Şimdi Ara

### Turkcell T20 Ana Konu - S.S.S & Rom & Root & CWM & Diğer ### (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.477
Cevap
21
Favori
324.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • T 20den yaziyorum :) telden internete girmek cok zevkli :)

Turkcell Rom'da bildirim alanını aşağıya çektiğimde Wifi, BT, GPS gibi ayarları düzenlememizi sağlayan widget bildirim alanında bulunuyordu ancak diğer Romlarda bu yok. Ben bunun eksikliğini hissettim doğrusu. Diğer romlarda bildirim alanına bu widget'ı eklememiz mümkün mü acaba?
  • Beni de ekleyebilirsin bu arada. 1 gündür kurcalıyorum ispanyol romuyla rootladım henüz gözüme çarpan söylenecek kötü bir şeyle karşılaşmadım. RAM i dert ediyordum meğer dertsiz başıma dert arıyormuşum :)

★ Corsair Severler Derneği ★ Corsair Fan Club ★
    Intel Core i5 4670K@4.6 GHz || MSI Z87 G45 Gaming || Asus GTX 780 DirectCU II || GSkill RipjawsX 8GB 1600MHz CL9 || Samsung 840 EVO 250 GB SSD || Seagate Expansion Desk 2 TB HDD || Corsair Carbide 400R 750W || Corsair Hydro H100i || AOC E2461Fwh
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedeparted

Selamlar arkadaşlar, ben de Turkcell Romu root edemeyenlerdenim ve sanırım bazıları root edilemiyor. Ben de İspanyol romu yükleyip root ettim ancak bir sorunum var.

Turkcell Rom'da bildirim alanını aşağıya çektiğimde Wifi, BT, GPS gibi ayarları düzenlememizi sağlayan widget bildirim alanında bulunuyordu ancak diğer Romlarda bu yok. Ben bunun eksikliğini hissettim doğrusu. Diğer romlarda bildirim alanına bu widget'ı eklememiz mümkün mü acaba?

Ben aradım ama bulamadım. Eksikliği çok ama giderebilirsiniz. Ben en çok veri anahtarı kullanıyorum onu da APNDroid ile hallettim.

Intel Core i5 4670K@4.6 GHz || MSI Z87 G45 Gaming || Asus GTX 780 DirectCU II || GSkill RipjawsX 8GB 1600MHz CL9 || Samsung 840 EVO 250 GB SSD || Seagate Expansion Desk 2 TB HDD || Corsair Carbide 400R 750W || Corsair Hydro H100i || AOC E2461Fwh
  • @K1NGK4RTAL

Teşekkür ederim. İnternetimde sorun var ROM yüklediğim video Uplanmıyor. Çözmeye çalışıyorum.

• Şaşırdım doğrusu telefonu neden bu kadar az kullanan var ?

Ön izleme :

[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_52031007/mpage_1//tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/ef/c9/53/efc953bf7cdf736eaf1d99a781d1c5db.png[/image]
    [color=#333333][size=1][b]Turkcell T20[/b][/link][/center][/size][/color]

• Arkadaslar bu sinyal durumunun yanindaki h harfi acik kalinca mb yiyormu (kontor gidiyormu) :)

Orijinalden alıntı: K1NGK4RTAL

Arkadaşlar navigasyona girdim çok güzel giriyor fakat adreslerin ayrıntılarını gösterirken kontörümü yedi Anıtkabirin üstüne tıkladım yükleniyor dedi 2 dk geçti kapattım bir baktım 8 tl den 3 tl ye düşmüş.Ama normal navigasyonda yol tarifi yaparken kontör gitmiyor ayrıntı yaparkene gidiyor sanırsam. İyi geceler Bu arada nolduysa oldu telefon kendisi internete girmiyor öğlenleyin çok güzel giren telefon bir anda girmemeye başladı yukarda h harfi açık durumda ama internete giremiyor ancak modeme bağlayınca girebiliyorum onuda ben istemiyorum.

Sevgili kardesim bu navigasyon olayini bi ben cozemedim sanirim. Nasil yaptin pmden sana zahmet anlattir misin?hattim vodafone ve net paketim var. Cihaz Turkcell romlu.

Fatih Sultan Mehmed Han.

• quote:

Arkadaşlar anladımki bu kontör yeme olayı navigasyonda sebebliymiş nasıl yapabilirim navigasyona girecem ama kontö yiyor yemesini önlemek için ne yapmak lazım

A-GPS kapatacaksın. Yardımlı GPS olarak görünür telefonlarda.
    Ayrıca wi-fi olan yerlerde tüm haritayı indirip A-GPS kapatarak güncel bir şekilde kullanılabiliyor diye biliyorum. Harita telefona indiriliyor çünkü.

