Şimdi Ara

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (488. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.890
Cevap
134
Favori
205.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 486487488489490
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maalesef henüz alamadım. Alır mıyım bilmiyorum ama alırsam forumda bilgi veririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frantic2

selam..
    superbox modem var kablosuz internet evde kullanilan.12 volt adaptor kullaniyor..ben bu modemi aracta kullanmak istiyorum uzak yere gittigimde modeme cakmakliktan elektrik alsam fisli modeme fisli baglasam calirmi 12 volt modeme zarar verirmi +- dogru baglayip.
    Yapan kullanan varmi veya bilgisi olan .
    saygilar
    Arabadan 12 voltu duzgun alırsan ve cakmaklıgın cıkıs akımı ne bililyorsan calısır. Amper dusuk ise calısmaz yuksek ise zarar verir mi bilmiyorum. Modemin arkasında kac amper ile calıstıgı yazar. Bunun için bi tarafı cakmaklık bi tarafı modem girişi kablolar var, bunnlardan kullanırsand aha saglıklı olur.Modem 2 A ile çalışıyorsa en a 1.5Amper cıkıs verebilen kablolar bakmalısın.

Modemin 5ghz ozelligini kapatıp sinyali guclu biyerde kullanırsan 1.5 amper yeterli olaiblir. 2 amper varsa oyle bi kablo hiç sorun olmaz.

veya usb den 5v u 12 volta ceviren tek kablolar var. Amper uyarsa Hızlı sarj ozelligi olan () bi usb ye takınca calıstırır. Ama onlar genelde 1 amper veriyor maksimum. Yukseigini gormedim. O yüzden cakmaklık yüksek amper veriyorsa onunla daha iyi sonuc alırsın.

• frantic2 kullanıcısına yanıt
    Hangi paket kampanyadan faydalanıyorsunuz.
  • Arkadaşlar sınırsız paket kullanamama rağmen kaç GB kullandığımı merak ediyorum aylık olarak. Nasıl görebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

Hangi paket kampanyadan faydalanıyorsunuz.
    10 mbps sınırsız.
  • Yakın zamanda taahhütüm dolacak iptal edeceğim. İptal işlemleri hakkınd abilgi sahibi olan var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PVH kullanıcısına yanıt
    Mh aylık kullanımlarını görebilir.

• muratoto kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkürler, dün gidip turbo vinn (650 TL) ve aylık 100 GB internet paketi aldım. (Aylık 170tl, iptal ederken 100 lira ödemem gerekeceğini söylediler).
    Verilen servis tatmin edici. 2-3 saatte bir bağlantı 5-10 saniyeliğine düşüyor ama onun dışında hiçbir sıkıntı yok. İlk günkü izlenimim çok iyi. 50-60 mbit download, 20-40 mbit upload gibi görünüyor testler. (Benim kullanimim icin 3-4 mbit bile yeterliydi). Ping de yeterince iyi.(Amerika’daki bilgisayarıma Remote Desktop ile bağlanıp, rahat rahat isimi görebiliyorum, oradaki masaüstüme yaklaşık 150ms Ping suresi var, bana gerekenden %25-30 daha iyi.)

Geçici internet paketi arayan arkadaşlara tavsiye ederim.

• Çok alıştık bu superboxa vazgeçemedim eşimde bazen yanında taşıyor ondan dolayı devam etme kararı aldım 149.9 teklif sundular + 3 TL telsiz ücreti

• Şu an 10mbps kullanıyorum.varolan müşteriye 20 fiyatı ne kadar oluyor ?

