Şimdi Ara

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (489. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.890
Cevap
133
Favori
213.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    turkcell dijital operatör yükleyin ordan fatura detayına girin sadece internet seçin pdf olarak indirin her ayı ayrı ayrı olarak. mesaj gelecek data hattına HUAWEİ AI LİFE play store denindirin indirmediyseniz ordan mesajı görürsünüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıllık 10 mb sınırsız paketi taahhüt 2 gün önce bitmişti .bugün iptal ettirdim taahüdün son günü 90 tl cayma bedeli çıkıyordu yapmadım bugün 16 tl çıktı .1 hafta içinde mesaj gelecekmiş modemi teslim edip sbox macerası bitecek
    burdan yardımcı olanlara teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonall -- 29 Eylül 2020; 15:44:53 >
  • leonall L kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam

hocam müşteri hizmetlerini mi arayıp iptal ettirdiniz, yoksa bayiden mi?
  • hakan_kaya123 H kullanıcısına yanıt
    Mh iptal yapmıyor Turkcell bayiden

eyvallah hocam.
  • bu taahüt işinden bir halt anlamadım 12 aylık tahaaüt verdim eylülde bitmesi gerekirken 19 ekimde biteceği yazıyor
    internet sitesinde de Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★
    böyle yazıyor niye fazladan 1 ay ödüyorum bunlar bana farkettirmeden tahaaütsüz fiyattan fatura çıkarmazlar değil mi şuanda güncel fatura 129 tl gözüküyor

• msamiltekin M kullanıcısına yanıt
    Zaten şuanda o pakette değil diğer paketlerde de 4.5G sınırsız kullaniliyor 😀 Baya Oldu Bakma şuan bilen sayısı az ,wip gruplarda paylaşılıyor sadece

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1500 TL lik wip gurup tayim yoksa paylaşım yapardım şuan kotasiz paketlerde de hız sınırı kalkıyor 😉

• Anlamadım hocam açıklarmısınız...?
    Mesela şuan 20mbps sınırsız kullanıyorum bu 20 mbps hız sınırım kalkacak mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A

1500 TL lik wip gurup tayim yoksa paylaşım yapardım şuan kotasiz paketlerde de hız sınırı kalkıyor 😉
    wip grubu nedir hocam vip mi

• quote:

Orijinalden alıntı: mghfreud

Hocam çok teşekkürler, dün gidip turbo vinn (650 TL) ve aylık 100 GB internet paketi aldım. (Aylık 170tl, iptal ederken 100 lira ödemem gerekeceğini söylediler).
    Verilen servis tatmin edici. 2-3 saatte bir bağlantı 5-10 saniyeliğine düşüyor ama onun dışında hiçbir sıkıntı yok. İlk günkü izlenimim çok iyi. 50-60 mbit download, 20-40 mbit upload gibi görünüyor testler. (Benim kullanimim icin 3-4 mbit bile yeterliydi). Ping de yeterince iyi.(Amerika’daki bilgisayarıma Remote Desktop ile bağlanıp, rahat rahat isimi görebiliyorum, oradaki masaüstüme yaklaşık 150ms Ping suresi var, bana gerekenden %25-30 daha iyi.)

Geçici internet paketi arayan arkadaşlara tavsiye ederim.
    Hocam bu kontratsız paketten mi aldınız? Vınn cihaza para verip istediğiniz ay tarife mi yüklüyorsunuz nasıl oluyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• emocan21 kullanıcısına yanıt
    turkcelin interneti göçtü nasıl verecek sınırsız...

• herseyinhayirlisi kullanıcısına yanıt
    Hocam direk vinni kendim aldim, kontrattan bağımsız olarak.

İnternet paketi olarak da “yazlık 4.5G mobil Wifi 100GB” diye bir paket aldım. İptal ettirene kadar her ay fatura ödeyeceğim. Kontratlı ama iptal ederken sadece 100TL civarı bir para ödeyeceksiniz dediler. 2 ay kullanip sonra iptal edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: emocan21

Anlamadım hocam açıklarmısınız...?
    Mesela şuan 20mbps sınırsız kullanıyorum bu 20 mbps hız sınırım kalkacak mı ?
    Turkcell hız sınırı olmayan paketi kaldırdı. Diğerlerine yüklü zamlar yaptı. Pek mümkün değil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 30 Eylül 2020; 9:3:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka mı bu 😂

• Arkadaşlar bende kule tipi modem ve sınırsız paket var. Ping 22-23

Bugün ablama superbox aldık, 10mbit hız olan paketten. Test yaptığım zaman ping 70 civarı. Neden bu kadar fark olur?

• Süper box u yanında taşımak isteyen varsa
    epey
    Xiaomi Redmi Go 8 GB Cep Telefonu
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/redmi-go.html

Bu marka uygun bir telefon alıp bana ulaşabilir .(2elleri yarı fiyatına )

• Kopmalar sonucu mh yi arayarak modem değişimi istedim. Sanırım yarın gelecekler. Hangi modem gelir ?

• Merhaba arkadaşlar,
    Bulunduğum lokasyonda bir arkadaşımın superbox ı var 199 TL ödüyor 10 mbit sınırsız, benim evde hız testi yaptık 110 mbit hız çıktı nasıl oluyor bu? 10 mbit hız olan internet tarifesi 110 mbit çıkıyor?

• 
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.