Arkadaslar bu sinyal durumunun yanindaki h harfi acik kalinca mb yiyormu (kontor gidiyormu) :)

H açık ise veri bağlantısı açık demektir sadece. yukarı aşağı iki ok var onları içi beyaz olursa veri aktarımı vardır. Yani bir şeyler gönderip alıyordur öyle olunca ücretlendirilebilirsiniz tabii ki.

Orijinalden alıntı: kcetinkaya

Beni de ekleyebilirsin bu arada. 1 gündür kurcalıyorum ispanyol romuyla rootladım henüz gözüme çarpan söylenecek kötü bir şeyle karşılaşmadım. RAM i dert ediyordum meğer dertsiz başıma dert arıyormuşum :)

İspanyol Rom iyi gibiydi ancak sürekli oynadığım PES 2011'de oyun içinde sık sık kasılmalara neden olduğunu gördüm. Normalde Turkcell Rom'da bir maçta en fazla 2-3 defa ve 4-5 sn civarı bu kasılmalar olurken, İspanyol romda sık aralıklarla bu kasılmaları yaşadım ve bu da oyunun oynanablirliğini ve zevkini düşürdü. Turkcell Rom'a dönemem zira Root olmuyor onda, en iyisi Avustralya romuna bir bakmak.

Bu arada ROM HAFIZANIN DOLMASINA KESİN ÇÖZÜM; LINK2SD Programı:

Link2Sd ile telefonda kurulu olan programlar hafıza kartına alınarak, telefonda bunlara ait linkler koyuluyor. Bu sayede kurduğunuz uygulamalar, oyunlar hiç yer kaplamamış oluyor. Mesela bazı programlar SD karta taşınabilse bile Rom hafızada yer kaplıyordu ama Link2Sd ile kesinlikle telefon hafızasında yer kaplamıyor.

Ancak bu link2sd'yi kullanmak için 2 şey yapmanız lazım;

1. Telefonu Root'lamak.

2. Hafıza kartında taşınacak uygulamalar için 2. bir bölüm oluşturmak ve bu bölümün biçimlendirilmesini ext2 ile yapmak. Yani kısaca; SD kartı 2 bölüme ayırıyoruz, 1. Bölüm; Fat32 ve 2. Bölüm ext2. Ve ayrıca 2 bölümü de Primary olarak işaretlemeyi unutmayın.

Bölümlendirme işlemini yapmak içinhttp://www.partitionwizard.com/download.html adresinden minitool partition isimli programı indirip kullanabilirsiniz. Link2Sd ise markette mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

quote:

Arkadaslar bu sinyal durumunun yanindaki h harfi acik kalinca mb yiyormu (kontor gidiyormu) :)

H açık ise veri bağlantısı açık demektir sadece. yukarı aşağı iki ok var onları içi beyaz olursa veri aktarımı vardır. Yani bir şeyler gönderip alıyordur öyle olunca ücretlendirilebilirsiniz tabii ki.

Bİde ben navigasyona girince bir kaç yere baktım çıktım toplam 2 dk filan durdum bir baktım kontörüm gitmiş ve -4.70 olmuş kontörsüz nasıl girebilirim navigasyona
  • listeye beni de ekleyin siyah T20...bugün aldım. çok memnunum. HTC desire hd de kullandım. hd ye yakın bir telefon. 2.3.3 olmasından dolayı sanırım çok daha iyi çalışmakta. overclock olayı oluyor mu bu telde? oluyorsa açıklar mısınız?
  • Herhalde benim 100 mb internet bitti 2 dk int giriyorum çıkıyorum h harfini kaldırıyorum 2 tl yemiş :( peki bu 100 mb internetimin nasıl öğrenebilirim.

Orijinalden alıntı: xFeeL

quote:

Arkadaşlar anladımki bu kontör yeme olayı navigasyonda sebebliymiş nasıl yapabilirim navigasyona girecem ama kontö yiyor yemesini önlemek için ne yapmak lazım

Ayrıca wi-fi olan yerlerde tüm haritayı indirip A-GPS kapatarak güncel bir şekilde kullanılabiliyor diye biliyorum. Harita telefona indiriliyor çünkü.

GPS kapıtıyorum internetimle giriyorum wifi peki bu navigasyonun sadece türkiye haritası indirilebiliyemu telefona indirilebiliyorsa nasıl cevaplarsanız sevinirim

• quote:

quote:

quote:

GPS kapıtıyorum internetimle giriyorum wifi peki bu navigasyonun sadece türkiye haritası indirilebiliyemu telefona indirilebiliyorsa nasıl cevaplarsanız sevinirim

Telefonun henüz kullanıcısı olmadığım için cevap veremiyorum malesef. Tek bildiğim yukardaki bilgi. Onu da araştırırken bulmuştum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Telefonun henüz kullanıcısı olmadığım için cevap veremiyorum malesef. Tek bildiğim yukardaki bilgi. Onu da araştırırken bulmuştum.

Tamam iyi günler

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.