Şimdi Ara

TURKCELL VEYA VADAFONDA 444 LÜ NUMARA KULLANIMI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
33.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Delirmedi akıllandı tahsil edebilmek için bu işi yapıyor
  • yahu bu turkcell ne kadar gözü doymaz bir kuruluştur. ben de vodafone a geçeceğim ama önce mahkeme kararıyla geri ödemesi gereken para kadar faturamdan düşmelerini beklemek zorundayım malesef. 444 lü numaraları alan koduyla çok sık arayan biri olarak sanırım bu 4-5 ay zor geçecek benim için.

bu arada turkcell mh lerini aradım ve ücretlendirme ile ilgili sorular sordum. turkcell mh ni süreden bağımsız her arama 40 kuruş. ama diğer 444 lü noları örn banka gibi aramanın dksı 40 kuruş dedi. bu resmen soygun en azından her arama aynı şekilde 40 kuruşla sınırlansaydı. telefondaki mh yetkilisi bunun btk nın kararı olduğu ve uygulamalarının zorunlu oldugunu söyledi. madem öyle diğer şebekelerden nasıl aranıyor dedim. suç işliyorlar o zaman dedi. ona anlatamadığım şuydu aslında. diğer şebekelerde bunu uyguluyor aslında yazan arkadaşlar var. para yüklemeli tarifelerden 212 li de arasa para düşüyor. ama her yöne tarifesindeyse bu süreden sayılıyor. turkcell de sayılmıyor. farkı bu kadar basit turkcell in tercihi saymamak.

yıllardır para türk şirketinde kalsın diye geçmiyordum. ama yeter artık bıktım turkcell in bizi sağılacak inek gibi gören zihniyetinden.

• haklısın gözü doymadı gıttı bur sırketın bende mecburen tarıfe degıstrıcem
  • beyler farklı alan kodlarını kullanarak konuşun.ben farklı şehirlerin alan kodlarını deniyerek konuşuyorum bazen tutan bazen tutmuyor ama oluyor.çünkü 444lü aramadığımız için para ödetemezler
  • http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/787448/g/TURKCELL+Artik+444ve#039;lveuuml;+Hatlar+veUuml;crete+Tabi!

Şikayet ile İlgili Görüşmeler

28 Şubat 2011, 13:33:20

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun kararı gereği 5 Şubat 2011 sonrası 444’lü numaralar 7 haneli olarak aranmaktadır. Başına 212/216 alan kodu koyarak bu numaraları aradığınızda duyduğunuz anons Turk Telekom’a aittir. Bu uygulama sadece Turkcell’i değil, Avea ve Vodafone müşterilerini de etkileyecektir. Şu an 7 haneli olarak gerçekleştirdiğiniz bu aramalar dakika başına 40 kr. olarak ücretlenmektedir ve ses paketinizden düşmemektedir.

Müşterilerimiz her türlü talep ve şikayetleri ile ilgili bize musteri.hizmetleri@turkcell.com.tr adresimizden,www.turkcell.com.tr Önerim/Şikayetim Var linkinden, 444 0 532 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabilir.

Saygılarımızla,

Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi target4u -- 28 Şubat 2011; 14:42:07 >

• Yarın birgün cep harici numaralara da ücret koyarlar.Birşeyin başında arapdan gelen biri varsa herşeyi bekleyin.
  • Eylem değil de, 444 lü başlayan tüm yerlerin alternatif sabit numarasını öğrenmemiz gerekiyor.

Böylece 444 kullanımı azaldıkça belki tekrar eski tarifeden uygularlar.

Önce 444 reklamını yaptılar, herkes özendi sanki birşey varmış gibi.... Şimdi çatır çatır alıyorlar parayı.

