Şimdi Ara

TURKCELL VEYA VADAFONDA 444 LÜ NUMARA KULLANIMI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
33.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TeliaSonera
    444 yüzünden AVEA hat aldım ama AVEA'da ücretlendirmeye başladı.

Bu 444'lü numaraları ucuza aramanın yolu yok mu? Her ay en az 100-120 lira bu işe para ödemekten bıktım.

su anda sadece VF faturali tarfilerinde

HY dakikalarinizdan 444 lu numaralar pakete dahil ediliyor,

yani tcl ve avea daki tum paketler (444 haric HY)

sadece VF daki paketler ise (444 dahil HY ) oluyor ;) ;) ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi target4u -- 18 Mayıs 2011; 16:31:36 >
  • quote:

Turkcell, Vodafone, Avea hepsini denedim. Şu an için hepsi ücret alıyor.

Vodafone dakika paketi varsa oradan düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

Tarifenizde, 444 ile başlayan** aramaların yurt içi ücretlendirmesi görüşme başına 40 kuruştur.

dakikasımı 40 krş oluyor yoksa görüşmemi

mh. bızzat sordum arama başı 40krş muş
  • 26 mayis 2011 gunu alan kodsuz 444 lu aramam guncel detayda 0212 li cikmis ve ucretlendirme yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bico
    26 mayis 2011 gunu alan kodsuz 444 lu aramam guncel detayda 0212 li cikmis ve ucretlendirme yok.

Operator?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

quote:

26 mayis 2011 gunu alan kodsuz 444 lu aramam guncel detayda 0212 li cikmis ve ucretlendirme yok.

Operator?

VODAFONE TR :))
  • banka kartı için iş bankası ve kuryenetin 444 lü numarasını aramam gerekti. 444 .. .. şeklinde tuşladım fakat ikisine de bağlanamadım. çalma tonu yada meşgul tonu yok, direkt kapanıyor.

444 lü numaraları nasıl arıyorsunuz ? görüşme başına 40 kuruş vermeye razıyım ama arayamıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

Turkcell, Vodafone, Avea hepsini denedim. Şu an için hepsi ücret alıyor.

Vodafone dakika paketi varsa oradan düşüyor.

Düşmüyor. Kamu Maxi 1000 var düşmüyor. Müşteri hizmetleri de arama ücretli, düşmemesi doğal diyor.

Benim hediye dakikalarımdan düşüyordu geçen ay. Herkes de Cep Avantaj paketlerinden düşüyor diyor hocam. Seninki neden öyle olmuş yahu.

• quote:

quote:

Tarifenizde, 444 ile başlayan** aramaların yurt içi ücretlendirmesi görüşme başına 40 kuruştur.

444 ile başlayan bütün aramaların dakika sınırı olmadan toplam ücreti 40kuruş mu yoksa ben mi yanlış anlıyorum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: syruse

quote:

quote:

444 ile başlayan bütün aramaların dakika sınırı olmadan toplam ücreti 40kuruş mu yoksa ben mi yanlış anlıyorum hocam

dogru anlamışsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: syruse

quote:

quote:

dogru anlamışsın.

o zaman yine de çok iyiymiş. Zaten her arama direk 10dakika sürüyor bekletme vs derken. benim işime gelir, teşekkürler

• Bu sorun için bir site açılmış:

http://www.444yerine.com

Sitenin önerisi 444'lü hatlar yerine 0212 gibi şehirlerarası alan kodu ile arama yapılması. Buradaki sorun 444'lü numaranın şehirlerarası kodla aranacak alternatif numarayı bulabilmek. Bu site de bu konuda yardımcı oluyor. İmece usülü herkes bildiği numarayı siteye giriyor. 444 için alternatif arayan da aradığı numara bu sitedeyse numarayı öğrenip arıyor, böylece her yöne dakikalarını kullanabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

Bu sorun için bir site açılmış:

Sitenin önerisi 444'lü hatlar yerine 0212 gibi şehirlerarası alan kodu ile arama yapılması. Buradaki sorun 444'lü numaranın şehirlerarası kodla aranacak alternatif numarayı bulabilmek. Bu site de bu konuda yardımcı oluyor. İmece usülü herkes bildiği numarayı siteye giriyor. 444 için alternatif arayan da aradığı numara bu sitedeyse numarayı öğrenip arıyor, böylece her yöne dakikalarını kullanabiliyor.

THY yeni bir çağrı merkezi numarasını kullanıma açmış: 0850 333 0849. Bu bilgiyi bu siteye kaydettim. Yarım saatte onaylandı, artık bu sitede yayınlanıyor. Herkes bulduğu 444 yerine arayabileceğimiz numaraları bu siteye kaydetse 444'ten para kazanmaya çalışan operatörler de avcunu yalar.

Bu arada THY'nin 850 ile başlayan numaranın çalışıp çalışmadığını vodafone ön ödemeliyle test ettim, çalışıyor. Diğer operatörlerde de çalışıyor mu test etmek lazım.

