< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Turkcell Vınn

-
-
Superbox fiyatları aldı başını gitti.
100 GB 169 TL
200 GB 229 TL
300 GB 279 TL
15 mbps limitsiz 599 TL.
Bence siz bir redbox hattı alin modemsiz, sonra da 4g kücük bir tasinabilir modeme takin hatti.
200 gb 100 tl vodafone redbox modemsiz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 aylık 100 GB 239 lira dediler. Teyit etmek için de soruyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Turkcell mi dedi?
Eğer Turkcell dediyse mantıksız, superbox 100 gb alin her ay 100 gb kotanız olur ve 239 lira yerine her ay 169 odersiniz
Evet, faturasız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zamanında TT ve Turkcell'de kullandığım normal ses hatlarını takıp kullanmıştım.
Daha hattı tarifeleri şunlar.
m.turkcell.com.tr
Bilgisayardan İnternethttps://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/bilgisayardan-internet/faturali-hat?place=campaigns_category
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 7 Haziran 2021; 20:55:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Upload tam ısırmalık, 50 üstü veriyolarmıydi ya
Güncellemişler fiyatları 100 gb 169 tl yapmişlar 200 gb 209 tl :)
Yanlış resim attım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ama fiyatlari fark ettim mobil wifi de düşmüş
eskiden sanki 200 gb 300 tl idi
Wifi tarifeleri hiçbir zaman o fiyatlara çıkmadı. Alt tarifeler çöp ama üst tarifeleri gayet iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Modemsiz olarak data hattına 300 GB 199 tl yapılsa belki alanlar olur superbox yerine ama 15 mb limitsiz 599 duyunca millet telefonu kapatır temsilcinin yüzüne
-
İlk 2 tarifesi normal Mobil hattan daha pahalı.
Kimse 10 gbta 49 tl vermez ama 200 gb 199 verilebilir
Kontratsız Mobil Wifi Fırsat Paketleri adı altında bulunan Mobil Wifi Fırsat 200 GB/209,90 TL için taahhüt zorunluluğu yok sanırsam. Fakat faturalı data hattı ile sunulan bir paket (Nasıl bir işleyiş kestiremedim açıkcası). Ben yazlık için 2 ay kullanım sağlamak adına almak istiyorum fakat daha arayıp görüşemedim müşteri hizmetleri ile. Bilgisi olan varsa ve aydınlatırsa sevinirim. Ayrıca 1 ay içerisinde tekrardan aynı data hattına (200gb) satın alım yapabiliyor muyuz ? Çünkü paket bitiminde 5GB 15,30TL olarak ücretlendiriliyor 10 kereye mahsus. Taahhüt zorunluluğu olmayan başka operatörlerin paketlerinden öneri var ise onlara da açığım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belirlenemeyen -- 9 Haziran 2021; 7:30:42 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X