Şimdi Ara

### Turkcell T20 Ana Konu - S.S.S & Rom & Root & CWM & Diğer ### (317. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.477
Cevap
21
Favori
317.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • surekli "yeterli alan yok" uyarisi aliyorum. bi kac tane resmim var onlar da sd kartta. nasil halledecegim bu isi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar burdan turkcell romu kurdum fakat kamera gitmis simdi farkettim daha once olan varmıydı?

• şöyle bi video gördüm telefonun arayüzü falan çok hoş olmuş. anladığım kadarıyla da 4.0 yüklenmiş

videoyu yükleyen arkadaş dosyasını youtube da link olarak paylaşmış . indirdim ama nasıl kuracağım en ufak bi fikrim yok.

nasıl halledeceğiz beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitroture

şöyle bi video gördüm telefonun arayüzü falan çok hoş olmuş. anladığım kadarıyla da 4.0 yüklenmiş

videoyu yükleyen arkadaş dosyasını youtube da link olarak paylaşmış . indirdim ama nasıl kuracağım en ufak bi fikrim yok.

ics romu o t20 için,ama stabil değil, kamerası hiç çalışmıyor ve bir iki sistem dosyasında buglar var. Hiç değmez yüklemeye. Ama genede yükleyecem diyorsan cwm ile wipe islemlerini yapıp kuracaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: Senutarus

quote:

şöyle bi video gördüm telefonun arayüzü falan çok hoş olmuş. anladığım kadarıyla da 4.0 yüklenmiş

ics romu o t20 için,ama stabil değil, kamerası hiç çalışmıyor ve bir iki sistem dosyasında buglar var. Hiç değmez yüklemeye. Ama genede yükleyecem diyorsan cwm ile wipe islemlerini yapıp kuracaksın

O zaman hic bulasmayayim. Takilma yapmayan donmayan uygulamalar arasinda hizli olabilecek bi tavsiyeniz var mi?

T20 için belki fazla şeyler istiyorum ama... :-) yeni telefon alana kadar idare etsin istiyorum.

• Ahize kısmındaki tel geçen ay nihayet düştü. Herkes 2-3 ayda düşürüyordu benim teller 18 ay dayandı. Telefonu Ağustos 2011'de almıştım.
  • arkadaşlar telefonumu tam elden çıkarıyordum ki dokunmatik ekranın bir kısmı felç oldu sanki sag taraftaki tuşlar çok gec alıyor backspace l ve p tuşu baskı uygulayarak calışıyor servise göndersem masrafı çıkar mı düşürme olayı felan yok durduk yere oldu,bilgisi olan arakadaşlardan cevap bekliyorum.
  • beyler bi arkadaş telefon kilidini 15 defa hatalı girmiş telefon kitlendi. Google hesabını hatırlamıyorum. Bu telefonu acil açmam lazım nasıl açabilirim?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Senutarus

quote:

O zaman hic bulasmayayim. Takilma yapmayan donmayan uygulamalar arasinda hizli olabilecek bi tavsiyeniz var mi?

T20 için belki fazla şeyler istiyorum ama... :-) yeni telefon alana kadar idare etsin istiyorum.

Huawei'nin orjinal rom'unu yükle. Görsellik içinde bir launcher yüklersin oldu bitti.

• Arkadaşlar maxiplus5 için açılan konulara bakılmadığından buraya soruyorum. Yanlışımı affedin ammavelakin meraklıyım. Android 4.0.4'ün görselini sevmiyorum. Go launcher denedim kötüydü. Acaba bir android 2.3.7 gibisinden bir görsellik nasıl yapabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyamas

Arkadaşlar maxiplus5 için açılan konulara bakılmadığından buraya soruyorum. Yanlışımı affedin ammavelakin meraklıyım. Android 4.0.4'ün görselini sevmiyorum. Go launcher denedim kötüydü. Acaba bir android 2.3.7 gibisinden bir görsellik nasıl yapabiliriz?

telefonun orjinal romunu bozmanı tavsiye etmiyorum.
    birçok problem çıkıyor. o görsele alış bence
  • Beyler en hızlı rom hangisi ?
  • Selam arkadaşlar, T20'yi root yaptıktan sonra hafıza kartını telefon hafızası gibi gösterebiliyo muyuz acaba ? Teşekkürler şimdiden.
  • arkadaşlar telefonun içinden turkcell başlagıç uygulmasını sildim telefon açılıyor fakat ekran gelmiyor geri nasıl düzeltebilirim bir bilgisi olan var mı acaba ?
  • Selamun aleykum. Telefonu aldık içinde 2.3.3 vardır turkcelin huawei 2.3.6 ya geçirelim dedik. İndirdim kendi sitesinden 2gb lık hafıza kartını fat32 veya fat şeklinde biçimlendirip dload dosyasını atıyorum karta ne ses açma kapama power tuşu ne de depolama yazılım yukseltme çalışıyor ? cwm üzerinden olan linklerde bozuk napcaz ?
  • Arkadaşlar 2.3.6 ya status bar koyabilirmıyiz , yoksa Turkcell Rom u rootlayıp mı kullanmak lazım status bar için.
  • merhabalar,
    ceptsonic v3 romunu kurdum android 2.3.5 oldu fakat daha önce hi Suite e bağlanıp yedekleme vs. yapabiliyordum şimdi ise bir
    türlü bağlanmıyor, sürüm yükseltme falan herşey tamam usb 3de çalışmama sorunu vardı önceden de zaten ama şimdi ne yapsam
    bağlantı kuramıyorum datalarım kaldı atamadım, çözüm bulabilen var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hammurabi_2000

arkadaşlar telefonumda garip bir sorun var birini aradığımda sesim arasıra herzaman değil ama arasırada sürekli moda bağlıyabiliyor sanki çekmiyor gibi ses düşüyor yükseliyor vs karşı tarafta anlaşılmıyor ama karşı tarafın sesi bana acayip net geliyor mikrofondan dedik mikrofon sağlam çıktı neden kaynaklanır böyle bir sorun yaşayan oldumu aranızda

Arama yaparken net kapalı olsun
  • com.android.music beklenmedik sekilde
    durduruldu hatasi aliyorum ,telden muzik acmaya
    calisirken nasil cozebilirim ?

• Arkaadaşlar benim t20 çok kasıyor fabrika ayarlarını baştan yükledim ama yine kasıyor. Bu sorunun çözümü varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.