• 0850 kodu nedir.?
    Bunu bilmeyenler olabilir açıklarsak iyi olur.

• quote:

quote:

Bu sorun için bir site açılmış:

THY yeni bir çağrı merkezi numarasını kullanıma açmış: 0850 333 0849. Bu bilgiyi bu siteye kaydettim. Yarım saatte onaylandı, artık bu sitede yayınlanıyor. Herkes bulduğu 444 yerine arayabileceğimiz numaraları bu siteye kaydetse 444'ten para kazanmaya çalışan operatörler de avcunu yalar.

Bu arada THY'nin 850 ile başlayan numaranın çalışıp çalışmadığını vodafone ön ödemeliyle test ettim, çalışıyor. Diğer operatörlerde de çalışıyor mu test etmek lazım.

tcl on odemeli nar bakiyesinden, dusuyor =D =D ,

saol hocam cok isime yarayacak,

soyle bi bilgi buldum nette,

---------------------------------

850 alan kodu normalde uluslararası kullanılan bir ülke kodudur ve Kuzey Kore'ye tahsis edilmiştir. Ancak 850 alan kodunu aynı zamanda ülkemizde yeni hizmet vermeye başlayan Koç.net'in bir kuruluşu olan Biri ADSL ve Telefon Hizmetleri kullanmaktadır.

Biri telefon hizmetleri 850 alan kodunu telefon hizmeti alan kullanıcılarının numaralarının başlarına eklemektedir.

Eğer 0850 ile başlayan bir numaradan aranıyorsanız, Türkiye'den Biri Telefon Hizmeti kullanan bir kişi tarafından aranıyorsunuz demektir. Bu numaraya tekrar geri dönüş yapabilirsiniz. Eğer 00850 ile başlayan bir numaradan aranıyorsanız, Kuzey Kore'den aranıyorsunuz demektir.

Sizi arayan 0850'li numaranın kime ait olduğunu öğrenmek için 0216 556 10 20 nolu Biri Bilinmeyen Numaralar servisinden öğrenebilirsiniz.

850'li Numaraları Aramanın Ücreti

- Avea ve Türk Telekom ise tarifelerini netleştirmiş durumdalar. Dakikası 0,24 TL olarak ilan ediyorlar. (Ve varsa aylık ücretsiz avantaj dakika paketlerinden hariç tutuyorlar. Diğer gsm operatörleri için şuan bir netlik yok.

- 850'li numaralar birbirlerini ücretsiz arayabilmektedirler.

• quote:

0850 kodu nedir.?
    Bunu bilmeyenler olabilir açıklarsak iyi olur.

burada epey bilgi var:

http://elektronikotin.com/0850-li-biri-telefon-numarasi-kullanimi/
  • quote:

Orijinalden alıntı: target4u

- Avea ve Türk Telekom ise tarifelerini netleştirmiş durumdalar. Dakikası 0,24 TL olarak ilan ediyorlar. (Ve varsa aylık ücretsiz avantaj dakika paketlerinden hariç tutuyorlar. Diğer gsm operatörleri için şuan bir netlik yok.

Avea ve TT yine el ele verip ek ücretlendirme yapmaya başlamış. Yakında diğerleri de ücret almaya başlarlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: target4u

Avea ve TT yine el ele verip ek ücretlendirme yapmaya başlamış. Yakında diğerleri de ücret almaya başlarlar.

850 ile baslayan numaraların bazıları tellcom 850 222 xx xx (superonline/TCL) bazılarıda diger telekom sirketleri olabiliyor.

850 333 xx xx milleni telekom a aitmis. "http://www.milleni.com.tr/Sayfalar/Hizmetlerimiz/Sabit-Telefon-Hizmetlerimiz/63.aspx "

http://www.nts.gov.tr/PublicWebGUI/

burdan sorgulayınca THY cagrı merkezi alternatif numarası icin

donen cevap

8503330849 numarası halen taşınmış değil ve MILLENI tarafından hizmet alıyor.

seklinde .

• turk telekom dısındaki alternatif telekom firmaları aslında,

bu cagrı merkezleri icin sanal yonlendirme numaraları tanımlasalar,

cep operatorleri uzerinden aramaları kendilerine cekip,

paraya donusturebilirler, ;) ;) ,

mesela ornek olarak

444 1 444 yerine

0 850 333 1 444

yada

0 850 222 1 444 gibi ...

bu sekilde aboneler de tum gsm operatorlerinde

hy dakikalar ile 444 lu numaraların alternatifi

olacak

0 850 222 xx xx

0 850 333 xx xx gibi numaraları arayabilirler =D =D ,

aranabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi target4u -- 28 Temmuz 2011; 11:13:08 >
  • Kurumlardan niye bekliyorsunuz

Gecin vodafone a

Alternatif var sonucta..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.