Eğer bir organizasyon yapabilirsek her kurumun sabit numarasını bulabilirsek ve bunu bir internet sitesinden yayınlayabilirsek iyi olur, ama sanmıyorum.
  • btk ya şikayet mail i atalım arkadaşlar.bir anda yüzlerce mesajı dikkate alacaklardır
  • Turkcell hattımla Kamu-1200 tarifesinde bulunmaktayım. Bu 444'lü numaralarla ilgili yeni uygulamadan sonra bu ayki faturamda kötü bir sürpriz beklemekteydim fakat öyle olmadı.
    25 Şubat tarihinde kesilen faturamda oldukça fazla 444'lü numaraları kod olmadan aramış olmama rağmen bunların mevcut dakikalarımdan düşürülmüş olduğunu farkettim. Ayrıca ücret bindirilmemiş!
    Oysa ki, Turkcell'i 3-4 kez bu konuyla ilgili aradığımda bana sürekli olarak kodlu arama yapılmadığından artık dakikası 40 Kr olarak ücretlendirilecek denmişti.
    Sevinsem mi, kaygılansam mı bilemedim?
    Arayıp sorayım diyorum ama ne me lazım şimdi ortalığı karıştırmamak lazım, yeni faturayı bekleyeceğim merakla.
  • bence bunu birleişp tüketici mahkemelerine vermek lazım.bu arada tüketici dernekleri ne yapıyo daha uyuyorlar galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraye43 -- 25 Nisan 2011; 18:27:59 >
  • benim de geçen ay yaptığım 444lü bir arama faturaya yansımadı. bu ay da yaptım bir iki arama, bakalım gelecek fatura nasıl olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeliaSonera

Arkadaşlar, bu konuda ne yapacağız. Ben haftada ortalama 444 ile başlayan numaralar ile 80 dakika konuşuyorum. Ayda 320 dakika yapıyor. Buda TL bazında 128 TL yapıyor.

Artık banka olsun firma olsun müşteri hizmetlerine bağlanmak zorlaştı. Bugün bir hava yolu şirketine 16 dakika bekleyerek ulaşabildim. TTnet olsun, Uydunet olsun, superonline olsun en az 5 dakika bekletiyor.

Bu işin altından nasıl kalkacağız. Birlik olalım, gerekirse eylem yapalım, gerekirse Libya'da olduğu gibi sokaklara dökülelim. Ben her türlü eyleme hazırım.

2 yol var

1-Online sistemleri kullanmaya alışmalısınız.
    2-Vodafone veya avea kullanmalısınız.

Kimse 444 lü numara için eylem yapmaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: YEY

quote:

Orijinalden alıntı: TeliaSonera

Arkadaşlar, bu konuda ne yapacağız. Ben haftada ortalama 444 ile başlayan numaralar ile 80 dakika konuşuyorum. Ayda 320 dakika yapıyor. Buda TL bazında 128 TL yapıyor.

Artık banka olsun firma olsun müşteri hizmetlerine bağlanmak zorlaştı. Bugün bir hava yolu şirketine 16 dakika bekleyerek ulaşabildim. TTnet olsun, Uydunet olsun, superonline olsun en az 5 dakika bekletiyor.

Bu işin altından nasıl kalkacağız. Birlik olalım, gerekirse eylem yapalım, gerekirse Libya'da olduğu gibi sokaklara dökülelim. Ben her türlü eyleme hazırım.

2 yol var

1-Online sistemleri kullanmaya alışmalısınız.
    2-Vodafone veya avea kullanmalısınız.

Kimse 444 lü numara için eylem yapmaz :)

2. seçenek makul. online sistem yavaş. çoğu zaman da sonuç vermiyor. yüzyüze görüşmek gerekiyor.

• 444'lü Aramalar

4440532 Turkcell Müşteri Hizmetleri aramaları müşteri temsilcisine bağlanılmadığı sürece ücretsizdir, müşteri temsilcisine bağlandıktan sonra çağrı başına KDV ve ÖİV dahil 40kuruş olarak ücretlendirilmektedir. Diğer tüm 444’lü numaralar dakika başı KDV ve ÖİV dahil 40 kuruş olarak ücretlendirilmektedir. Aramalar paket kapsamında değildir.

3 Mayıs 2011 tarihinden itibaren Turkcell çağrı merkezi hariç tüm 444'lü numaraları arama ücreti KDV ve ÖİV dahil çağrı başına 40Kr olacaktır.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/tarifeler/kisanumaralarinucretlendirilmesi

• 444'lü Aramalar

4440532 Turkcell Müşteri Hizmetleri aramaları müşteri temsilcisine bağlanılmadığı sürece ücretsizdir, müşteri temsilcisine bağlandıktan sonra çağrı başına KDV ve ÖİV dahil 40kuruş olarak ücretlendirilmektedir. Diğer tüm 444’lü numaralar dakika başı KDV ve ÖİV dahil 40 kuruş olarak ücretlendirilmektedir. Aramalar paket kapsamında değildir.

