eheh telsim ne yaparki şimdi?,gerçi EDGE pekte umrumda değil,forever ADSL zaten ben telsimin ucuz gprs tarifelerinden gayet memnunum,ne yapayım wap için daha hızlısını dimi. çok yaşa telsim
öle EDGE veriyom diye kendi evine koymuş access pointleri.versin 5 milyona veri sınırsız edgeyi turkcell türkiyenin heryerine.o zaman "yay uyu nasıl olsa paralar akıyo bize" mi yoksa "insanlar teknoloji ile tanışsın" mı asıl amaçlarını anlarız.yani benim EDGE den anladığım insanların gprs hızı artması için şebekenin kendi altyapısında yapmış olduğu geliştirme çalışmasından başka bişey değil.
quote:
Orjinalden alıntı: ts1967
öle EDGE veriyom diye kendi evine koymuş access pointleri.versin 5 milyona veri sınırsız edgeyi turkcell türkiyenin heryerine.o zaman "yay uyu nasıl olsa paralar akıyo bize" mi yoksa "insanlar teknoloji ile tanışsın" mı asıl amaçlarını anlarız.yani benim EDGE den anladığım insanların gprs hızı artması için şebekenin kendi altyapısında yapmış olduğu geliştirme çalışmasından başka bişey değil.
Gördük Telsim'in 5 milyona verdiği GPRS hizmetini.. 1 saat bekleyip veri indiremediğimi biliyorum..Turkcell'in amacı hizmet vermek , ucuza kalitesiz iş yapmak değil.
arkadashlar bu EDGE den faydalanabilen war mı ??? ben opera browser ıyla denedim ama hich bi hız artıshı goremedim ?? ist anadolu yakasında EDGE wardır herhalde ??
quote:
Orjinalden alıntı: marlonba
arkadashlar bu EDGE den faydalanabilen war mı ??? ben opera browser ıyla denedim ama hich bi hız artıshı goremedim ?? ist anadolu yakasında EDGE wardır herhalde ??
Her yerde yok henüz...
quote:
Orjinalden alıntı: clubcepmania
quote:
Gördük Telsim'in 5 milyona verdiği GPRS hizmetini.. 1 saat bekleyip veri indiremediğimi biliyorum..Turkcell'in amacı hizmet vermek , ucuza kalitesiz iş yapmak değil.
yanlışlık olmasın,
ben telsim gprs ile multiplayer nfs underground oynadım, birsürü film vs. indirdim. 1 saat gprs gitti diye bu kadar yerin dibine sokmak yanlış. bağlanmama problemleri tcell de de var. sıkıyosa tcell bedava yapsın. ama nerdeee...adamlar bulmuş kazları yolar elbet. kampanya yapalım bizi seçtiniz diye diyorlar ama asıl kendi ceplerini doldurma hevesindeler. bu edge için de hiç umutlanmayın onlar kullanıcıları nasıl yolacaklarını iyi bilirler...
turkcell ve edge............kulaga hoş geliyor..ama faturalarda aynı şeyi soyleyebilirmiyim?????????????işte o zor..
quote:
Orjinalden alıntı: oliwer
turkcell edge iyi de samsung d500 edge destekliyo mu ben ona takıldım..
Mesajımı iyi oku D500E diyorum, sonra yorumunu yap
daha öncede söyledim tcellin tek işi abonelerine nasıl daha fazla yerleştiririm ve işe bakın tcell edge sayesinde geçirme işlemini neredeyse üç kat daha hızlı yapacak,sizde tcell kapmanya yaptı vs zannediyorsunuz tcell s.kmediği eşşeğe ... ya neyse işte kazlar duruyor,forever tcellciler var,
koskoca p910i desteklemiyor galiba oysa çok yeni bir tel k750 destekleyecek mi acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: EzerchE
quote:
Orjinalden alıntı: clubcepmania
quote:
yanlışlık olmasın,
ben telsim gprs ile multiplayer nfs underground oynadım, birsürü film vs. indirdim. 1 saat gprs gitti diye bu kadar yerin dibine sokmak yanlış. bağlanmama problemleri tcell de de var. sıkıyosa tcell bedava yapsın. ama nerdeee...adamlar bulmuş kazları yolar elbet. kampanya yapalım bizi seçtiniz diye diyorlar ama asıl kendi ceplerini doldurma hevesindeler. bu edge için de hiç umutlanmayın onlar kullanıcıları nasıl yolacaklarını iyi bilirler...
Yanlışlık yok arkadaşım..Bir kaç ay kullandım...Daha doğrusu boş yere para ödedim.. Sen büyük ihtimalle şu kullanıcıların hattan atılması olayına denk gelmişsindir..Arıyorsun Telsim'i "GPRS'e bağlanamıyorum. Etiler'deyim" diyorsun..Adamlar Etiler'deki herkesin bağlantısını kesiyorlar sonra sen bağlanabiliyorsun. Ya kardeşim neden bedava yapsın adam neden????? Amaç abone çekmek değil ki hizmet vermek...
ben telsim gprs in sabit ücretli olmasından normal ücrete dönene kadar kullandım(bursa), hiç öyle büyük bir sorun yaşamadım, bilmiyorum.
Evdeyken hep yerin yanında (E) cıkıyor
eee?
abi EDGE MEDGE sonuçta haşırt diye geçiriyor TURKCELL....
PAHALI abi sevmiyorum bu yönünü TURKCELL in......
turkcellın yenı kazıklama yontemı bence tutmaz
rekabet olmadıkça kullanılacak fiyata inmez bu edge. maşallah türkiyede tcell tekelinde olduğu için bu şeyler daha çok bekleriz biz...
nokia 7610 u destekliyo mu bu edge ...... ??
Edge destekleyen telefonlar:
Nokia 6200-6230-7200-6820-6810-3200-9500-9300-6620-7700-7260-6630-6170-5140-3220-7270-7280-7710-6020-3230
Motorola T725e-a780-v551-v555-v547
Sony Ericsson 8710A-Z500
Samsung SGH P710-P716-P777-P500e
Siemens MC75
quote:
Orjinalden alıntı: VXR
abi EDGE MEDGE sonuçta haşırt diye geçiriyor TURKCELL....