Şimdi Ara

turkcell t40 sorunları.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefon turkcell t40 ,telefonu açtığımda ilk arayüz durduruldu yazıyor,sonra takvim telefon herşey durduruluyor,en sonunda android.process.media durduruldu diyip telefon reset atıyor.saniyede birşey duruyor ve çöküyor telefon.chromeda gezinirken sapıttı yine.chromu fabrika versiyonuna geri yükledim.google play durduruldu falan diyordu aynısını google playede yaptım sonuç değişmedi.bütün ana ekran falan komple sıfırlandı yine.güvenip dışarı çıkılmaz bu telefonla ancak telefon alacak param yok şuanlık.ne yapabilirim,formatla demeyin imkanı yok.
    arkadaşlar şimdi de google.process.gapps sıkıntısı var,internette yazılan yöntemleri uyguladım,ancak sonuç vermedi.en yaygını uygulama ayarı sıfırlamak,bu da çözüm olmadı bana.acil yardım lazım.
    bunu yazarken bu sefer de android.acore.process hatası da geldi.

android.process.acore hatası çıkıyor sürekli,durdu diyor tamama basıyorum direk aynı şey geri geliyor,bu da işlem yapmamı engelliyor.birşey yapamadan saniyesinde aynı hata geri geliyor.bende telefona reset attım,bu sefer de hiç açılmıyor.son 1 saattir telefonu açamadım.telefon açılma ekranında kalıyor.tek amacım içindekileri kurtarmak.ancak telefon şuanda açılmıyor bile.hani format bile atamam.ses kapama tuşuyle power tuşuna basınca bile kilitleniyor telefon.

• aynı sorun bende de var.telefon rehberini kurtarsam yeter ama giremiyorum ki.ana ekrana sürekli bir şeyler durdu ibaresi gelip duruyo :(((((
  • ben servise gönderdim.15 günden fazla oldu.hala geri dönüş sağlanmadı.bekliyoruz bakalım.inşallah yapamazlar da st model bi telefon verirler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TURKCELL T40
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.