Şimdi Ara

Turkcell Superonline ile 100mbit fiber interneti konuştuk (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
0
Favori
41.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onur1301

quote:

Orijinalden alıntı: PhantomX

Tabiki de almak zorunda değil. Sözleşme imzalamıyorsun, sadece gelmesini istediğini belirten bir imza atıyorsun. Tabiki de kimse bağlatmak zorunda değil, yasal bir yükümlülüğünüz yok.

Ha Superonline şunu diyebilir ama, 6 kişi imza attı 1 kişi bağlantı için başvurdu. En az 5 kişi aynı anda bağlatana kadar hizmeti başlatmam, routerı kurmam diyebilir.

Sonuçta bağlatmak zorunda olmuyor mu ? 6 kişi imzalayacak 1 kişi için sistem kuracak??.. Bence 6 kişiden de sözleşme almadan bağlantı vermezler.

Kanuni olarak boş bir kağıt vs. ise zorunda değil.
    Hizmetten yararlanmak için ise 6 kişinin bağlatması hakketen zorunlu olabilir.

Belki kullanmayacak birisi var, onun imzasını alacaklar kişi sayısı artsın diye, onun için soruyor arkadaş, ki büyük ihtimalle öyle anladım ben.

Hiç acımayın 6 değil 10-20 kişiye imzalatın apartmanda istek olarak.
    Yanlız evinizi bağlamaya gelince sadece bağlanacak olanlar istesin. Routerı sökemezler kolay kolay tahsis ederlerse 1 kere o apartmana

Ha bir de bedava deneme şansı varsa hala, 6 kişi ilk ay deneme süresinde olur, sözleşme bile imzalamaya gerek olmaz.
    Daha sonra istemeyen çıkar 1 ay dolmadan. Nolmuş olur, Superonline routerı 1 kişi için kurmuş olur 5 kişi deneyerek cayarsa

Böylece 6 kişinin bağlatması olayını bir çakallıkla çözmüş olursunuz. Bunun cezasını da büyük ihtimalle bağlayan ve iyi reklam yapmayan taşerona keserler fatura olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 23 Ocak 2011; 16:36:57 >

• evet phantom sen beni dogru anlamışsın 10 haneli apartman bizimki adam en az 6 kişi imza atmalı demiş. verilen kagıttta tellcomm iletişim hizmetleri a.ş altyapı şebekesi kurma ve işletme protokolü yazıyor. baglanma ile ilgili mecburi bir yazı yok.

Not: Bugün tekrardan Müşteri hizmetlerini aradım baglatmak zorunda değilsiniz dedi. herkese imzalattım salı günü almaya gelecekler. kabul ederlerse galiba sözleşme imzalatacaklar orada diretirler mi bi kaç kişi baglantı almak zorunda diye bilemiyom bunların işine belli olmaz. bakalım ne olacak eger gelirse ben alacam. 8 mbit ttnet kullanıyom 65 lira ödüyom 10 mbit fiber alırım 49 lira öderim varmı bi yanlışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pottteee -- 23 Ocak 2011; 20:04:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nmm1716

evet phantom sen beni dogru anlamışsın 10 haneli apartman bizimki adam en az 6 kişi imza atmalı demiş. verilen kagıttta tellcomm iletişim hizmetleri a.ş altyapı şebekesi kurma ve işletme protokolü yazıyor. baglanma ile ilgili mecburi bir yazı yok.

Not: Bugün tekrardan Müşteri hizmetlerini aradım baglatmak zorunda değilsiniz dedi. herkese imzalattım salı günü almaya gelecekler. kabul ederlerse galiba sözleşme imzalatacaklar orada diretirler mi bi kaç kişi baglantı almak zorunda diye bilemiyom bunların işine belli olmaz. bakalım ne olacak eger gelirse ben alacam. 8 mbit ttnet kullanıyom 65 lira ödüyom 10 mbit fiber alırım 49 lira öderim varmı bi yanlışım.

var bir yanlışın tabii ki. 8 mbit = 93 TL sınırsız, 10 mbit sınırsız = 99 TL. Kotalı diyosan yaptığın hesap doğru

• tabiki kotalı. 8 mbit e kadar 25 gb kotalı olanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydindril

quote:

evet phantom sen beni dogru anlamışsın 10 haneli apartman bizimki adam en az 6 kişi imza atmalı demiş. verilen kagıttta tellcomm iletişim hizmetleri a.ş altyapı şebekesi kurma ve işletme protokolü yazıyor. baglanma ile ilgili mecburi bir yazı yok.

var bir yanlışın tabii ki. 8 mbit = 93 TL sınırsız, 10 mbit sınırsız = 99 TL. Kotalı diyosan yaptığın hesap doğru

Bir de 10mbit fiber 50gb'a a kadar = 49 TL. Gerçek sınırsızı = 99 TL.

