Şimdi Ara

Türkcell Vınn İnternet Mağduru oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben geçen yıl temmuz ayında tatil için 1 aylığına Mersine gittim,yaylada 1 aylık internet ihtiyacım olduğu için araştırma yaptım,araştırma sonucunda sadece Türkcell vınn 4 gp 114 tl lik kampanyasında 3 aylık sözleşme yaptım ve 114 tl olan ücretininin ödemesini yaptım ve 1 ay sonunda Kıbrıs a geri döndüm.fakat Türkcell bana her ay internet borcumu ödemem gerektiğini belirten mesaj yolladı,bende 3 aylık ödemeyi yaptığımı söyledim,fakat türkcell bana yine borcumu ödemem gerektiğini toplam borcumun 450 tl olduğunu fakat 200 tl ödersem kapanacağını söleyen mailler göndermeye devam etti bende ödemeyi yaptığımı ve kullanmadığım internet içinn neden para istiyorlar diye sinirlendim.Bu yıl Ağustos ayı başlarında mersine gidince durumu kızgın bir şekilde bana abonelik yapan türkcell bayisine aktardım onlarda inceleme sonucunda hattım haziran ayında kapandığını ve avukata verildiğimi belirttiler.sözleşme içerisinde 1 madde ye istinaden eğer ben aksini belirtmezsem 3 ay sonra da sanki internet kullanmışım gibi bana sürekli fatura geleceğini yazıyormuş.oysa ben beni abone yapan bayide çalışan ileri zekalı bayana durumumu anlatmama rağmen o ileri zekalı bayan bana 3 ay sonra kapanacağını belirtmesinden dolayı ben sözleşmeyi dahi okumadım.sizden ricam nasıl bir yol izlemem gerekirki türkcell e bu haksız para talebini ödemeyeyim.ayrıca kullanmadığım hizmetin parasını benden nasıl taleb edebiliyor ve sözleşme neden hep firmaların isteğine göre ayarlanıyor,benim hakkımı savunacak yasa yokmu.Allah rızası için sizlerden konu hakkında yardım istiyorum.
    saygılarımla

• Biz de geçen sene aldık VINN aynen senin gibi 2 saat önce gittik tekrar kota attırmaya dediler "bunun 1 seneden fazla olmuş yüklemeyeli şimdi yeniden açtırmak için 39 lira vericeksiiz + kota parası veya yeni data alıcaksınız(hat) 19 lira ve istediğiniz internet parası" dediler biz de data + 4 gb internet aldık. Bizim cidden bundan haberimiz yoktu;çünkü 2 sayfa veriyorlar ve fontu 5 yapmışlar büyüteçli okunmaz kardeşim. Okumadan tekrar imza attık ne yazdığınızı dahi bilmiyoruz demem o ki;

Senin o sözleşmeyi okuduğuna dair adın,soyadın ve imzan var yani hiç bir para alamazsın veya para iadesi yapamazlar; çünkü seni onu okuduğunu sayıyorlar. Hukukçu arkadaşlar var mı bilmiyorum; ama bir avukata git istersen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanıdığınız bir avukat varsa görüşün, bir de tüketici dernekleriyle de görüşün derim ama sözleşmede belirtilmiş ve imzalanmış bir durum için ne nasıl yapılır bilemiyorum.
    Bir çalışanın bilgisizliği nelere yol açıyor. Bu tür durumlarda operatörün sitesi üzerinden de ilgili tarife veya paketleri araştırarak almakta fayda var.
  • "Okudum, anladım, kabul ettim." gibi kendi el yazınızla yazılmış bir beyanatınız olmadığı müddetçe kontrat/ sözleşme altındaki imzalar geçersiz sayılabiliyor. Bir avukatla görüşmenizde yarar var.
  • Acilan davalarda tuketicinin anlayacagi sekilde ve okunabilir sekilde yazilmasi gerektigine dair kararlar var. 5 puntoyla yazi olmaz, standart olan Arial 12 fontudur ve son kullanicinin anlayacagi dilde sade bir sekilde yazilmasi gerekiyor. Davalari arastirirsaniz emsallerini gorebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.