Şimdi Ara

### Turkcell T20 Ana Konu - S.S.S & Rom & Root & CWM & Diğer ### (282. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.477
Cevap
21
Favori
317.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar t 20 de hafiza karti sorunum var hafiza kartina attigim hic birsey gorunmuyor ve silinmiyor yaptiklarim:custom romdan stok roma dondum hafiza kartini bicimlendirdim yine telde ayni dosyalar gorunuyo acill lutfen yardim edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::KraL::.

arkadaslar t 20 de hafiza karti sorunum var hafiza kartina attigim hic birsey gorunmuyor ve silinmiyor yaptiklarim:custom romdan stok roma dondum hafiza kartini bicimlendirdim yine telde ayni dosyalar gorunuyo acill lutfen yardim edin

Başka bir sd kart ile dener misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Ben sadece Swapper for Root uygulaması yükleyip 512'ye ayarladım, eksik işlem mi bu durumda?

Aynı programı ben de kurdum (Cwm'den partition zip ile ilk gelen yeri 512 sonrakini 256 yaptım) işlemi yaptım, birşeyler yapıldı gibi ama boş bellek hala 40MB görünüyor. Nerede hata yapıyorum acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenya64

quote:

Ben sadece Swapper for Root uygulaması yükleyip 512'ye ayarladım, eksik işlem mi bu durumda?

Aynı programı ben de kurdum (Cwm'den partition zip ile ilk gelen yeri 512 sonrakini 256 yaptım) işlemi yaptım, birşeyler yapıldı gibi ama boş bellek hala 40MB görünüyor. Nerede hata yapıyorum acaba ?

O normal. Swap sonrası dahili ram'e eklenmez. Swap ayrı bir alandır. Windows'da sanal bellek olduğu gibi.

Bu arada bütün uygulamaları kurdum 55 MB falan hafıza var şu an. Kullanımda da takılma yaşamadım henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 26 Temmuz 2012; 8:09:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T

quote:

arkadaslar t 20 de hafiza karti sorunum var hafiza kartina attigim hic birsey gorunmuyor ve silinmiyor yaptiklarim:custom romdan stok roma dondum hafiza kartini bicimlendirdim yine telde ayni dosyalar gorunuyo acill lutfen yardim edin

512 mb lik baska hafiza kartinda hic bir sorun yok ama turkcelin telefonla verdigi 4 gb lik hafiza kartinda sorun var

• quote:

quote:

quote:

512 mb lik baska hafiza kartinda hic bir sorun yok ama turkcelin telefonla verdigi 4 gb lik hafiza kartinda sorun var

Bozulmuştur o zaman

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bozulmuştur o zaman

kurtarma ihtimalimiz yok mu yoksa hangi karti aliyim bi onerin varmi yardimin icin tesekkurler

• quote:

O normal. Swap sonrası dahili ram'e eklenmez. Swap ayrı bir alandır. Windows'da sanal bellek olduğu gibi.

Bu arada bütün uygulamaları kurdum 55 MB falan hafıza var şu an. Kullanımda da takılma yaşamadım henüz.

Peki bu işlemi doğru yapıp yapmadığımızı kontrol edebiliyor muyuz ? Yani swap alanını kontrol edebiliyor muyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenya64

quote:

Peki bu işlemi doğru yapıp yapmadığımızı kontrol edebiliyor muyuz ? Yani swap alanını kontrol edebiliyor muyuz ?

Hafıza kartının içerisinde swap adında bir dosya oluştuysa işlem başarılı olması gerekir. Ama işe yarıyor mu dersen emin değilim.
    Swap alanı ayrılmış ama faal mı bilemiyorum.
  • quote:

Hafıza kartının içerisinde swap adında bir dosya oluştuysa işlem başarılı olması gerekir. Ama işe yarıyor mu dersen emin değilim.
    Swap alanı ayrılmış ama faal mı bilemiyorum.

Anladım, teşekkürler cevaplar için.
  • swap yapmak için bu uygulamayı indirmem yeterli mi olur?https://play.google.com/store/apps/details?id=org.azasoft.free.swapper&feature=search_result

cm romu kullanıyorum. class 2 hafıza kartı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vyl

swap yapmak için bu uygulamayı indirmem yeterli mi olur?https://play.google.com/store/apps/details?id=org.azasoft.free.swapper&feature=search_result

hocam swap için class 10 kart öneriyorlar. class 2 kartların okuma ve yazma hızları çok düşük. yapmanı tavsiye etmem muhtemelen eskisinden daha kotu olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: algenist

quote:

Orijinalden alıntı: Vyl

swap yapmak için bu uygulamayı indirmem yeterli mi olur?https://play.google.com/store/apps/details?id=org.azasoft.free.swapper&feature=search_result

hocam swap için class 10 kart öneriyorlar. class 2 kartların okuma ve yazma hızları çok düşük. yapmanı tavsiye etmem muhtemelen eskisinden daha kotu olur.

tesekkur ettim

• Tek sorun, Turkcell Hazir Kart 3g baglantisinin surekli kopmasi. Bir turlu cozemedim.

• Bende class 4 hafıza kartıyla swap yaptım. Normalde class 2 vardı, geçen ay babamların şirket telefonuna 4 gb class 4 almıştım kartları değiştirdim.
  • quote:

Bende class 4 hafıza kartıyla swap yaptım. Normalde class 2 vardı, geçen ay babamların şirket telefonuna 4 gb class 4 almıştım kartları değiştirdim.

Sonuç??
  • quote:

Orijinalden alıntı: algenist

quote:

Bende class 4 hafıza kartıyla swap yaptım. Normalde class 2 vardı, geçen ay babamların şirket telefonuna 4 gb class 4 almıştım kartları değiştirdim.

Sonuç??

Sonuç olarak yaptım yani. Yukarıda class 10 konuşması olmuş, ona istinaden yazdım.
    Performans olarak soruyorsan pek bir şey göremedim henüz.
  • Bir iki aya ICS rom gelecek. Şuan sadece usb ve kamera çalışmıyor.
  • bu nfc neden Vodafone de yok :S
  • quote:

Hocam iste boyle swap guzel olmus. Bende team class10 var 60 altina dusmuyor.

• 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.