Şimdi Ara

### Turkcell T20 Ana Konu - S.S.S & Rom & Root & CWM & Diğer ### (290. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.477
Cevap
21
Favori
317.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senutarus

quote:

Orijinalden alıntı: pilot5858

Arkadaslar telefonum google play store dan indirdigim uygulamalari sd kart yerine telefonun dahili hafizasina kaydediyor bunu nasil duzeltebilirim ?

Ayarlar > Uygulamalar > Tercih edilen yükleme komumu > sd kart

Buradan edindigim 2.3.5 rom yuklu... Bu secenek cikmiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twincharged Injection

quote:

Orijinalden alıntı: Değiştir

arkadaşlar huawei 2.3.6 romunu dload şeklinde yükleyecemde h.kartını hızlı biçimlendirirsem sorun olur mu?
    bu arada telefon turkcell 2.3.6 romuyla geldi garantiden buna root var mı?

Hızlıda sorun olmaz, root her roma olur ilk mesaja bakın.

Tekrar merhabalar arkadaşlar. Ben de geçen gün aynı dertten muzdarip olduğumu belirtmiştim. Ama normal yollarla root yapmayı beceremedim. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: ankidod

Herkese iyi akşamlar. Arkadaşlar bu Huawei 2.3.6 Stock Rom'u normal bildiğimiz yollarla root yapma imkanı yok mu acaba? Bu romu gerçekten çok sevdim. Çok stabil gibi geldi bana ama. Rootlasam sanırım tadından yenmeyecek.

Linki de şu;http://www.huaweidevices.de/downloads/sonic/HUAWEI-Sonic-Software-Upgrade.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankidod -- 16 Ağustos 2012; 15:09:17 >

• Huawei en güncel rom versiyonu nedir? Nereden edinebilirim?
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Değiştir

arkadaşlar huawei 2.3.6 romunu dload şeklinde yükleyecemde h.kartını hızlı biçimlendirirsem sorun olur mu?
    bu arada telefon turkcell 2.3.6 romuyla geldi garantiden buna root var mı?

Hızlıda sorun olmaz, root her roma olur ilk mesaja bakın.

Tekrar merhabalar arkadaşlar. Ben de geçen gün aynı dertten muzdarip olduğumu belirtmiştim. Ama normal yollarla root yapmayı beceremedim. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

quote:

Herkese iyi akşamlar. Arkadaşlar bu Huawei 2.3.6 Stock Rom'u normal bildiğimiz yollarla root yapma imkanı yok mu acaba? Bu romu gerçekten çok sevdim. Çok stabil gibi geldi bana ama. Rootlasam sanırım tadından yenmeyecek.

Linki de şu;http://www.huaweidevices.de/downloads/sonic/HUAWEI-Sonic-Software-Upgrade.zip

http://www.mediafire.com/?ww4q9a1wi2j16od

Bu dosyayı hafıza kartınıza direk atıp CWM'den install zip from sdcard bölümünden yükleyin.

• Arkadaşlar CM9 4.0.4 ICS LuckyICSGSM yükledim, telefon harika oldu, şuan şarja takılı bu yüzden şarj süresiyle ilgili konuşamayacağım ancak BETA sürüm olduğu için kamera çalışmıyor, bluetooth ve WiFi çalışmaktadır. Şuan denemelerim devam etmekte. SS koyacağım.

• İsteyen olursa linki koyacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramyth

Huawei en güncel rom versiyonu nedir? Nereden edinebilirim?

Ureticinin Almanca sayfasinda 2.3.6 bulunmakta...

• quote:

Arkadaşlar CM9 4.0.4 ICS LuckyICSGSM yükledim, telefon harika oldu, şuan şarja takılı bu yüzden şarj süresiyle ilgili konuşamayacağım ancak BETA sürüm olduğu için kamera çalışmıyor, bluetooth ve WiFi çalışmaktadır. Şuan denemelerim devam etmekte. SS koyacağım.

Görünüm iyide bakalım uzun vadede ne olacak.
  • ICS aslında bu tele 3 aydır çıktı.

3 ayda gelinen son nokta overclock ve 3g wifi bluetooth oldu. (ilk ayda bitti)

Herşey tamam ama kamera 3 aydır yapılamıyor. Çözen de çıkmadı daha.
  • quote:

Arkadaşlar CM9 4.0.4 ICS LuckyICSGSM yükledim, telefon harika oldu, şuan şarja takılı bu yüzden şarj süresiyle ilgili konuşamayacağım ancak BETA sürüm olduğu için kamera çalışmıyor, bluetooth ve WiFi çalışmaktadır. Şuan denemelerim devam etmekte. SS koyacağım.

bende bunu yüklemeyi cok düşündüm ama şarj olayı canımı sıkıyor
  • arkdaşlar turkcell 2.3.5 rom'a root yapamıyormuyuz? Ben yapmaya çalışıyorum fakat hata alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stifflers

arkdaşlar turkcell 2.3.5 rom'a root yapamıyormuyuz? Ben yapmaya çalışıyorum fakat hata alıyorum.

CWM kurduktan sonrahttp://www.mediafire.com/?97b0bh3e7iim420 bununla root yapın. Daha 2 gün önce yaptım.
  • cwm yapmaya çalıştım ama beceremedim sanırım

• Telefonu fastboot konumuna getirdiniz mi? Telefonu tamamen kapattıktan sonra ses kısma ve power tuşlarına 10 sn. basılı tutun. Boot ekranında donup kalacaktır.
    Ardından telefonu USB'ye bağlayın. CWM dosyalarından "adb-windows" ve "fastboot-windows" dosyalarını çalıştırın (DOS ekranı açılıp kapanacaktır). Akabinde "ClockWorkMOD 5.0.2.7" çalıştırıp bekleyin. Telefon restart yapacaktır.

CWM'yi tekrar yüklüyorum, 5 dk. sonra bu mesajı editleyeceğim.

Edit:http://www.mediafire.com/?nuq9122jcvm1rx3

Bu arada root yaparken root.zip dosyasının adını update.zip olarak değiştirip hafıza kartına öyle atacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 17 Ağustos 2012; 1:04:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yaman53

quote:

bende bunu yüklemeyi cok düşündüm ama şarj olayı canımı sıkıyor

Evet şarj biraz sıkıntı ve yavaşlık sorunu var çok yavaş hareket etmekte geri döneceğim. CWM 6 kurmanızı öneriyorum 4 ile yüklenmedi.
  • Cildiracam artik 3g baglantim surekli kesiliyor... Turkcell 3g. Tum Romlarda ayni sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramyth

quote:

Orijinalden alıntı: Senutarus

quote:

Orijinalden alıntı: pilot5858

Arkadaslar telefonum google play store dan indirdigim uygulamalari sd kart yerine telefonun dahili hafizasina kaydediyor bunu nasil duzeltebilirim ?

Ayarlar > Uygulamalar > Tercih edilen yükleme komumu > sd kart

Buradan edindigim 2.3.5 rom yuklu... Bu secenek cikmiyor?

Stock romlarda var, bende yüklü olan custom romda da var, hangi romu kullanıyorsun acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stifflers

cwm yapmaya çalıştım ama beceremedim sanırım

Usb Hata Ayıklamasını açın sorun hallolacaktır
  • CM9 klavyede vs takildigi icin geri dondum, suan stock var. Final surumunu bekliyorum.

MokeeOS deneyebilirim.

• 
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.