Şimdi Ara

Turkcell TV+ Sagem Youtube KOTA Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçenlerde superonline tv+ kullanmaya başladım gelen arkadaş youtube fizy kullanımları kotadan düşer dedi

Şimdi uygulama içinde youtube a girmeye çalışınca kotanızdan düşer bu uygulama kullanımı diyor .

Çağrı merkezini aradım 3 kere farklı elemanlar çıktı, diyorum ki sagem kutum var youtube kullanıldığında kotam düşecek mi hayır kutu üzerinden kullanımlarınızda kota düşmez diyor, sagem üstünden youtube açmaya çalışınca böyle uyarı veriyor diyorum, yine aynısını söylüyor kutu üzerinden kullanım kotadan düşmez diyor .

Ben kime inanayım ?

Bir de bu seç izle film diziler, geri al izle durdur izle vs özellikleri kotadan düşüyor mu ?

Kesin bilgi varsa yayalım :) ?

• dostum merhaba. konu benimde kafamı kurcalıyordu. superonline şikayet birimine şikayet oluşturdum. geri dönüş yaptıklarında buradan tekrar bilgi vereceğim. normal şartlarda youtube açtığında kotadan düşmesi çok garip değil ama fizy turkcell abonelerine cepten bile kota yemiyorken tv+ uygulamasında kota yemesi gerçekten çok saçma bir durum. bakalım ne cevap gelecek.
  • Hocam peki diğer kısımdan haberin var mı? Seç izle film ve dizilerde kota düşüyor mu ? Bende düşmüş gibi gözüküyor bir-kac film izlemstm kota düşmüş gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stubburn S kullanıcısına yanıt
    var mı hocam bir geri dönüş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalman133

var mı hocam bir geri dönüş ?
    şimdi geldi cevap:

Talebinizi detaylı olarak inceledim. TV+ cihazınız üzerinden youtube, fizy ve internet sitesine giriş yaptığınız durumlarda internet kotanızı etkilemektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stubburn -- 13 Kasım 2017; 10:16:21 >
  • Cok eskıden ılk cıkdıgında kotadan dusmedıgı gibi kotan bıtmıssede yuksek hızda 4k acıyordu sonra tek tek engelledıler kotan bıtınce oradada hız dusuyor. Turkcell mıllete elınden gelenı yapıyor kullanmaması için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell TV ve Turkcell TV Plus
    11 yıl önce açıldı
    Vodafone net IPTV sorunu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.