• frantic2 kullanıcısına yanıt
    Fırsat Kampanyasımı Tak Çalıştır Kampanyasımı.
  • mghfreud M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. İşine yaradığına sevindim. Faturaya yaklaşık oniki onüç TL vergi v.s. ilave olarak gelir.
  • superbox iptal eden varsa birisi bana en kolay hızlıca nasıl iptal edebilirim anlatabilir mi? 9 ekimde sona erecek şimdiden iptal talebini başlatayım mı? sonra bana taahhütsüz fiyattan fatura çıkarmasınlar zar zor ödüyorum
  • 10 megabitlik devreden varmi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Superbox'ı geçen hafta iptal ettirdim modemi iade etmek için bugün kağıthanede bulunan en yakın superonline bayisine bu korona zamanı 1.5 saat otobüs-metroyla gittim şubede çalışan kişi teslim alamayacaklarını sebep olarak iade sms'inin henüz gelmemiş olduğunu sms geldikten sonra modemi getirebileceğimi söyledi, 15 gün iade süresi veriyorlar ama 7 gün geçmesine rağmen sms atmıyorlar boşu boşuna o kadar yol götürdüler ne kadar küfür etsem az, eve geri döndükten 2 saat sonra sms geldi modeminizi şubeye götürmeniz gerekmektedir diye Bir daha o yolu çekmemek için hiç istemediğim halde yurtiçi kargoya verip öyle gönderdim cihazı

• Bluepower kullanıcısına yanıt
    Hattı iptal ettim 1 saat sonra şubeye gittim modemi verdim çalışan arkadaş sıkıntı yok ben sonradan kontrol ederim dedi .. daha 2 gün oldu iade mesajı gelmedi. Modemi verirken teslim ettiğime dair belge verdiler sıkıntı olmadı.
    İade etmesinde sıkıntı yok da dediğin gibi teslim noktası uzaksa sıkıntı , Tekirdağ da 1 tane yer varmış o da bana baya uzak hazır iptal ettirmişken modemden de kurtuldum. Hattı iptal ettirince iptal edildi mesajı gelmese bile sisteme düşüyormuş yani fatura artık çıkmıyormuş.

• 2019 yılından önce kotalı paketlere abone olup kotası bitince 10 Mbps hediye paketi hattına tanımlanan kişiler, her ay 20 TL'ye 15 GB ek paketini satın alırlarsa, kotaları bittikten sonra bile hızları 4.5G ve sınırsız olarak hizmeti kullanmaya devam edebilirler. Sistem bir şekilde 10 Mbps sınırsız paketi de 15 GB ek paketi de devreye sokuyor, sonucunda +20 TL'ye sınırsız 4.5G paketiniz olmuş oluyor. Bu konuyu yetkililere de ilettim, kullanımlarımda sıkıntı olmadığı söylediler. Israr ettim fakat ısrarla sıkıntı yok kullanımlarınız doğru hediye 10 Mbps sınırsız paketiniz olduğu için sınırsız kullanıyorsunuz dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msamiltekin -- 26 Eylül 2020; 3:49:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Hattı iptal ettim 1 saat sonra şubeye gittim modemi verdim çalışan arkadaş sıkıntı yok ben sonradan kontrol ederim dedi .. daha 2 gün oldu iade mesajı gelmedi. Modemi verirken teslim ettiğime dair belge verdiler sıkıntı olmadı.
    İade etmesinde sıkıntı yok da dediğin gibi teslim noktası uzaksa sıkıntı , Tekirdağ da 1 tane yer varmış o da bana baya uzak hazır iptal ettirmişken modemden de kurtuldum. Hattı iptal ettirince iptal edildi mesajı gelmese bile sisteme düşüyormuş yani fatura artık çıkmıyormuş.
    Bana hattı iptal ettirirken modemi sadece superonline bayisine götürebilirsiniz biz almıyoruz dediler ve sms geldikten sonra götürmem gerektiğini söylemediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

Fırsat Kampanyasımı Tak Çalıştır Kampanyasımı.
    benım dııl arkadasın..
    sadece lımıtsız kullandıgını 150 tl odedıgını soyledıler..
  • taahhüdü bitenlere veya almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye etmem, uzak durun. 720p videoyu bile izleyemiyorsunuz.
    Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★
  • 
Sayfa: önceki 486487488489490
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.