Şimdi Ara

### Turkcell T20 Ana Konu - S.S.S & Rom & Root & CWM & Diğer ### (289. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.477
Cevap
21
Favori
317.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Twincharged Injection

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Hatırlayanlar vardır. Huawei 2.3.5 kurup OC, Swap, Andreno 200 fix, Bravia Engine vs. işlemler yapmıştım. Gayet normal kullanıyordum ama zamanla telefon katlanılmaz bir hal aldı. Dokunmatikte geç cevap vermeler, tuş kilidi açarken takılmalar, arama geldiğinde ekranın kararması ve daha niceleri. Turkcell 2.3.5'e geri dönüp sadece OC ve Swap işlemini yaptım. Şu an her şey normal. Ayrıca önceki işlemde telefon boşta bile kalsa geceden sabaha %20 azalıyordu.

O ne ki..

Önceden Cyanogen CM7 v7.1 vardı, pek uygulama atmadım ama hoşuma gitmedi, buraddirdimaki internette malum EDGE 2.5 saatte 70MB MIUI indirdim, Benruv4 tabanlıydı şarjı anında yiyordu hoşuma gitmediğinden cepTsonic kurdum çünkü sadece o vardı sd kartta. Neyse 2GB Swapara yaptım, Adreno200 OC vsvs telefona skype kurdum bir de arkada twitter açık hayatımda öyle bir kasma görmedim nasıl donuyordu, MIUI'de arkada birçok çalışmasına ve OC olmamasına rağmen gayet hızlıydı.

Eve yarın dönüyorum gider gitmez MokeeOS kuracağım. Ya da Lewa.
    Bu arada Tcell'in şu anki bölgeleri arasında burası yokmuş ancak diğer bölge sıralamasına sokabilirlermiş. Yani 2-3 yılı bulur o zamana da 4G LTE gelir zaten.

Piyango çıkarsa sanada banada telefon alacağım. Başlatmasınlar T20'ye de, custom rom'a da.

Şu ana kadar normal gidiyor. Saat 22:00-23:30 arasında telefonda kurulumu tamamlayıp şarja bıraktım. Saat 02:00 gibi şarjdan çıkarttım. 03:00'den bu yana uygulama yükleyip kaldırıyorum şarj %52 görünüyor. Diğer romda şimdiye gösterge kızarmıştı.

• Böyle donanımdan çalınmış telefon olmaz. Mesela 3GS donanım vs. aynı tamamen ancak Apple hala desteği veriyor. Takılma da olmuyor ayrıca. Android stabil olsa daha iyi.

Swap olayını da fazla etkisi yok diye düşünüyorum. Şu an JoyOS Mokee ve GingerBlur var kararsızım. Bir ROM çıkar şarjı içer reset atıp durur diğeri de performanssız kalır.

En iyisi iPod Touch 4 ya da bir tablet alıp bunu da aramalara kullanmak, gerçi birisi arıyor 10sn titriyor ekran gelmiyor ama.
  • Ben swapın bir etkisini göremedim zaten. 20 MB yerel ramden kalıyor telefonda direkt takılma başlıyor. Haydi task killer. 3 senelik 3GS alanlara bile bir şey demiyorum artık. Telefonu yoğun kullansam şimdiye kırmıştım sanırım. Tek tük elime alıyorumda yine iş görüyor.
  • Bir de burdayken bana sor 825 Mhz OC yapmışım, RAM 20 altına düşüyor swap olduğu halde. Şu Samsung Galaxy W ilgimi çekiyor. Ya da en iyisi Amazon Kindle Fire, Vodafone Smart Tab ya da Samsung Tab 7.7.
  • Galaxy W için bir şey diyemem ama Kindile fire ile diğerlerinin fiyatları neredeyse yarı yarıya. Şu an 8GB 369 TL'ye satışı var. Birde üzerine indirim çekleri var.
    Alma düşüncen varsa özelden daha uyguna almana yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

Galaxy W için bir şey diyemem ama Kindile fire ile diğerlerinin fiyatları neredeyse yarı yarıya. Şu an 8GB 369 TL'ye satışı var. Birde üzerine indirim çekleri var.

Kindle'de Android ama kilitli olması kötü bu yüzden düşüneceğim.
  • quote:

quote:

Galaxy W için bir şey diyemem ama Kindile fire ile diğerlerinin fiyatları neredeyse yarı yarıya. Şu an 8GB 369 TL'ye satışı var. Birde üzerine indirim çekleri var.

xda'da konusu vardı, bulursam mesaja ekleyeyim.

Edit: Tam konuyu bulamadım ama bölümde root, cwm, rom her şey var.
    http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1306

Bana müsade, günaydın diyerek müsade isteyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 15 Ağustos 2012; 5:52:16 >

• quote:

quote:

quote:

xda'da konusu vardı, bulursam mesaja ekleyeyim.

Edit: Tam konuyu bulamadım ama bölümde root, cwm, rom her şey var.
    http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1306

Bana müsade, günaydın diyerek müsade isteyeyim.

Bu mesajdan once uyumusum, baktim oraya guzel gibi gorunuyor Jelly Bean gelmis, siz almayi dusunuyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ara alınacak çok şey olduğu için ona sıra gelmez.

• Adana sicagini hissediyorum simdi, ROM denemeleri gelir birazdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramyth

quote:

Store'daki bazi uygulamalar surum yuzunden yuklenmiyor. Guncel surumu nereden edinebilirim?

Ornegin Adobe Flash...

Eminim versiyonundan memnun olmayan ve yukseltenler vardir. Nasil yapiliyor?

• Yukaridan asagi cekince gelen veri anahtari vb. yok su anda kullandigim surumde. Nasil getirebilirim?

• Turkcell ve Custom romlar dışında yok.
  • quote:

Turkcell ve Custom romlar dışında yok.

Eklenti ile edinilemez mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: T

quote:

Orijinalden alıntı: Değiştir

ahize çok cizirti yapiyor garanti kapsaminda mi?bir de şu ahizenin önündeki tel o da düşmüş bu iki sorundan garantiye göndermeyi düşünüyorum yaparlar mı?

Cızırtı custom romlarda oluyor ve Dsp Manager vs ile çözülüyor.Ama orjinal romdaysa götür yaparlar.

Düşen parça kullanıcı hatası

düşen parçanın yerine yenisini takmışlar çok daha sağlam oldu garantisi memnun etti beni turkcell satmasam mı telefonu!

• quote:

quote:

Turkcell ve Custom romlar dışında yok.

Eklenti ile edinilemez mi?

Arka sayfalarda görmüştüm ama geri alınamadığını okumuştum. Hiç denemedim açıkçası.
  • arkadaşlar huawei 2.3.6 romunu dload şeklinde yükleyecemde h.kartını hızlı biçimlendirirsem sorun olur mu?
    bu arada telefon turkcell 2.3.6 romuyla geldi garantiden buna root var mı?
  • quote:

arkadaşlar huawei 2.3.6 romunu dload şeklinde yükleyecemde h.kartını hızlı biçimlendirirsem sorun olur mu?

Hızlı biçimlendirsen sorun olmaz ama root olayını bilmiyorum.
  • quote:

quote:

arkadaşlar huawei 2.3.6 romunu dload şeklinde yükleyecemde h.kartını hızlı biçimlendirirsem sorun olur mu?

Hızlı biçimlendirsen sorun olmaz ama root olayını bilmiyorum.

tesekkurler.

• quote:

Hızlıda sorun olmaz, root her roma olur ilk mesaja bakın.
  • 
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.