Şimdi Ara

### Turkcell T20 Ana Konu - S.S.S & Rom & Root & CWM & Diğer ### (270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.477
Cevap
21
Favori
317.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Huawei 2.3.5 var ilk mesajda. Kullanıp denemişliğim yok.
  • Peki Huawei 2.3.5 kullanan arkadaşlar memnun mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stifflers

Peki Huawei 2.3.5 kullanan arkadaşlar memnun mu ?

Benim telde en son o mevcut, rom dan mı bilmiyorum arada takılmalar oluyordu. Ama önceden de vardı o ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stifflers

Peki Huawei 2.3.5 kullanan arkadaşlar memnun mu ?

İcs Beta 3(Cm9) yada Cm7 yükleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj sorunu olanlar google playden, juice defender kursunlar. Yaklaşık iki gün gidiyor şimdi, kurmadan önce aynı kullanımda bir günde bitiyordu batarya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihcanery -- 19 Haziran 2012; 23:33:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihcanery

Şarj sorunu olanlar google playden, juice defender kursunlar. Yaklaşık iki gün gidiyor şimdi, kurmadan önce aynı kullanımda bir günde bitiyordu batarya

Green power'ı tavsiye ederim. Juice defender'ın kendi çok fazla sistem kaynağı kullanıyor.
  • quote:

Şarj sorunu olanlar google playden, juice defender kursunlar. Yaklaşık iki gün gidiyor şimdi, kurmadan önce aynı kullanımda bir günde bitiyordu batarya

Hocam şimdi benim telefon oc lu bu yüzden çok şarj yiyor ama bunu ben istedim yani performansı çok yüksek şu anda dediğin programı kurarsam performans düşüklüğü olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenya64

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork
    Evet. Arıza kaydı açarlar, kargoyu gönderince işlem başlar.
    Kargoyu göndermeden önce imei not et, hatırlamıyorumda bir konuda sonradan lazım olmuştu.

Bilgi için teşekkürler, yarın başlatayım bari süreci.

Dün Trabzon Genpa servise gönderdiğim telefonum bugün öğlen geldi. Tamir edilmiş ve gayet hızlı. Teşekkürler.
  • ndrive navigasyon linkleri ölmüş.
    igo mu ndrive mı?biri bana hangisinin dahga iyi olduğunu açıklarsa sevinirim.
    enlem-boylam derecelerini gösteren gps kullanan uygulama bilen-bulan varsa PM ME
  • quote:

quote:

quote:

Evet. Arıza kaydı açarlar, kargoyu gönderince işlem başlar.
    Kargoyu göndermeden önce imei not et, hatırlamıyorumda bir konuda sonradan lazım olmuştu.

Bilgi için teşekkürler, yarın başlatayım bari süreci.

Dün Trabzon Genpa servise gönderdiğim telefonum bugün öğlen geldi. Tamir edilmiş ve gayet hızlı. Teşekkürler.

Geçmiş olsun.

Ndrive değil ilk mesajda güncellediklerim hariç bütün linkleri patlatmış. Bazılarınıda illegal içerik diye silmiş. Megaupload'dan sonra ne yapsak diye düşünüyorlar tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 21 Haziran 2012; 7:49:05 >

• quote:

Geçmiş olsun.

Ndrive değil ilk mesajda güncellediklerim hariç bütün linkleri patlatmış. Bazılarınıda illegal içerik diye silmiş. ****'dan sonra ne yapsak diye düşünüyorlar tabi.

Tşk.

Aslında linkleri yenilemek lazım, bize değilse bile konuyu okuyan birçok insana kolaylık olur.
  • Bende yenilemek isterimde fileserve linklerin hepsini öldürmüş. Yedeklerde yok.
    Link olmadığı için değil ama ndrive zaten pek tavsiye etmem. Klasmanı farklı ama Google Maps çok daha anlaşılır.
  • quote:

Bende yenilemek isterimde fileserve linklerin hepsini öldürmüş. Yedeklerde yok.
    Link olmadığı için değil ama ndrive zaten pek tavsiye etmem. Klasmanı farklı ama Google Maps çok daha anlaşılır.

Ben igo kullanıyorum, gayet de memnunum. Yasalsa paylaşabilirim.
  • Siz link oluşturun, isteyen olursa PM'den ulaştırın. Paylaşılabileceğinden emin değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

quote:

Hocam şimdi benim telefon oc lu bu yüzden çok şarj yiyor ama bunu ben istedim yani performansı çok yüksek şu anda dediğin programı kurarsam performans düşüklüğü olur mu?

ben yükledim yavaşlama hissetmedim,hızı 729mhz bu arada.telefon gayet hızlı .Vazgeçemeyeceğim tek proğram telefonda bu,yükle ne demek istediğim anlarsın.ayarları agrassive yüzde onbeş yap
  • Arkadaşlar lütfen yardım, cihazda angry birds açık vaziyetteyken şarjın bitmek üzere olduğunu gördüm ve oyunu kapattım, sarj göstergesi kırmızı renge gelmişti, daha sonra arama yapmak için telefonu tekrar elime aldığımda telefonun ekranının kilitlenmiş olduğunu gördüm, cihazı defalarca kapatıp açtım, sd kartı ve simkartı da çıkartıp yeniden taktım ama şu an telefon açılmıyor önce turkcell logosu çıkıyor ve tekrar tekrar hoşgeldiniz yazısı çıkıyor bir türlü burdan ileriye gitmiyor ne yapmam gerek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: koniasun

Arkadaşlar lütfen yardım, cihazda angry birds açık vaziyetteyken şarjın bitmek üzere olduğunu gördüm ve oyunu kapattım, sarj göstergesi kırmızı renge gelmişti, daha sonra arama yapmak için telefonu tekrar elime aldığımda telefonun ekranının kilitlenmiş olduğunu gördüm, cihazı defalarca kapatıp açtım, sd kartı ve simkartı da çıkartıp yeniden taktım ama şu an telefon açılmıyor önce turkcell logosu çıkıyor ve tekrar tekrar hoşgeldiniz yazısı çıkıyor bir türlü burdan ileriye gitmiyor ne yapmam gerek ?

Recovery modda wipe yap diyeceğim ama basit bir yöntem olacak.
    Telefonu kapat. Ses açma ve power tuşuna uzun süre basılı tut, Turkcell logosundan sonra siyah recovery menüsü gelecektir. Orada 2 tane wipe seçeneği var. Ses kısma tuşu ile aşağı, ses açma tuşu ile yukarı çıkabilirsin. Seçimi power tuşu ile yapacaksın.
    Her 2 wipe seçeneğinin üzerine gel ve power tuşuna bas. Sonraki bölümde sürekli No, No, No, No, No şeklinde listede 1 tane Yes var, ona gel ve power tuşuna tekrar bas.

• Arkadaşlar, bi yardım edin lütfen.
    T20'ye uyumlu bir "power control" widget önerirmisiniz. Bi dünya araç yükledim, bir çoğunu denedim ama hep eksik ve ya uyumlu değil.
    Bazı widget lerde internet tuşu yok, bazısında başka bir şey eksik.
    :(

### Turkcell T20 Ana Konu - S.S.S & Rom & Root & CWM & Diğer ###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levcho -- 24 Haziran 2012; 0:43:50 >
  • Go Launcher kullanıyorsan Go Switch vardı.
  • bende fundowsky romu var stok orjinal roma donmek istiyorum nasil unroot yapicam lutfen yardim edinnnnn

• 
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.