Henüz uygulanmıyor kota fiberde.

Kullanmayacak olan bile 1 ay bedava deneyebilir, hala bu kampanya geçerliyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 23 Ocak 2011; 21:28:51 >

• Superonline yetkisili gerçekten çok haklı ttnette bayağı bi latency var. O kadar ki ben bu videoyu daha yeni izliyorum =) O değil de şaka gibi ya 128kb ya da 256 kbit. Bari 56k falan yapsalardı da insanlar en azından "nostalji yapıyoruz ya" diyerek avunurlardı.
  • konu baya uzamış :D
  • 10 haneli apartmanlara çekmeleri iyi oldu ya. bende gittim görüştüm getircez dediler banada. benimkide 4 katlı apartman 10 haneli. adresi verdim oraya gelicek dedi en kötü bu sene sonu. sonunda superonline kafa yapısını değiştirmiş evlere sokmaya çalışıyor fiberi.
  • bende kafeden izledim valla evde nerde izlicen süper onlinenin işi de iş valla 10 sınırsıza 49 lira dicen eee sonra bi bakmışın 50gb geçmiş hay geçmez olaydım diceksin ama nafile ne olcak hoop 1024 e 256k al sana sınırsız al sana vide izleme al sana sana online oyun adil kulanı mış altyapısına güvenmeyen süper online istemem gelirsede sadece telefon alcam 10,49 boşuna gitmesin diye adil kulanım çoğu ülkede yok bizde niye var 49 liraya internet vercen ne adam akıllı hd tv var ne bedava konuşma var nede limitsiz var böyle süper online istemiyorum 100mbt eki upload lara bak sen 5mbt baya fazla 2,5 yap sen onu tam olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Tekno moomce

bende kafeden izledim valla evde nerde izlicen süper onlinenin işi de iş valla 10 sınırsıza 49 lira dicen eee sonra bi bakmışın 50gb geçmiş hay geçmez olaydım diceksin ama nafile ne olcak hoop 1024 e 256k al sana sınırsız al sana vide izleme al sana sana online oyun adil kulanı mış altyapısına güvenmeyen süper online istemem gelirsede sadece telefon alcam 10,49 boşuna gitmesin diye adil kulanım çoğu ülkede yok bizde niye var 49 liraya internet vercen ne adam akıllı hd tv var ne bedava konuşma var nede limitsiz var böyle süper online istemiyorum 100mbt eki upload lara bak sen 5mbt baya fazla 2,5 yap sen onu tam olsun

harbiden ağlamışsın yaa

Demet AKALIN "Herkes hakkettiği gibi yaşıyor" ismin de unutulmaz bir kasidesi var.

Demem o ki, ya yutkunacaksın, yada terk edeceksin.

Ben şimdilik yutkunuyorum, ama çok sürmez basıp gideceğim bu ülkeden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nulkarp -- 24 Ocak 2011; 20:45:43 >

• benzine de kota gelir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

benzine de kota gelir mi acaba?

yok ama sana gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhantomX

quote:

Orijinalden alıntı: Aydindril

quote:

Bir de 10mbit fiber 50gb'a a kadar = 49 TL. Gerçek sınırsızı = 99 TL.

Henüz uygulanmıyor kota fiberde.

Kullanmayacak olan bile 1 ay bedava deneyebilir, hala bu kampanya geçerliyse

50 mbit adil kullanım kotası olanı almayı planlıyorum

inşAllah o kota hiç uygulanmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

quote:

Orijinalden alıntı: montevo

benzine de kota gelir mi acaba?

yok ama sana gelebilir.

burdan kastım iki ürünüde dünyada en pahalı kullanan olmamız.
  • yahu Allah aşkına, 100 mbit interneti nabıcaksınız ??
    WEB sunucunuz mu var? yoksa Fabrika veya holding mi bağlıyorsunuz=?=

100mbit göz boyamadır. Üniversiteler metroethernet alıyor 100mbit tabi ücreti çok yüksek... siz evde 100mbiti nabıcaksınız???

