Şimdi Ara

### Turkcell T20 Ana Konu - S.S.S & Rom & Root & CWM & Diğer ### (269. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.477
Cevap
21
Favori
317.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • android konusunda yeniyim ve bir t20 aldım fakat avea kullanıyorum,ama şiddetle türkcell uygulamalarını kaldırmam gerekiyor hafıza yetterli değilgüncelleme bile yapamıorum cihazın sürümü 2.3.5 uygulamalrın silinmesi konusunda acil yardım lütfen
  •  ### Turkcell T20 Ana Konu - S.S.S & Rom & Root & CWM & Diğer ###

Yavaş yavaş geliyor ics. Şuan sadece kamera çalışmıyor.
  • Arkadaşlar bu telefonun bataryası çok az dayanıyor deliye dönmek üzereyim. T20 ye takılabilen başka marka batarya bulunabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şuanda cyanogenmod 7.2 kullanıyorum.. ancak şuanda acil geri Turkcell rom a geçmem gerek.
    Eğer daha önce burada yazıldıysa kopyalayıp falan bana yazabilirmisiniz ? veya site falan varsa anlatımını yapan özel mesaj atabilirmisiniz ?
  • İlk sayfadaki linklerin bir bölümü ölmüş, bilgilerinize...
  • Fileserve bütün dosyalarımı uçurmuş, sadece mediafire linkleri çalışıyor. Bu durumda Fileserve linklerinin geri dönüşü mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlos2222

Arkadaşlar bu telefonun bataryası çok az dayanıyor deliye dönmek üzereyim. T20 ye takılabilen başka marka batarya bulunabilir mi?

Network kardeşim benim sorumun cevabı var mı? Bayadır kafamda.

• Arkadaslar CM7 kullanan birisi muzik calar ve dsp uygulamalarini bana yollayabilir mi?

• quote:

quote:

Arkadaşlar bu telefonun bataryası çok az dayanıyor deliye dönmek üzereyim. T20 ye takılabilen başka marka batarya bulunabilir mi?

Network kardeşim benim sorumun cevabı var mı? Bayadır kafamda.

Kişisel ihtiyaca bağlı. Ben normal kullanıcı olarak net 2 gün gidiyor onu biliyorum.
    Senkronizasyon ve 3G daima kapalı olmalı. Lazım oldukça 3G açıyorum, çok nadir GPS. 2 saat kadar telefon görüşmesiyle 2 gün çok çok rahat gidiyor.
    Klasik akıllı telefonlar gibi batarya fazla dayanmıyor tabi ama benim kullanımıma yetiyor.
  • Peki t20 ye uygun başka batarya markası bilen var mı?

• TİM'lere bak. Ttec marka olabilir. Tesan'ın kendi markası, Turkcell anlaşmalıdır.
  • Arkadaşlar yaklaşık 6 aydır T20 kullanmaktayım . Git gide telefonun performansından memnunıyetım dusmeye basladı bu duruma çözüm bulan arkadaşlar var rom mu yuklemelıyım rootlamalımıyım şuan herşey orjinaliyle duruyor telefonda bir kaç uygulama dışında . Birde mesela telefonu kullanıyorum ust tustan ekranı karartıyorum tekrar actıgımda tus kılıdı kısmında bı 10 sanıyelık donmalar oluyor gunde 3-5 kez . Bu durumla karşılalaşan var mı ? Ya suan 90 sayfa olmuş forum okuma fırsatı bulamadım tamamını o yuzden bu şekilde bi yardım arayışına başvurdum şimdiden teşekkürler arkadaşlar .
  • Yapacak bir şey yok. Telefonun rami buna müsade ediyor. Yinede beni 10 ay oyaladı. Gitiği yere kadar.
  • Benim T20 su koyverdi, açma-kapama tuşu ilk günden beri nane mollaydı ama idare ediyordum. Şimdi ekranın köşeler artık dokunmuyor, hatta alttaki dokunmatik tuşlar da yoldan çıktı. Bir dokunuyor bir dokunmuyor. 2 gündür böyle.

İnternetten servisin adresini öğreneyim diye baktığımda Samsun'da Genpa servisin olmadığını öğrendim. Nasıl servise gönderiyoruz telefonu, bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenya64

Benim T20 su koyverdi, açma-kapama tuşu ilk günden beri nane mollaydı ama idare ediyordum. Şimdi ekranın köşeler artık dokunmuyor, hatta alttaki dokunmatik tuşlar da yoldan çıktı. Bir dokunuyor bir dokunmuyor. 2 gündür böyle.

İnternetten servisin adresini öğreneyim diye baktığımda Samsun'da Genpa servisin olmadığını öğrendim. Nasıl servise gönderiyoruz telefonu, bilgisi olan var mı?

Telefonla ilgili garanti ile görüş, sonras merkezine kargo ile gönder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Benim T20 su koyverdi, açma-kapama tuşu ilk günden beri nane mollaydı ama idare ediyordum. Şimdi ekranın köşeler artık dokunmuyor, hatta alttaki dokunmatik tuşlar da yoldan çıktı. Bir dokunuyor bir dokunmuyor. 2 gündür böyle.

Önce telefonla arayayım , onların yönlendirmesi ile kargo ile göndereyim.

Doğrusu bu mudur ?

• quote:

quote:

quote:

Önce telefonla arayayım , onların yönlendirmesi ile kargo ile göndereyim.

Doğrusu bu mudur ?

Evet. Arıza kaydı açarlar, kargoyu gönderince işlem başlar.
    Kargoyu göndermeden önce imei not et, hatırlamıyorumda bir konuda sonradan lazım olmuştu.

• quote:

Evet. Arıza kaydı açarlar, kargoyu gönderince işlem başlar.
    Kargoyu göndermeden önce imei not et, hatırlamıyorumda bir konuda sonradan lazım olmuştu.

Bilgi için teşekkürler, yarın başlatayım bari süreci.
  • arkadaşlar konuyu takip edemiyorum ben telefonuma Malaysia General 2.3.3 yüklemiştim yeni sürümlerde çıkmış bana hangisini tavsiye ederseniz
  • 
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.