Şimdi Ara

TURKCELL TONLA KAZAN AÇILDI.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.625
Cevap
2
Favori
72.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4-5 gun oldu kullanmaya baslayalı

herkese hayırlı olsun =)

soruya ben cevap vereyim:
    yükleme işleminin ardından 12 kontor düşümü olmadı çünkü çalarken dinlet servisi 4-5 gün önce başladı bende,dolayısıyla bu yüklemelerden bağımsız gelecek ay servisin basladıgı zaman kesilecek sanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: erencaner

bana da yüklendi 19 kontor
    4-5 gun oldu kullanmaya baslayalı

herkese hayırlı olsun =)

soruya ben cevap vereyim:
    yükleme işleminin ardından 12 kontor düşümü olmadı çünkü çalarken dinlet servisi 4-5 gün önce başladı bende,dolayısıyla bu yüklemelerden bağımsız gelecek ay servisin basladıgı zaman kesilecek sanıyorum

Teşekkürler...Hayırlı olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayalisst

quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

1. hattıma gelen mesaj.
    Tonla Kazan servisinden kazandıgınız 90 kontör hattınıza yüklenmiştir.Tonla Kazan Kullanmaya devam edin, kazanın!

2.hattıma gelen mesaj.
    Tonla Kazan servisinden kazandıgınız 69 kontör hattınıza yüklenmiştir.Tonla Kazan Kullanmaya devam edin, kazanın!

3.hattıma gelen mesaj.
    Tonla Kazan servisinden kazandıgınız 55 kontör hattınıza yüklenmiştir.Tonla Kazan Kullanmaya devam edin, kazanın!

teşekkürler turkcell.. kazanmaya devam...

Güle güle kullan

Yükleme işleminden sonra bu 3 hattından 12'şer kontör kesildimi tekrar?

hayır kontör yüklendikten sonra 12şer kontör kesilmedi

çünkü ben çalarken dinlet ve tonlakazan servisine ayın 8-9 gibi üye olmuştum. 30 gün dolunca her ayın 8 veya 9 u gibi 12 şer kontör düşmesi gerekir. aksi birşey olursa müşteri hizmewtlerine itiraz ederim.

• Hade bakalım darısı başımıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitman_ -- 20 Mayıs 2008; 18:09:30 >
  • Saçmalık bir durum haline geldi sistem. Kontörlü hatlar günde maksimum 5 kontör kazanabiliyorken, faturalılar günde maksimum 1 dk kazanabiliyor. Şu an 8. günümdeyim

TURKCELL TONLA KAZAN AÇILDI..

Hesap kesim tarihinde versinler benim dakikalarımı iptal ettireceğim bu sistemi. Gelen dakikalarla yaptığım masrafı karşılasın bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakurtmelih -- 20 Mayıs 2008; 18:37:05 >
  • banada 21 kontor yüklediler sanirim kontorleri haftalik peryotlarla yüklüyorlar çünkü benimki tam 7 gün oldu bide ben hiçbirsey yapmasamda günde 3 kontor geliyor ne iş anlamadim
  • bana da 16 kontor geldi (4 günlük)
  • 20 de bana yüklediler öğlen
  • hadi herkes birbirine cagrı atsın eklikler tamamlansın
  • bana da 15 geldi 3 günlük .
    sitede soru kısmında yapılan açıklamada her ayın 20 si ile sonu arasında uygun olan bir gün kontorlerin yükleneceği bilgisi var . yani bi dahaki yükleme gelecek ayın 20si ile 30u arası
  • 40 kazandım bu ay
  • cevapsız çağrılarda kazandırıyormu? bikaç yorumda öyle olduğu söylenmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PETERSBURG

cevapsız çağrılarda kazandırıyormu? bikaç yorumda öyle olduğu söylenmiş.

cevapsızlarda olmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssbrc

quote:

cevapsızlarda olmuyor

ReklamTon Dinletme Ödülleri Hangi Şartlar Altında Verilir?

TONLAKAZAN-ÜYESİ TONLAKAZAN'da markanın jingle'ını (ReklamTon) yükledikten sonra, gelen tüm aramalarda (tüm operatörler, sabit hat ve yurtdışı aramaları dahil olmak üzere) arayan kişiye reklam dinletir.
    TONLAKAZAN-ÜYESİ ne kadar çok farklı kişiyle görüşme yapar, ne kadar çok reklam jingle’ı dinletir ise o derecede TONLAKAZAN tarafından kontör ya da konuşma süresi ile ödüllendirilir.
    TONLAKAZAN sisteminin “Ödüllendirme Kıstas ve Limitleri” bulunmaktadır. TONLAKAZAN-ÜYESİ bu çerçevede ödüllendirilir.
    TONLAKAZAN-ÜYELERİ, servisin şu an tanıtım sürecinde olması sebebiyle, Turkcell’den gelen tüm cevaplı ve cevapsız aranmalar karşılığında ödül kontör/dakika kazanacaklardır
    Bir TONLAKAZAN-ÜYESİ kendisini arayan aynı kişiden günde en fazla 3 Kontör Kazanabilir.
    TonlaKazan üyeleri bu servisten, gelen tüm çağrılar için bir ayda en fazla 90, bir günde en fazla 5 kontör kazanabilir.
    TONLAKAZAN-ÜYESİ dahil olduğu bir kampanyanın bitiş tarihinden önce TONLAKAZAN üyeliğini iptal ettiği takdirde, o güne kadar kazanmış olduğu ödenmemiş kazançlar hakkında hak talep edemez.
    Ödüllendirme miktarını değiştirme hakkını Turkcell elinde tutar.
    TONLAKAZAN-ÜYESİ’nin TONLAKAZAN'da Markaya ait jingle'ı yükleyebilmesi için TURKCELL ÇalarkenDinlet servisine aboneliği bulunması gereklidir.
    TONLAKAZAN-ÜYELERİ yalnizca Turkcell Faturalı Hat ve Turkcell Hazırkart abonelerinden gelen çağrılar için ödül kontör ve dakikalar kazanırlar