ayrıca adam sizin siteye 1 gbit çıkışı olan switch koyar, bu 1 gbitten 50 tane 100mbit müşterisi veriyor.. tabi ki kota koyacak, hız düşüşü olacak..

herkes size bırak 100mbiti 10mbit garantisi bile veremez internet havuzu bu.. sözleşmelerde garanti diye birşey yazmaz...
  • metro ethernet 2500 tl gibi fiyatlara gidiyor ve o kadar genişliği kullanacak yerlere gidiyor.evde ne oalcağı belli en azından 15-20 mbit ve 5 mbit civarı upload her türlü işimizi görü.oturu hd chatte yaparız tv de izleriz.ancak hayatıjız msn ve facebookdan ibaret değil.şimdi ben resim hazırlayıp psd dosyasını abime yollasm fena mı olur.bunun için bir kaç saatimi feda mı edeyim.oda indirene akdar feda etsin.düzeltisn di şuydu buydu.
  • Saçmalığa bak,adil kullanım hakkı diyor bu adaleti benim haklarımı elimden alarak sağlıyor.100mbit sınırsız deyip millete satıyorsun sonra ama şukadarda kota var diyorsun.Niye?Sen çok kullanırsan diğerlerine kaliteli hizmet veremeyiz...Yok ya.Onu benmi düşünecem.Yoksa alt yapın satma arkadaşım.Belki ben neti çatır çatır download yapmak için kullanıyorum.Torrent gece gündüz açık,zevkine indirip indirip siliyorum dosyaları...Müştelrine verdiğin hizmetin kalitesini onları "dizginleyerek" sağlamaya çalışan firmanın hayatta müşterisi olmam,olanada "ışınlıyorlar seni scoty" derim...
  • al bendende okadar
    komşumuz yeni baglatmış 10mb sınırsız 49tl cok iyi dio bana adil kullanım koşulları var onda dedim 50gb sınırın var sonra netin yine 1 mb hızında adam one ya dedi haberi bile yok anlıyacagın adamın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artemis_KaSTeL

Saçmalığa bak,adil kullanım hakkı diyor bu adaleti benim haklarımı elimden alarak sağlıyor.100mbit sınırsız deyip millete satıyorsun sonra ama şukadarda kota var diyorsun.Niye?Sen çok kullanırsan diğerlerine kaliteli hizmet veremeyiz...Yok ya.Onu benmi düşünecem.Yoksa alt yapın satma arkadaşım.Belki ben neti çatır çatır download yapmak için kullanıyorum.Torrent gece gündüz açık,zevkine indirip indirip siliyorum dosyaları...Müştelrine verdiğin hizmetin kalitesini onları "dizginleyerek" sağlamaya çalışan firmanın hayatta müşterisi olmam,olanada "ışınlıyorlar seni scoty" derim...

Katılıyorum. Madem diğerlerine kaliteli hizmet veremeyeceksin neden PROPAKET adı altında 100mbit'i 600 Lira yapıyorsun. 600 Lirayı verenlere özel bir hat çekiyorlar herhalde.. ??

• ben senelerce yurtdisinda yasadim ilkdefa burda adil paylasim sacmaligini duyuyorum ben 6m baglantim vardi catir catir hepsini son damlasina kadar kullaniyordum ben turkiyeye gelirken arkadas 50 m hat aldi sonra kampanya tanitim amacli 150m hediye ettiler 50m fiyatina !!!! yani 200mbit !! adamin oyundaki ping 1ile 5 arasinda degisiyordu su anda burda ttnettin sinirsiz net kotali 8 mbit tini kullaniyorum inanin 6 mbit timi ozluyorum
    ayrica su bulgaristan muhabbetini birakin toplasan nufuslari 10 milyonu gecmez ben onun her koyune fiber cekerim sadece istanbulda 15 milyon var
    istersen butun turkiyeye fiber ceksen ne olur yurtdisi cikislarini yukseltmessen ve kendine ait bir internet sistemi kurmassan bu is yurumez kopya ile olmaz bu is com.tr nedemek yahu .tr olmali
    internetin anahtari ttnette istedigin kadar altyapi kur yurtdisi cikislarin ttnet te bagliysa ki oyle ttnet ten baska kuruma odeyecegin paraya yazik derim ne zaman ttnet turkiye cikslarini dunya seviyesinin ustune getirir durum degisir onuda anca cocuklarim gorur isinla beni scoty.....

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.