Şimdi Ara

### Turkcell T20 Ana Konu - S.S.S & Rom & Root & CWM & Diğer ### (280. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.477
Cevap
21
Favori
317.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

Orijinalden alıntı: T

quote:

arkadaşlar merhaba,
    ikinci telefon olarak sII'nin yanına t20 aldım ama içinde hiç sevmediğim turkcell rom yüklü bir sürü gereksiz şey var hali ile..
    ben bu telefonu sadece sII ile gmail üzerinden ortak rehber kullanabilmek için aldım müzik, radyo vs ekstra şeyler umrumda değil,
    sadece nete girip foursquare vs tarzı programla stabil kullanabileceğim bir room arıyorum,
    ClockworkMod'lu bir room mu kurmam lazım yoksa direk Huawei Rom 2.3.5 mi kurayım?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Spain Yoigo romunu kurabilirsiniz

custom room galiba o, pek kurma taraftarı değilim esasen ama neden önerdiniz, bir de daha önce ideos x5 vs de kullandım ama custom kurmadım hiç zor geliyor şahsen

Custom rom değil.Taiwan,Spain Yoigo vs romlar stock romlardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar merhaba,
    ikinci telefon olarak sII'nin yanına t20 aldım ama içinde hiç sevmediğim turkcell rom yüklü bir sürü gereksiz şey var hali ile..
    ben bu telefonu sadece sII ile gmail üzerinden ortak rehber kullanabilmek için aldım müzik, radyo vs ekstra şeyler umrumda değil,
    sadece nete girip foursquare vs tarzı programla stabil kullanabileceğim bir room arıyorum,
    ClockworkMod'lu bir room mu kurmam lazım yoksa direk Huawei Rom 2.3.5 mi kurayım?

custom room galiba o, pek kurma taraftarı değilim esasen ama neden önerdiniz, bir de daha önce ideos x5 vs de kullandım ama custom kurmadım hiç zor geliyor şahsen

türkçe dil desteği de var o halde, İlk sayfada göremedim de o yüzden sordum hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMiSeR -- 23 Temmuz 2012; 1:53:53 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar merhaba,

türkçe dil desteği de var o halde, İlk sayfada göremedim de o yüzden sordum hocam

Evet tüm dillere destek var

• quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

quote:

Orijinalden alıntı: algenist

quote:

Orijinalden alıntı: Senutarus

quote:

Orijinalden alıntı: Hallelujahh

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hallelujahh

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yokmudur bir cevabı,çözümü olan bu soruna, kafayı yiyecem yardım edin lütfen

Sen yazana kadar farketmemiştim. Çözüm mesaj paketi :)

Mesaj paketi derken?

pardon. mesaj paketi derken operatörden alınanı kastetmiştim. Yanlız bende 7 karakter gidiyo "ş" için seninki hakikaten anormalmiş.

Bakmadığım ayar kalmadı yok yani, turkcell romda düzgün diğer romlarda böyle

Go keyboard diye arattır Marketten indir.

Aynı sorun devam usta, yine ş harfi 91 karakter yiyor

Çok ilginç.Telefona res at

kapat telefonu
    sonra ses açma yerine bide tel açma yerine aynı anda bas aç
    bi liste gelicek ordan wipe data cache seç yes de sonra wipe factory reset tıkla yeniden başlat.

Akşam deneyip haber vericem, arkadasın telefonda da aynı sorun oldu aynı ronları yükleyince, acaba romlardan mı kaynaklı yoksa ben mi yanlış birsey yapıyorum

Yanlış bilmiyorsam karakter kodlaması kernelde. dolayısıyla romu hazırlayan kişi kernelde kodlamayı uygun şekilde düzenlemezse sonradan programla ile yapabileceğin bişey olduğunu sanmıyorum.

Farklı bir rom kullanmayı deneyebilirsin ama çoğu rom yabancı kaynaklı olduğu için ve kerneli birbirlerinden aldıkları için pek bişey değişeceğini sanmam.

Bu romla değil hatla alakalı olabilir. Ben farklı bir telefon kullanıyorum ama bende de ş harfi 91 karakter yiyor.

marketten morelocale2'yi yükleyin sorun çözülüyor. dilediğinizce "ş" yazabilirsiniz ;)

• Cyanogenmod yükledim ama bi sorunum var galeriye girdiğim zaman koleksiyonunuzda hiçbir öğe bulunmuyor diyor halbuki bir sürü resim var ama dosya yöneticisnden açıyorum fakat ordanda duvar kağıdı olarak ayarlayamıyorum galeri sorununu nasıl çözebilirim
  • Yoigo kullanın kafa rahat olsun cok stabil ve rahat

• quote:

Orijinalden alıntı: MeteÖzbakay

ayrıca 4.0 ıce cream yuklenebılıyormu ?

su anda bi kaç özellik yok az kaldı geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

Yoigo kullanın kafa rahat olsun cok stabil ve rahat

yoigo kullanıyordum marketten bır program ındırdım cıhaz kıtlendı kaldı acılmadı yapılabılıcek herseyı denedım ama olmadı garantıye verdım
  • evet arkadaşlar sonunda bedava interneti pcye bağlayabildim nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorsanız blogumdaki yazıyı okuyabilirsniz.