3 Mayıs 2011 tarihinden itibaren Turkcell çağrı merkezi hariç tüm 444'lü numaraları arama ücreti KDV ve ÖİV dahil çağrı başına 40Kr olacaktır.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/tarifeler/kisanumaralarinucretlendirilmesi

Turkcell, dakika basina 40kr almaktan vazgecip cagri basina sabit 40kr alacakmis, bi nebze de olsa iyi bir gelisme.

• bende yazılanları okuyunca hepsinde dakikası 40 kuruş düşüyor zannediyordum.vodafone kontür yüklediğim için bedava her yöne dakika verdi.müşteri hizmetlerini aramam gerektiği için o telefondan aradım.ilk merakımdan aradım.şuna bas buna bas duyunca telefonu kapadım.baktım kontür düşmemiş.sonra baya müşteri hizmetlerini arayıp uzunca konuştum.baktım gene kontürümden düşmemiş.tabi çok sevindim. ayrı ücretlendirme olayı anladığım kadarıyla bi tek turkcellde var.ne kadar güzel .turkcellin çekim gücü
  • Bende malesef çevremdekilerin çoğunu Türkcelli olması nedeniyle, Turkcell kontörlü hat kullanıcısıyım. Haliyle herkes gibi bende 444 lü numaraları arada aramaktayım.

Bu gün internetimde yaşadığım sorun için (modem ip almıyordu) ttnet müşteri hizmetlerini aradım. Işte onu tuşla bunu tuşla vs. vs., birazda beklettiler.
    Bedava dakikalarım vardı ve ona güvenerek tabi hızlı davranmadım :(

Konuya dönersek, görüşme sonrası bakiyemi kontrol ettiğimde yaklaşık 5 tl gittiğini gördüm. Olmaz böyle bir şey ya!
    Önceden bende başına alan kodu koyarak arıyordum ve ücretsiz dakikalardan gidiyordu. Guya türkcelin bana verdiği ücretsiz dakikalarda her yöne idi.
    Heralde Türkcell ek gelir elde etmek için böyle bir yöntem izlemiş. Artık suyunu çıkardılar.

Bu gidişle, Turkcell daha çok müşteri kaybedecek! Tabi rakabet olmasıda güzel. Çok şükür bu alanda tek bir operatör yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal
    bende yazılanları okuyunca hepsinde dakikası 40 kuruş düşüyor zannediyordum.vodafone kontür yüklediğim için bedava her yöne dakika verdi.müşteri hizmetlerini aramam gerektiği için o telefondan aradım.ilk merakımdan aradım.şuna bas buna bas duyunca telefonu kapadım.baktım kontür düşmemiş.sonra baya müşteri hizmetlerini arayıp uzunca konuştum.baktım gene kontürümden düşmemiş.tabi çok sevindim. ayrı ücretlendirme olayı anladığım kadarıyla bi tek turkcellde var.ne kadar güzel .turkcellin çekim gücü

artık avea da tcl gibi 444 lu numaralar cagrı bası ucretli oldu ! ...

"""
    Tarifenizde, 444 ile başlayan** aramaların yurt içi ücretlendirmesi görüşme başına 40 kuruştur.

** Yurt içinde Avea hatlarınızdan yaptığınız 444 1 500 ve 500 Avea Müşteri Hizmetleri aramaları, görüşme başına 45 kuruş olarak ücretlendirilmektedir.
    """

--------------------------

Süper Kamu tarifesi

Ucretlendirme/ sekmesi
    --------------------------
    http://www.avea.com.tr/tr/sta/personell/tarifeler/heryone_1000.shtml?pagemenu=personell.heryone1000&pagemenu=personell

• Aylik 119 tl sabit ucret odeyen goldplus abonesi olarak 444 lu aramalarimin ucretlendirilmesi inanin cok koyuyor ve sacma buluyorum. O zaman heryone degil de 444 ler haric heryone desinler. Bu durumda heryone olmuyo cunku...
  • Tarifenizde, 444 ile başlayan** aramaların yurt içi ücretlendirmesi görüşme başına 40 kuruştur.

dakikasımı 40 krş oluyor yoksa görüşmemi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.