yani şimdilik cevapsız aramalarda da kontor kazanılıyor...

• ben yeni üye oldum.
    bi sorum olacak günlük en fazla 5 kontör mü kazanabiliyoruz.
    bir numaradan günde en fazla 3 kontör kazanıldığını duydum.
    ne zamana kadar cevapsız arama olunca kontör kazanacağız.
  • günlük 5 kontor
    aynı kişiden gün içinde en fazla 3 kontor
    ne zamana kadar sürer cevapsızlardan kontor kazanmak,şu an için muamma bence
    quote:

Orjinalden alıntı: fuckulteli

ben yeni üye oldum.
    bi sorum olacak günlük en fazla 5 kontör mü kazanabiliyoruz.
    bir numaradan günde en fazla 3 kontör kazanıldığını duydum.
    ne zamana kadar cevapsız arama olunca kontör kazanacağız.

• BENDE DUN UYE OLDUM AKLIMA SEYTANLIKLAR GELMİYOR DEĞİLDE ARKADAŞ YAPMIŞ HOŞUMA GİTTİ BENDE YAPACAGIM BEDAVA DAKİKASI OLAN HATLARDAN KENDİMİ ARAYIP KAPATACAGIM :D TURKCELİN BUNA DA COZUM BULMASI GEREK BULANA KADAR DEVAM
  • quote:

Orjinalden alıntı: webkurdu47

quote:

quote:

cevapsızlarda olmuyor

TONLAKAZAN-ÜYESİ TONLAKAZAN'da markanın jingle'ını (ReklamTon) yükledikten sonra, gelen tüm aramalarda (tüm operatörler, sabit hat ve yurtdışı aramaları dahil olmak üzere) arayan kişiye reklam dinletir.
    TONLAKAZAN-ÜYESİ ne kadar çok farklı kişiyle görüşme yapar, ne kadar çok reklam jingle’ı dinletir ise o derecede TONLAKAZAN tarafından kontör ya da konuşma süresi ile ödüllendirilir.
    TONLAKAZAN sisteminin “Ödüllendirme Kıstas ve Limitleri” bulunmaktadır. TONLAKAZAN-ÜYESİ bu çerçevede ödüllendirilir.
    TONLAKAZAN-ÜYELERİ, servisin şu an tanıtım sürecinde olması sebebiyle, Turkcell’den gelen tüm cevaplı ve cevapsız aranmalar karşılığında ödül kontör/dakika kazanacaklardır
    Bir TONLAKAZAN-ÜYESİ kendisini arayan aynı kişiden günde en fazla 3 Kontör Kazanabilir.
    TonlaKazan üyeleri bu servisten, gelen tüm çağrılar için bir ayda en fazla 90, bir günde en fazla 5 kontör kazanabilir.
    TONLAKAZAN-ÜYESİ dahil olduğu bir kampanyanın bitiş tarihinden önce TONLAKAZAN üyeliğini iptal ettiği takdirde, o güne kadar kazanmış olduğu ödenmemiş kazançlar hakkında hak talep edemez.
    TONLAKAZAN-ÜYESİ’nin TONLAKAZAN'da Markaya ait jingle'ı yükleyebilmesi için TURKCELL ÇalarkenDinlet servisine aboneliği bulunması gereklidir.
    TONLAKAZAN-ÜYELERİ yalnizca Turkcell Faturalı Hat ve Turkcell Hazırkart abonelerinden gelen çağrılar için ödül kontör ve dakikalar kazanırlar

TONLAKAZAN SERVİS ÜYESİ, Ödül kontör/dakika kazanabilmesi çalan telefonunun açılması, gelen çağrıya yanıt vermesi gerektiğini ve cevapsız çağrıların aboneye kontör/dakika kazanamayacağını kabul eder.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: webkurdu47

quote:

quote:

cevapsızlarda olmuyor

TONLAKAZAN SERVİS ÜYESİ, Ödül kontör/dakika kazanabilmesi çalan telefonunun açılması, gelen çağrıya yanıt vermesi gerektiğini ve cevapsız çağrıların aboneye kontör/dakika kazanamayacağını kabul eder.

www.tonlakazan.com'daki açıklamalar çelişiyor ama şimdilik cevapsız aramalar da kontör kazandırıyor

• Ben dün üye oldum... kontör bakiyem 5 olmuş..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.