http://adf.ly/B4jD0

Herhangi bir problemde elimden geldiğince yardımcı olmaya calisirim.Yazının altına yorum atmanız yeter.
  • quote:

quote:

yoigo kullanıyordum marketten bır program ındırdım cıhaz kıtlendı kaldı acılmadı yapılabılıcek herseyı denedım ama olmadı garantıye verdım

hocam etmeyin tam bu romu kurmak üzereydim
  • quote:

quote:

quote:

aslında nooldu kardeşim biliyormusun . önce ben telfonumu kaybettım savcılaga verdım falan bu arada bulan ve teslım etmeyen şahıs ıcıne yoigo kurmus falan neyse 3-4 ay sonra bulundu telefon kullanmaya basladım degıstırmeyeyım dedım yoigoyu öle kullandım fena degıldı ama programların cogunda kafasına göre takılıyodu kapamaya zorla falan dıye secenek cıkıyordu . en son artık ındırdıgım programda yıne aynı sey cıktı ama bu sefer kapamaya zorlaya basamadım bıle kılıtlendı sonra kapanması ıcın pili cıkartmak zorunda kaldım ve bir daha ne yaptıysam acılmadı acılısındakı yoigo yazısında takılıp kaldı . bende son care garantıye genpa ya teslım ettım haber beklıyorum bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: 4s0sy4ll

Cyanogenmod yükledim ama bi sorunum var galeriye girdiğim zaman koleksiyonunuzda hiçbir öğe bulunmuyor diyor halbuki bir sürü resim var ama dosya yöneticisnden açıyorum fakat ordanda duvar kağıdı olarak ayarlayamıyorum galeri sorununu nasıl çözebilirim

bende de cyanogen var ama dediğiniz gibi bir sıkıntıyla karşılaşmadım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

aslında nooldu kardeşim biliyormusun . önce ben telfonumu kaybettım savcılaga verdım falan bu arada bulan ve teslım etmeyen şahıs ıcıne yoigo kurmus falan neyse 3-4 ay sonra bulundu telefon kullanmaya basladım degıstırmeyeyım dedım yoigoyu öle kullandım fena degıldı ama programların cogunda kafasına göre takılıyodu kapamaya zorla falan dıye secenek cıkıyordu . en son artık ındırdıgım programda yıne aynı sey cıktı ama bu sefer kapamaya zorlaya basamadım bıle kılıtlendı sonra kapanması ıcın pili cıkartmak zorunda kaldım ve bir daha ne yaptıysam acılmadı acılısındakı yoigo yazısında takılıp kaldı . bende son care garantıye genpa ya teslım ettım haber beklıyorum bakalım

Ben telefonu aldıgımdan beri kullanıyorum kafa rahat..

• Selamlar... Çektigim bir fotografi, twitter'da nasil paylasabilirim? Telefonu bilgisayara baglamadan, direk telefondan?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramyth

Selamlar... Çektigim bir fotografi, twitter'da nasil paylasabilirim? Telefonu bilgisayara baglamadan, direk telefondan?

twitter uygulamasına girince tweetleri görürken yukarıda ki tweet atma butonuna bastığınızda text yazma yerinin yukarısında fotoğraf makinesi işareti var oradan atabilirsiniz.
  • arkadaşlar bir sorum olacaktı şimdi direk telefonun store larından uygulamalarından uygulama yüklersek benim hattın interneti 300 mb hemen biter, bu telefonu da diğer telefonlar gibi internet bağlantısı olan bir bilgisayara bağlayıp oradan uygulama yükleyebilir miyiz ? Yaparsak nasıl yaparız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilot5858

quote:

Orijinalden alıntı: Ramyth

Selamlar... Çektigim bir fotografi, twitter'da nasil paylasabilirim? Telefonu bilgisayara baglamadan, direk telefondan?

twitter uygulamasına girince tweetleri görürken yukarıda ki tweet atma butonuna bastığınızda text yazma yerinin yukarısında fotoğraf makinesi işareti var oradan atabilirsiniz.

Çok teşekkürler...

• dostlar bu telefon biraz büyük geldi, bunu verip 200 liraya sıfır t11 alayım diyorum, sII'nin yerine ikinci telefon olarak zorlanır mıyım, tek derdim gmail üzerinden ortak rehber kullanabilmek başka bir derdim yok, t10 aldım ekran kapasitif olmadığı için geri verdim, t20 aldım hem büyük hem de pahalı geldi 300 lira, t11 çok mu dandik kalır huawei değilmiş baktım da
  • quote:

dostlar bu telefon biraz büyük geldi, bunu verip 200 liraya sıfır t11 alayım diyorum, sII'nin yerine ikinci telefon olarak zorlanır mıyım, tek derdim gmail üzerinden ortak rehber kullanabilmek başka bir derdim yok, t10 aldım ekran kapasitif olmadığı için geri verdim, t20 aldım hem büyük hem de pahalı geldi 300 lira, t11 çok mu dandik kalır huawei değilmiş baktım da

Hayır olmaz.Oda 600 Mhz,256 mb ram ve adreno 200 gpulu

• quote:

Orijinalden alıntı: Xandrodis

evet arkadaşlar sonunda bedava interneti pcye bağlayabildim nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorsanız blogumdaki yazıyı okuyabilirsniz.

http://adf.ly/B4jD0

Herhangi bir problemde elimden geldiğince yardımcı olmaya calisirim.Yazının altına yorum atmanız yeter.

Avea nerde ?

• 
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.