Şimdi Ara

### Turkcell T20 Ana Konu - S.S.S & Rom & Root & CWM & Diğer ### (315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.477
Cevap
21
Favori
317.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, Class 10 hafıza kartı aldığımı belirtmiştim dosyalar çok hızlı bir şekilde hafıza kartına aktarılıyor...

İmkanı yok .mkv dosyaları çalışmıyor. Çalışmıyor yanlış oldu... Çalışıyor ama takılıyor... Tek çalışan dosya codec i ve formatı, xvid.avi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramyth

Evet, Class 10 hafıza kartı aldığımı belirtmiştim dosyalar çok hızlı bir şekilde hafıza kartına aktarılıyor...

İmkanı yok .mkv dosyaları çalışmıyor. Çalışmıyor yanlış oldu... Çalışıyor ama takılıyor... Tek çalışan dosya codec i ve formatı, xvid.avi

Sen ne dion kardeş her sayfada kendi kendine konuşuon postmu kasmak istiyorsun
  • Ses açma tuşum bozuldu.

- çalışıyor

ama

+ çalışmıyor.

Tamiratı mümkünmüdür ne kadara olur acaba.

• Arkadaşlar, böyle bir sorun yaşayan var mı aramöızda, yardım lütfen.
    Çağrı geliyor, telefonun zil sesi çalıyor, ancak ekran gelmiyor. Dolayısıyla çağrıya yanıt verilemiyor.
    10-15 sn gecikmeli ekran geliyor ve ancak yanıt verebiliyorsunuz.
    Bu sorun 10-15 çağrıda 2-2 defa yaşanıyor. Belirli numaralara ve ya duruma bağlı değil.

Cihaz Turkcell T20- Yoigo rom
  • quote:

Orijinalden alıntı: Windmark

quote:

Orijinalden alıntı: Ramyth

Evet, Class 10 hafıza kartı aldığımı belirtmiştim dosyalar çok hızlı bir şekilde hafıza kartına aktarılıyor...

Sen ne dion kardeş her sayfada kendi kendine konuşuon postmu kasmak istiyorsun

Bildiklerimi, tecrübelerimi paylaşıyorum başka yaptığım bir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Levcho

Arkadaşlar, böyle bir sorun yaşayan var mı aramöızda, yardım lütfen.
    Çağrı geliyor, telefonun zil sesi çalıyor, ancak ekran gelmiyor. Dolayısıyla çağrıya yanıt verilemiyor.
    Bu sorun 10-15 çağrıda 2-2 defa yaşanıyor. Belirli numaralara ve ya duruma bağlı değil.

Bu tür sorunlar ya RAM yetmezliğinden,yada CPU yetmezliğinden kaynaklanır.
  • quote:

Klasik T20 nin bi problemi, her T20 kullanıcısında vardır o problem senlik birşey değil yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senutarus

quote:

Klasik T20 nin bi problemi, her T20 kullanıcısında vardır o problem senlik birşey değil yani

Bir arkadaşın S3'ünde de aynı sorun var. T20 ile alakalı değil kanaatindeyim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Senutarus

quote:

Bir arkadaşın S3'ünde de aynı sorun var. T20 ile alakalı değil kanaatindeyim.

S3 û olupta yaşayan 1-2 kişi vardır heralde, ama neredeyse tüm t20 kullanìcılarında olmustur illaki bu problem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba Arkadaşlar;
    Geçen gün telefonumun şarjı bitti ve şarja taktım telefon şarj olmuyordu. Batarya tamamen bitti telefon kapandı. Şarj kablosunu değiştirdim kabloda sorun vardır diye fakat yine tık yok telefonda servisi aradım kablodan kaynaklıyor dur dediler bende farklı kablo ile denediğimi söyledim akım farklılığından kaynaklanıyor olabilir dediler bilgisayara taktım ama nafile doğru akımda bile şarj olmadı. neden kaynaklanıyor olabilir sizce. ???
    Ayrıca önerebileceğiniz rom neler var sağlam hızlı sorunsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sewox

Merhaba Arkadaşlar;
    Geçen gün telefonumun şarjı bitti ve şarja taktım telefon şarj olmuyordu. Batarya tamamen bitti telefon kapandı. Şarj kablosunu değiştirdim kabloda sorun vardır diye fakat yine tık yok telefonda servisi aradım kablodan kaynaklıyor dur dediler bende farklı kablo ile denediğimi söyledim akım farklılığından kaynaklanıyor olabilir dediler bilgisayara taktım ama nafile doğru akımda bile şarj olmadı. neden kaynaklanıyor olabilir sizce. ???

