Şimdi Ara

TURKCELL T 70 - 350 LİRA (SARI KUTU 12000 PUAN KARŞILIĞINDA) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
4
Favori
5.677
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefonunu yoğun kullanan bi tanıdıkta turkcell var da puanını nasıl öğrenebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8-10 yıldır turkcelli olan bir arkadaşımda 13.000 puan var iken 2-3 yıllık üyeler hiç heveslenmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beocan -- 17 Kasım 2016; 15:29:12 >
  • La ben de telefonu bi halt sandım. Snapdragon 210 işlemci varmış altı üstü. Discoveryden biraz hallice işte. Zaten ederi 350 olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Beocan

8-10 yıldır turkcelli olan bir arkadaşımda 13.000 puan var iken 2-3 yıllık üyeler hiç heveslenmesin.

8-10 yıl ile 13000 puanın direk bir bağlantısı yok malesef :)

97 senesinden beri turkcell abonesiyim.2015de ilk sarı kutu aktivasyonumu yaptım.
    6500 civarında puan gelmişti.Tam bu noktada şurası önemli.
    İlk aktivasyonu ne zaman yaptın?Eğer ocak ise süper,ama aralık ise berbat çünkü her 2 senede bir 31 aralıkda süresi dolmuş puanlar sıfırlanıyor.
    Diyelim ki ben 2 ocakta yaptım aktivasyonu.6500 puan yüklendi sarı kutuya.
    Ondan sonra önümde 24 ay var.24*300 puan.(her güne 10 puan veriyor)7200 puan yapar

Yani ilk aktivasyonunu OCAK BAŞI yapan birisinin 2 sene sonunda aralık 31de sahip olabileceği maksimum puan 13700 CİVARLARINDA.

Ama buna ödediğin fatura ya da yükleme yaptığın tutarlardan kazanılan sarı puanlar dahil değil,onlar ekstra.
    Ya da BİP yükle vs gibi yerlerden gelen ekstra puanlar hariç.

Ben de zamanında bunu acı bir şekilde tecrübe ettim.Tarihleri ve tüm detayları çok net hatırlamıyorum ama kabaca şöyle gelişti olay.

Tablet vardı galiba bedava,12000 puan gibi birşeydi.Benim de 6500 civarı sarı puanım vardı,5500 puana ihtiyacım vardı.18 ay falan gerekiyor kabaca toplamak için.
    Yaptım hesap kitabı,kasım ayı gibi toplanıyordu(puanların silinmesi 2 senede bir yıl sonunda ya,ondan 2 ay önce falan işte)
    Başladım biriktirmeye,eylül gibiydi sanırsam,11bin küsür puanım vardı,turkcell gitti oradaki tableti kaldırdı.Ben de puanlarla üçün birini aldım.
    Napim astroloji paketini, tabi birşey alamadım,benim puanlar uçtu gitti.
    Bu da turkcell'in bana soktuğu kazıklardan birisidir(o zamanlar bip,akıllı depo cart curt bişeyler yoktu)

Şuna geleceğim

13000 puan eski üyelikle alakalı bir durumn olabilir ama sadece bir kere olabilir çünkü puanlar belli dönemlerde siliniyor.
    Normalde 13000 puanı olan birisinin deli fatura ödüyor olması lazım ya da ilk defa aktivasyonu yapmış ve 2 sene dolmadan puan biriktirmiş olması lazım.
    Ama ben sana 3 senelik abone olup 13000 puan olan birisini de gösterebilirim,yanlış anlaşılma olmasın.
    Ha turkcell e de sarı kutu konusunda fazla güvenmeyin,sene sonlarına doğru bu tarz yem atıyorlar,insanlar puanlarını aktive ediyorlar,tık ürünü kaldırıyor turkcell,puanlar da patlıyor patır patır.
    Selametle

• Kandirmaca diyenler geçen senelerde sarı kutudan hediye t40 almıştık bu şekilde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sarı kutu puanının hepsini mi kullanmak gerekiyor..yoksa 100 puanı simdi kullansam...2..3 ay sonra kaln puanları kullanabilir miyim?

• mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    Halamında bıyığı olsa amcam olurdu misali diyorsunuz :)
  • @nickjonas

Ben de daha sonra alışveriş yaptım sarı kutudan.Ama uyanık olmak gerekiyor,Turkcell bu konuda çok kurnaz.Tabii ki alışveriş yapabilenler olacaktır.

@Sosyalfb

Hayır parça parça istediğin gibi kullanabilirsin.

@Beocan
    Öyle de denebilir

@nickjonas
    @Sosyalfb
    @Beocan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

@nickjonas

Ben de daha sonra alışveriş yaptım sarı kutudan.Ama uyanık olmak gerekiyor,Turkcell bu konuda çok kurnaz.Tabii ki alışveriş yapabilenler olacaktır.

@Sosyalfb

Hayır parça parça istediğin gibi kullanabilirsin.

@Beocan
    Öyle de denebilir

@nickjonas
    @Sosyalfb
    @Beocan

Teşekkürler

• Önceki kampanyada aldım ben arkadaşın hattından 11000 civarı puan vardı bip akıllı depo fizy yükledim 12000 oldu aldık

• 16 senedir aboneyim bu sadakata bedava vermesi lazım turkcellin

• 9.380 puan var, bip - lifebox 1000 verse yinede kurtarmıyor, 10000 puan dese neyse
  • Faturalı hatta sahip olanlar avans puan kullanabiliyor Ben faturalıyım 6700 puanım var Yılbaşında 2bin civarında silinecek Ondan avansla birlikte bişeylere kullanmak istiyorum ama karar veremedim Bu arada faturayı yatırınca 100 puan mı ne veriyorlardı 20 puana düşürmüş açgözlülüler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 18 Kasım 2016; 23:14:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbomlusinan

Faturalı hatta sahip olanlar avans puan kullanabiliyor Ben faturalıyım 6700 puanım var Yılbaşında 2bin civarında silinecek Ondan avansla birlikte bişeylere kullanmak istiyorum ama karar veremedim Bu arada faturayı yatırınca 100 puan mı ne veriyorlardı 20 puana düşürmüş açgözlülüler

Avans puan nasıl oluyor?

• Eşimde 11000 puan var.Avans puanıda kaldırmışlar.

• ben böyle saçmalık görmedim 11.000 puan var ve 3.650 si yıl sonu silinecek avans puanda yok alınacak birşey de yok ne mantıksız bir iştir bu..

zaten 3 ayda ben kazanıyorum 1000 puanı..

Bir kampanya yapmışlar kendilerince ama bir işe yaramıyor!..
  • quote:

Orijinalden alıntı: darksnr

ben böyle saçmalık görmedim 11.000 puan var ve 3.650 si yıl sonu silinecek avans puanda yok alınacak birşey de yok ne mantıksız bir iştir bu..

zaten 3 ayda ben kazanıyorum 1000 puanı..

Bir kampanya yapmışlar kendilerince ama bir işe yaramıyor!..

Hah aynı durumdayız, üstelik bu silinecek puanları değerlendirecek bir hediye de yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: badangel01

coktandir varda kim bulacak 12 bin puani

benim 2004'te aldığım bi hat vardı , babam kullanıyordu , 12.360 sarı puan birikmiş , geçen hafta aldım telefonu 349TL'ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veterozer

hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim. konunun açılış amacı bu zaten, turkcellin sistemi saçma o kadar puan herkeste olmayabilir ama 1 kişinin bile işine yararsa amacına ulaşmış demek oluyor. ben konuyu çoğu kişi zaten biliyor diye açmadım, haberi olmayıpta imkanı olan faydalansın diye açtım. başka alanlar varsa paylaşsında zor ama imkansız olmadığı görülmüş olsun. iyi geceler.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.