Beyler bu kampanyaya başvuran var mı hiç. Bu gün beni aradılar bir düşüneyim dedim. Yarın tekrar arayacaklar. TTnet kullanıyorum sınırsız gayet memnunum ama bu daha avantajlı gibi. Yer izmir. Super online mı daha iyi ttnet mi konuyu buraya açmamın nedeni daha hızlı cevap alabilecek olmamdır. Yarına arayacaklar çünkü kararsız kaldım. Superonline'da sürekli kopmalar vs. oluyor mu? Memnun musunuz veya memnun değilseniz neden? Buradan çıkan sonuca göre karar vereceğim büyük ihtimalle. Çünkü superonline'ı en son 56k modemde kullanmıştım
beyler superonline kullanan yok mu hiç?
up
anladım peki adil kullanım kotası sorun çıkarıyor mu? ttnette var ama ben hızımın kesildiğini hiç görmedim
Bizim ilçeye var ama buraya yok daha.
Bu arada ben de bi ara araştırmıştım bazen faturada sorun çıkarabiliyorlarmış yani 50 tl sınırsız olduğu halde 60 tl filan gelebiliyormuş öyle bi şeyler diyorlardı.
quote:
Orijinalden alıntı: mX-L4S3R
Bizim ilçeye var ama buraya yok daha.
Bu arada ben de bi ara araştırmıştım bazen faturada sorun çıkarabiliyorlarmış yani 50 tl sınırsız olduğu halde 60 tl filan gelebiliyormuş öyle bi şeyler diyorlardı.
şuan kampanya var 6 ay boyunca 9.99 ama 24 ay kullanım sözü istiyorlar. ondan araştırıyorum. 24 ay mecbur kullanıcaz alırsam.
quote:
Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07
İndirilen Miktar (GB) : 413,44
Gönderilen Miktar (GB) : 151,87
Sonuç : Nisandan beri stabil 20 mbit
Tamamdır yardımın için teşekkürler. Cazip gibi duruyor.
2sinide kullanmis, suan suprronline kullanan biri olarak superonline diyorum. Ttnetten oldum olası nefret etmisimdir. 8mbit derler 1mbit yaparlar falan. Müşteri hizmetleri lakayit tavırlar sergiledi kapattirdim bendr. 15gbyi geçince o kadar yavasliyorduki anlatamam (8mbit sınırsız vardı. Dedik superonlineye geçelim. Ilk 3ay fatura normal geldi, sonra tcell aldı ve geçirmeye başladı faturaları. Ama ben 10mb hızdan 8-9 unu çok rahat kullaniyorum. Tavsiye ederim. Tek - yani tcell olması ve her yerde olmamasi.
iyice sormak lazım o zaman ıncığını cıncığını. katakulli yapmaya bayılıyorlar. eksik bilgi veriyorlar genelde telefondan aradıklarında. iyice bir araştırmak gerekiyor.
ADSL mi Fiberoptik mi konu başlığını anlayamadım da?
adsk dir fiberoptik sitelere veriyormuslar sadece
hala duruyomusun şuan şu dakika ara
Superonline'ın ADSL hizmeti TT altyapısını kullanıyor. Müşteri hizmetlerinin cümlesi.
quote:
Orijinalden alıntı: Cedriccan
Superonline'ın ADSL hizmeti TT altyapısını kullanıyor. Müşteri hizmetlerinin cümlesi.
Aynen bende öyle biliyorum. Kampanya fiber için değil bildiğim kadarı ile.
evet ADSL için ve TTNet altyapısını kullanıyor. bizide aradılar araştırıyorum şuan. ADSL kullanan varsa sorunsuz geçmeyi düşünüyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme