Şimdi Ara

### Turkcell T20 Ana Konu - S.S.S & Rom & Root & CWM & Diğer ### (291. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.477
Cevap
21
Favori
317.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • t20 de ekran görüntüsü nasil alabilirim yardimci olur musunuz ? telefonum rootsuz dur.
    masiya 2.3.3 rom yuklüdur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senutarus

quote:

Orijinalden alıntı: Ramyth

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pilot5858

Arkadaslar telefonum google play store dan indirdigim uygulamalari sd kart yerine telefonun dahili hafizasina kaydediyor bunu nasil duzeltebilirim ?

Ayarlar > Uygulamalar > Tercih edilen yükleme komumu > sd kart

Buradan edindigim 2.3.5 rom yuklu... Bu secenek cikmiyor?

Stock romlarda var, bende yüklü olan custom romda da var, hangi romu kullanıyorsun acaba?

arkadaş yazmamis ben yazayim benim de ayni sorun var. Alman romun 2.3.6 bugun usteki link vermis arkadaslar oradan indirdim ama uygulamalari sd öncü olarak seçemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: nomox1

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar telefonum google play store dan indirdigim uygulamalari sd kart yerine telefonun dahili hafizasina kaydediyor bunu nasil duzeltebilirim ?

Stock romlarda var, bende yüklü olan custom romda da var, hangi romu kullanıyorsun acaba?

arkadaş yazmamis ben yazayim benim de ayni sorun var. Alman romun 2.3.6 bugun usteki link vermis arkadaslar oradan indirdim ama uygulamalari sd öncü olarak seçemiyorum

O romla ilgili hiç bilgim yok sana yardım edemeyeceğim üzgünüm, ama diğer romlarda o bölümde bulabilirsin bu ayarı

• quote:

t20 de ekran görüntüsü nasil alabilirim yardimci olur musunuz ? telefonum rootsuz dur.
    masiya 2.3.3 rom yuklüdur

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.liveov.shotuxtrial&hl=tr&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dscreenshot+ux+trial , root gerekmiyor programı kullanmak için diye biliyorum, işine yarar umarım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Turkcell'in sitesinden edindigim 2.3.5'te bu ayar mevcuttur. Bilginize...

• Önceden de konu açtım ama, cyonogende, stock romlarda bende smste türkçe karakter sıkıntısı oluyor, 160 karakterken ş yazıyorum 91 e iniyor. CeptSonic bide fundowskyde olmuyor bu olay, acaba cyonogene bunlarım mms apk ını atsam sorun hallolur mu sizce?
  • arkadaşlar herkesin bayramı mübarek olsun. yardım isteyecektim. t20 telefonumun avea internet ayarlarını yapamadım. müşteri hizmetlerinden teknik destek aldım olmadı. apn Turkey yükledim o da olmadı. kurulu android 2.3.3. yardımlarınız için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mls777

arkadaşlar herkesin bayramı mübarek olsun. yardım isteyecektim. t20 telefonumun avea internet ayarlarını yapamadım. müşteri hizmetlerinden teknik destek aldım olmadı. apn Turkey yükledim o da olmadı. kurulu android 2.3.3. yardımlarınız için teşekkür ederim

Turkcell ın orjinal romu mu yüklü telefonda?
  • hayır. huawei nin sitesinden değiştirmiştim. 2.3.3 kurulu
  • quote:

hayır. huawei nin sitesinden değiştirmiştim. 2.3.3 kurulu

Apn turkey ile ayarların gelmesi gerekiyor, hattınız internet erişimine açık mı peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twincharged Injection

İsteyen olursa linki koyacağım.

Beta 4 çıktımı , yada ne zaman çıkacak biliyor musun? bide linki koyabilir misin denemeyi düşünüyorum

• Tesekkur ederim. Tel de sikinti var sanki, hanimin teli de ayni degistirdim. Onda oldu. Cok sagolun. Aldigim yere gosterecem

• quote:

Tesekkur ederim. Tel de sikinti var sanki, hanimin teli de ayni degistirdim. Onda oldu. Cok sagolun. Aldigim yere gosterecem

Aldığınız yere göstermeden önce rom u tekrar yüklemeyip apn turkey i tekrar deneyin derim, gitmeden hallolabilir belki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar t20 alacağım daha önce hiç android kullanmadım. şu an t20 için en güncel ve hızlı rom hangisi .
  • Alacaksanız vazgeçin. Ama ne öneririsiniz diyorsanız bilmiyorum. T20 çekilmiyor artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Alacaksanız vazgeçin. Ama ne öneririsiniz diyorsanız bilmiyorum. T20 çekilmiyor artık.

Neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Alacaksanız vazgeçin. Ama ne öneririsiniz diyorsanız bilmiyorum. T20 çekilmiyor artık.

Neden?

Hala hızlı rom aranıyorsa açıklamaya gerek yok. Telefonun eti belli butu belli. Hafıza problem, işlemci problem, ram problem... hepsi ayrı problem.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Neden?

Hala hızlı rom aranıyorsa açıklamaya gerek yok. Telefonun eti belli butu belli. Hafıza problem, işlemci problem, ram problem... hepsi ayrı problem.

Peki.

• Evet t20 de bir yere kadar :D
    Mesala alacaksanız Galaxy S i9000 en idealdir

• quote:

Orijinalden alıntı: farego

Evet t20 de bir yere kadar :D
    Mesala alacaksanız Galaxy S i9000 en idealdir

Onunda sıfırı bulunmaz. Hadi yine bütçe düşükse MaxiPlus5 alınsın daha iyi. Hiç değilse ram daha yüksek. Bulunabilirse Alcatel OT-995.
  • 
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.