Batarya arizalanmistir buyuk ihtimalle.

• Merhabalar bende yeni kullanmaya başladım bu telefonu uygulama indirdiğimde depolama birimi azalıyor diyor 2 gb hafıza kartıda var aslında neden yapıyor sizce cevap için şimididen tşkkürler.
  • merhaba beyler t20 telefona sahibim.Telefon orjinal rom kullanıyorum.Fakat o istenmeyen programları kaldırmak için superuser olmak istiyorum.Bu nasıl yapılıyor ?
    yapınca garantiden çıkıyormu ?

Alıntı yaparak cevaplarsanız sevinirim. :D
  • Arkadaşlar en iyi rom hangisidir hangisini kullanmalıyım? Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

quote:

Merhaba Arkadaşlar;

batarya ile ilgili bir sıkıntısı yok mus hocam eski sarj aleti ile denedim tekrar denneyince duzeldi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

quote:

Merhaba Arkadaşlar;

batarya ile ilgili bir sıkıntısı yok mus hocam eski sarj aleti ile denedim tekrar denneyince duzeldi

Olabilir. Bir kere böyle bir arıza olmuştu bende o bataryadandı.

• Arkadaşlar birçok rom denedım.Telefonu en stabil nasıl kullanabilirim bu T20 nasıl adam olur diye her yolu deneyenlerdenim bende :) ama hep söylendiği gibi T20 Turkcell romunu rootlayıp içindeki gereksiz uygulamalardan kurtulmak herşeyi çözüyormuş , custom romların olayı ise tamamen launcher üzerine kurulu ve ben orjınal turkcell romunda yaptıgım seyı sızınle paylaşmak istedim.Yapılan işlemler :
    1-orjinalinde gelen Turkcell 2.3.5 romunu rootlamak (sinan qwerty kolay root dıye yazarsanız google a ulaşabilirsinz nasıl yapılcagına)
    2-Turkcell uygulamalarını kaldırmak , kaldırma işlemi içinse root uninstaller adında bır program kullandım markette var.
    3-2 tane uygulama kaldırılamıyor biri pusula diğeride rehberdı sanırım bunlarıda Root explorer adında kı program ıle kaldırıyoruz. programı acıyoruz cust/app/turkcell klasorune gırıp ordakı 3 tane şeyi siliyoruz.Silmeden önce M/O seklınde sag ustte bulunan seye bır kez tıklıyoruz sonra sılıyoruz.
    4-istenilen uygulamaları yukleme :) ben Xperia launcher yukledım lınkı paylasayım sızlerler ordan ındırıp deneyebilirisiniz sizlerde

link :http://boekenhuis.net/xperia/xperia_s_home.html

burdan All Resolutions yazan kısma tıklayıp ındırın ve ardından telefonunuza kurun snra sag taraftakı wıdgetlerıde ındırıp kullanablrsınz kı hava durumu wıdgetı harıka bırsey resımlerde gorebılrısınz .

• Arkadaşlar ram durumu ise bu resimde paylaştım.Benim gibi oyunlarla pek arası olmayan ama gorsel seylerle ugrasmayı seven bırıysenız tavısyelerım sızın ıcındır :) facebook,twitter uygulamaları yuklemedım henuz bos hafıza durumu 90 mb kadar olması lazım yanı ortalama full uygulama sevıyesınde en az bır 40 mb rahat bos yer bırakablırsınz. Ram olarakta 40 ın altına dustugunu gormedım ben . ha bu arada ben sildiğim uygulamaları yazayım sıze rootladıktan snra google maps, galerı ( yerıne Quic pic kullanıyorum deneyın pısman olmazsınız %100 garantı ) , turkcelle daır butun uygulamalar ,haberler ve saat , hava durumu ve saat . ya ezberden yazıyorum suan aklıma gelenler bunlar bı soru olursa sorabılrısınz elımden geldıgınce yardımcı olamay calısırım herkese ıyı androidler :)

• Paylaşmış oldugum launcher , Go launcher vs gibi telefonu yoran bır launcher degıl ayrıca saat ve hava durumu wıdgetlerı ıle bıle 70 mb bos ram bırakıyor bende rahat
  • 
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.