Şimdi Ara

Turkcell ve EDGE? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eheh telsim ne yaparki şimdi?,gerçi EDGE pekte umrumda değil,forever ADSL
    zaten ben telsimin ucuz gprs tarifelerinden gayet memnunum,ne yapayım wap
    için daha hızlısını dimi. çok yaşa telsim
  • öle EDGE veriyom diye kendi evine koymuş access pointleri.versin 5 milyona veri sınırsız edgeyi turkcell türkiyenin heryerine.o zaman "yay uyu nasıl olsa paralar akıyo bize" mi yoksa "insanlar teknoloji ile tanışsın" mı asıl amaçlarını anlarız.yani benim EDGE den anladığım insanların gprs hızı artması için şebekenin kendi altyapısında yapmış olduğu geliştirme çalışmasından başka bişey değil.

• quote:

Orjinalden alıntı: ts1967

öle EDGE veriyom diye kendi evine koymuş access pointleri.versin 5 milyona veri sınırsız edgeyi turkcell türkiyenin heryerine.o zaman "yay uyu nasıl olsa paralar akıyo bize" mi yoksa "insanlar teknoloji ile tanışsın" mı asıl amaçlarını anlarız.yani benim EDGE den anladığım insanların gprs hızı artması için şebekenin kendi altyapısında yapmış olduğu geliştirme çalışmasından başka bişey değil.

Gördük Telsim'in 5 milyona verdiği GPRS hizmetini.. 1 saat bekleyip veri indiremediğimi biliyorum..Turkcell'in amacı hizmet vermek , ucuza kalitesiz iş yapmak değil.

• arkadashlar bu EDGE den faydalanabilen war mı ??? ben opera browser ıyla denedim ama hich bi hız artıshı goremedim ?? ist anadolu yakasında EDGE wardır herhalde ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: marlonba

arkadashlar bu EDGE den faydalanabilen war mı ??? ben opera browser ıyla denedim ama hich bi hız artıshı goremedim ?? ist anadolu yakasında EDGE wardır herhalde ??

Her yerde yok henüz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: clubcepmania

quote:

öle EDGE veriyom diye kendi evine koymuş access pointleri.versin 5 milyona veri sınırsız edgeyi turkcell türkiyenin heryerine.o zaman "yay uyu nasıl olsa paralar akıyo bize" mi yoksa "insanlar teknoloji ile tanışsın" mı asıl amaçlarını anlarız.yani benim EDGE den anladığım insanların gprs hızı artması için şebekenin kendi altyapısında yapmış olduğu geliştirme çalışmasından başka bişey değil.

Gördük Telsim'in 5 milyona verdiği GPRS hizmetini.. 1 saat bekleyip veri indiremediğimi biliyorum..Turkcell'in amacı hizmet vermek , ucuza kalitesiz iş yapmak değil.

yanlışlık olmasın,

ben telsim gprs ile multiplayer nfs underground oynadım, birsürü film vs. indirdim. 1 saat gprs gitti diye bu kadar yerin dibine sokmak yanlış. bağlanmama problemleri tcell de de var. sıkıyosa tcell bedava yapsın. ama nerdeee...adamlar bulmuş kazları yolar elbet. kampanya yapalım bizi seçtiniz diye diyorlar ama asıl kendi ceplerini doldurma hevesindeler. bu edge için de hiç umutlanmayın onlar kullanıcıları nasıl yolacaklarını iyi bilirler...

• turkcell ve edge............kulaga hoş geliyor..ama faturalarda aynı şeyi soyleyebilirmiyim?????????????işte o zor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: oliwer

turkcell edge iyi de samsung d500 edge destekliyo mu ben ona takıldım..

Mesajımı iyi oku D500E diyorum, sonra yorumunu yap
  • daha öncede söyledim tcellin tek işi abonelerine nasıl daha fazla yerleştiririm ve işe bakın tcell edge sayesinde geçirme işlemini neredeyse üç kat daha hızlı yapacak,sizde tcell kapmanya yaptı vs zannediyorsunuz tcell s.kmediği eşşeğe ... ya neyse işte kazlar duruyor,forever tcellciler var,
  • koskoca p910i desteklemiyor galiba oysa çok yeni bir tel k750 destekleyecek mi acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: EzerchE

quote:

Orjinalden alıntı: clubcepmania

quote:

yanlışlık olmasın,

ben telsim gprs ile multiplayer nfs underground oynadım, birsürü film vs. indirdim. 1 saat gprs gitti diye bu kadar yerin dibine sokmak yanlış. bağlanmama problemleri tcell de de var. sıkıyosa tcell bedava yapsın. ama nerdeee...adamlar bulmuş kazları yolar elbet. kampanya yapalım bizi seçtiniz diye diyorlar ama asıl kendi ceplerini doldurma hevesindeler. bu edge için de hiç umutlanmayın onlar kullanıcıları nasıl yolacaklarını iyi bilirler...

Yanlışlık yok arkadaşım..Bir kaç ay kullandım...Daha doğrusu boş yere para ödedim.. Sen büyük ihtimalle şu kullanıcıların hattan atılması olayına denk gelmişsindir..Arıyorsun Telsim'i "GPRS'e bağlanamıyorum. Etiler'deyim" diyorsun..Adamlar Etiler'deki herkesin bağlantısını kesiyorlar sonra sen bağlanabiliyorsun.
    Ya kardeşim neden bedava yapsın adam neden????? Amaç abone çekmek değil ki hizmet vermek...

• ben telsim gprs in sabit ücretli olmasından normal ücrete dönene kadar kullandım(bursa), hiç öyle büyük bir sorun yaşamadım, bilmiyorum.
  • Evdeyken hep yerin yanında (E) cıkıyor
  • eee?
  • abi EDGE MEDGE sonuçta haşırt diye geçiriyor TURKCELL....

PAHALI abi sevmiyorum bu yönünü TURKCELL in......
  • turkcellın yenı kazıklama yontemı bence tutmaz
  • rekabet olmadıkça kullanılacak fiyata inmez bu edge. maşallah türkiyede tcell tekelinde olduğu için bu şeyler daha çok bekleriz biz...
  • nokia 7610 u destekliyo mu bu edge ...... ??
  • Edge destekleyen telefonlar:

Nokia
    6200-6230-7200-6820-6810-3200-9500-9300-6620-7700-7260-6630-6170-5140-3220-7270-7280-7710-6020-3230

Motorola
    T725e-a780-v551-v555-v547

Sony Ericsson
    8710A-Z500

Samsung
    SGH P710-P716-P777-P500e

Siemens
    MC75
  • quote:

Orjinalden alıntı: VXR

abi EDGE MEDGE sonuçta haşırt diye geçiriyor TURKCELL....

PAHALI abi sevmiyorum bu yönünü TURKCELL in......

Avea'nın GPRS fiyatları da hemen hemen aynı..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.