Şimdi Ara

Turkcell t20 CYANOGENMOD YARDIMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENİM TURKCELL T20 TELEFONUM VAR. SANIRIM HUAWEİ TELEFONU OLUYOR.
    BEN BUNA CYANOGENMOD 7.2 V4.1 SÜRÜMÜNÜ YÜKLEDİM DAHA ÖNCEDEN CEPTSONİC KULLANIYORDUM HER NEYSE
    SIRF BUNUDA HD OYUNLAR OYNAYABİLMEK İÇİN YÜKLEDİM. TEMPLE RUN FALAN OYNAYANLARI GÖRDÜMDE. ANCAK NASIL YAPICAM BİLMİYORUM.
    EN ÖNEMLİSİ CYANOGENMOD SETTİNGS E GİRİNCE PERFORMANCE CPU AYARLARI CPU MAX A FALAN BASTIGIMDA HİÇBİRŞEY AÇILMKIYO BOŞ AÇILIYO Bİ TEK İPTAL YAZIYO NE YAPICAM YARDIM EDİN LÜTFENN. VE BAZI YERLERI YABANCI DİL. YARDIM EDERSENİZ ÇOK MAKBULE GEÇER YANLIŞ Bİ MODMU İNDİRDİR NAPTIM BİLMİYORUM. AMA DOĞRU YÜKLEDİĞİME EMİNİMM. NE YAPMAM LAZIMMM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sen13 -- 17 Temmuz 2013; 13:28:17 >

• YOKMU YARDIM EDECEK
  • Rom oyledir yapacak bisey yok bide büyük harfle yazma yasak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pardon bilmiyordum ama rom nasıl öyle oluyo anlıyamadım. düzgün bi rom biliyomusun temple run filan oynayabiliceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sen13

Pardon bilmiyordum ama rom nasıl öyle oluyo anlıyamadım. düzgün bi rom biliyomusun temple run filan oynayabiliceğim.

T20 yi takip etmediğim için bilmiyorum forumda 4.1.2 paylasilmisti bu arada armv6 islemciletde temple run ın optimizasyon sorunu var ama subway oynarsin arastir google dan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.