|
Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone’dan 5G’ye özel hediye internet fırsatı! (8. sayfa)
-
-
2 mbps standartı senelerdir görüyoruz şu devirde böyle 1 standart olmamalı
Belki ileride güncelleme yaparlar hız atabilirdi
5200 de çok uçuk 1 rakam belgeler ile Tüketici hakem heyetine yazın vergiler vs hariç
büyük 1 kısmını iade alabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gidiyoruz işte...
Kiminin HOŞUNA,kiminin ZORUNA! -
Çevrenizde 5G uyumlu telefonu olan birisinin telefonuna Sim Kartınızı takın SMS yoluyla 50 GB'ı alıp kartınızı geri takın telefonunuza...quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
Türk Telekom sınıfta kaldı. Türkcell bütün obonelere hediye İnterneti verirken Türk Telekom telefonu 5G ye uyumlu olmayana vermiyor yazıklar olsun...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Nokia 2110 > 6110 > Panasonic GD52 > Nokia 7110 > 3310 > 6510 > 3510 > 6610 > 6600 > 6260 > N8-00 > Microsoft 950 XL > Huawei P40 Lite > Poco F7 - WAP > GPRS > 4.5G > ADSL > VDSL > GigaFiber - 5G / Wi-Fi 7 / Wi-Fi 6 / Bluetooth 6.0 / USB Type-C
❤️ [Deleted from big topics] ❤️ -
-
Bahanda verdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
-
Vodafone 200 gb hediye verdi güya..ee 4g bile gitti..5g ye geçmese daha iyiydi..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Imzamdan önce su çalismayan imza sistemini bir yenileseniz... -
pttcel 5 g vermiyo hediye
_____________________________ -
Hocam bende almayı düşündüm fakat mantıklı olarak almadan önce evde çeşitli noktalardan 5G hız testi yaptım. Modemi koyabileceğim noktalarda en düşük 20, en yüksek en 100 mbit gördüm. Evin dışında bahçede 500 mbit üstü gördüm. Çünkü evin dışında gerçek 5G SA band 78 den bağlanıyor, evin içinde ise NSA LTE band 20 den bağlanıyor. Her ikiside 5g Olmasına rağmen maalesef hızları farklı. O yüzden almaktan vazgeçtim şimdilik. Keşke sizde kısa bir test yapsaydınız almadan önce.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Vodafone 200 gb hediye verdi güya..3 günde 2 gb anca kullandım..5g ye geçmese daha iyiydi..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Imzamdan önce su çalismayan imza sistemini bir yenileseniz... -
Evde cep telefonu üzerinden turkcell 5g superbox dan her şekilde daha iyi sonuç veriyor.Turkcell'in söylemediği olay telefon ile aynı frekansı kullanmadığı.Bugün kargo ile gönderdim hala cezayı yaptırımı talep ediyorlar .
_____________________________ AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / MSI 5080 Triox OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown -
Cepte ne sonuç aldınız hocam. Superbox da ne çıktı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Beşiktaşım;hayat sensin,dünyam sensin,herşey sensin...
mustafavmms -
turkcell de beşe katlama hediyesini aktif etme son günü nedir bilgisi olan var mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
150 civarı geziyordu 17 pro ile box o sırada 66 dı.
_____________________________ AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / MSI 5080 Triox OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown -
30 Nisan...quote:
Orijinalden alıntı: hsnzby
turkcell de beşe katlama hediyesini aktif etme son günü nedir bilgisi olan var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Nokia 2110 > 6110 > Panasonic GD52 > Nokia 7110 > 3310 > 6510 > 3510 > 6610 > 6600 > 6260 > N8-00 > Microsoft 950 XL > Huawei P40 Lite > Poco F7 - WAP > GPRS > 4.5G > ADSL > VDSL > GigaFiber - 5G / Wi-Fi 7 / Wi-Fi 6 / Bluetooth 6.0 / USB Type-C
❤️ [Deleted from big topics] ❤️ -
Vodafone bana 1 günlük 100 gb verdi ama önce tarifeden harcıyor. Gerçekten küfretse daha iyiymiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Çarktan mı geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Beşiktaşım;hayat sensin,dünyam sensin,herşey sensin...
mustafavmms -
Evet. Çark+x10 dedi, 100 GB yaptı, ama kullandırmadı. Uzayda çok uzak bir gezegende arsa falan verse, daha makul olurdu.
_____________________________ -
Bende belesten gidiyo 20 GB verdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bana da şimdi 3 günlük 200 GB verdi bakayım ana Paket düşecek mi 😁
mustafavmms
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt