Şimdi Ara

TURKCELL SUPERONLINE 20 MBit HIZI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar superonline 8mbit ya da 10mbit -tam bilmiyorum- kullanıyordum sonra aradılar sonra aynı fiyata 20mbit yapalım dediler 2 yıl - ya da 1yıl(?)- bizde kal şartıyla kabul ettim. sonra speed teste girdim önceden 20mbit değilken 6-7 mbs çıkıyordu şimdi yine yaptım (20mbit) 7.6 filan çıkıyor neden böyle acaba 15-20 çıkması gerekmiyor mu?

• Durum karışık :

Şİmdi adsl mi? Fiber mi? Modem markası nedir? kablolu mu? Kablosuz mu? onunla başlayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayaras

Durum karışık :

Şİmdi adsl mi? Fiber mi? Modem markası nedir? kablolu mu? Kablosuz mu? onunla başlayalım

fiber, drg a22g, kablolu.
  • O zaman arayacaksın müşteri hizmetlerini, çünkü kablolu minimum 20 alman lazım. Kablosuz olsa yardımcı olurdum, ben mesela kablosuz 18Mbps net alıyorum, ilk sıralar 12-13 tü. Kablolu en düşük 22-23 oluyor 30'a çıktığıda oluyor. Kablosuz upload 9-10 değerlerinde dolaşıyor.

Bence hiç durma ara 0 850 222 0 222
  • Yanlis bilmiyorsam yasal olarak vaad edilen hizin min %80ini vermek zorundalar. Size test icin speedtest yerine hizinitestet.com'dan test yaptiracaklardir, birde anadolu.edu.tr yada pardus.org'un ftp sitesinden download testlerini yaptirirlar. Upload hizin 5mbit ile sinirlidir, soyledikleri hizda budur zaten. Download hizinida az once soyledigim yerlerden test edersen daha saglikli olacaktir. Saniyede kablolu olarak 1.8-2 mb download ve 5mb upload edebilmen gerekiyor. Degerlerin bundan dusukse o zaman teknik ekibi yonlendireceklerdir.
  • Bu flash tabanlı hız testlerine hiç güvenmiyorum.
  • Yapabileceğin birşey yok, adamların testleri bu şekilde. FTP testlerinden sonra zaten sonuç üç aşağı beş yukarı ortaya çıkıyor. Senden aynı anda birkaç tane CD indirmeni isteyecekler, o esnada hızını kontrol edecekler. Senin bildiğin yabancı FTP siteleri varsa oradan da test etmek istediğini belirt, sonra screenshotları adamlara gönder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ttnet 8mbps de 10mbps hız
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya arkadaşları adamları aradım evde başka bilgisayar var mı dediler var dedim oradan hızı ölçtük 17-18 mbps çıktı. o bilgisayar internete wireless ile bağlanıyor ama asıl bilgisayar kablo ile bağlı bu bir sebep olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EBF85AD14 -- 29 Şubat 2012; 15:56:17 >
  • up
  • Kabloyu değiştir, birde ethernet driverını güncelle. Yine düzelmez ise yeni bir tane ethernet kartı takıp öyle bir dene.
  • bende de aynı sorun var arkadaşlar bi yardım edin
  • arkadaşlar sorunu çözdüm belki sonrakilere yardımcı olur diye anlatıyım. benim modem usb ile bağlıymış fakat usbnin üzerinde ethernet cable yazıyordu. sonra bi resimlerine baktım ethernet kablosunun farklı bi şeymiş evde de vardı zaten kablodan. ethernet kablosunu taktım 20-35 mbit arası değişiyor hızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: muvensa

arkadaşlar sorunu çözdüm belki sonrakilere yardımcı olur diye anlatıyım. benim modem usb ile bağlıymış fakat usbnin üzerinde ethernet cable yazıyordu. sonra bi resimlerine baktım ethernet kablosunun farklı bi şeymiş evde de vardı zaten kablodan. ethernet kablosunu taktım 20-35 mbit arası değişiyor hızım

• yorumlar gume gitmis yinede yardım edenlerin elleri dert gormesin.Bende bugun superonline fibere gectim.yarın gelip kurucaklar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.