü internet sadece sözde internet oluyor. ha wifinin canı çekti mi :))) arada kıyak geçiyor ..eh işte dedirtiyor.
-
Türkcell hat kullanmıyorum ama süperonline vazgeçemiyorum
-
istanbul'un göbeğinde doğru düzgün hat çekmedikten sonra wifi17 de olsa boş... olan altyapıyı geliştirsinler yeter!
-
Bir de hattı üstüne alman için 500 TL mi istiyorlar. Yuh. Bu kazıkcell'in en iyi yaptığı şey milleti söğüşlemek. 5g getireceklerine nelerle uğraşıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X