Şimdi Ara

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.890
Cevap
133
Favori
211.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mailleri attım gerekli yetkili kişilere şimdi de turkcell'e btk'dan yazacağım
  • fatih33yucel F kullanıcısına yanıt
    modemin icinden goruntuleyebilirsin kardesim 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Keahsonn K kullanıcısına yanıt
    Aynen bana gorede suan en iyisi superbox kardesim 😊 sana katiliyorum

• Hayirlisi olsun superboxa gecmekle dogru bir secim yaptin nasil hizin stabilmi😊

• Süperboxu telefonda veya başka cihazlarda kullananlar bum olacak

Tek taraflı fesih edip cayma bedelini ve zararı bunu yapan müşterisine ödetecekler keza kara listede baş sırayı çekerler.

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★

• mgsgsg2010 M kullanıcısına yanıt
    Kanka nasil durumlar memnunmusun internetten 😀

• shark1907 kullanıcısına yanıt
    Baska cihazlarda 3G de rahatca calistirabilirsin turkcell buna bir kisitlama getirmemis istersen yardimci olabilirim baska cihazlarda kullanmak daha guzel oluyor bir zararida yok cunku hicbirsey yapmadan sinyal aliyor kendiliginden 😊

• Netflix gibi 4k desteği olan platformlarda 10mbit yüksek kaliteli streaming için yeterli gelir mi arkadaşlar? yorumlarınızı alabilir miyim? Çok teşekkürler
  • 20 megabitlil alsan daha iyi olabilir ama genelde netflix icin 10.megabit gayet yeterli oluyor zamaninda 256kbps ile netflix izledigimi biliyorum 😀

• Geliyor daha dün bağlattım ilk onu denedim görüntü baya iyi tam hız alabiliyosan kaliteyi dzgün alırsın

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★

Tekirdag merkez tekira avm superbox hatti :)

• Maile cevap geldi izle ve gör
    demokraside çağreler tukenmez be canim 🤣🤣🤣 3G modunda zaten izin verilen bir sistem sknt yok biz heryolla calistirrriz hatti 🤣 superbox candir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 18 Ocak 2020; 20:6:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aynanınİçi

Netflix gibi 4k desteği olan platformlarda 10mbit yüksek kaliteli streaming için yeterli gelir mi arkadaşlar? yorumlarınızı alabilir miyim? Çok teşekkürler
    2160p stream istiyorsanız 20mbit e yönelin. 10mbit te maksimum 1080p stream olur, tv onu upscale eder yine iyi kalitede izlersiniz.
    Hocam şikayet ettiyseniz ettiniz size bunu soran yok eden yok neden paylaşma gereği duyorsunuz ? Bu superbox olayı zaten taşınabilir bir bağlantı sağlaması bunun içinde zaten oldukça yüksek bir fiyat belirlemişler bu fiyatları isteyipte kimseyi şurda kullanma burda kullanma diye sıkmazlar büyük ihtimalle boşa kürek çekeceksiniz ama siz yine de edebildiğiniz heryere şikayet edin ama buraya bilgilendirme yapmanıza luzüm yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shark1907 kullanıcısına yanıt
    Adam cep telefonunda kullanıyor sözleşmenin hiç bir yerinde bu yok.

O zaman turkcell aboneleri sınırsız olarak 10 mbps hızda 99 TL'ye alsın.

Turkcell mail cevap geldi gerekli görüşmeleri CEO aracılığıyla yaptım bekleyin ve görün.
    Bekleyip göreceğiz dönüş yaptıkları zaman verdikleri bilgiyi bizimle de paylaş lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

2160p stream istiyorsanız 20mbit e yönelin. 10mbit te maksimum 1080p stream olur, tv onu upscale eder yine iyi kalitede izlersiniz.

Alıntıları Göster
    Sizin ve diğer arkadaşların cevaplarına ilgisine teşekkür ederim. Bir sorumda kota ile ilgili. Bu superboxta hala 500 gb kota var mı? Kotasız deniyro ama 500 gb kota olduğu söyleniyordu? Bu hala geçerli mi?
  • Limitsiz olan 10 ve 20lik paketler de ilk ay hediye 500gb veriliyor tamamen hız limiti olmadan kullanıyorsun sonraki aylar hangi paketi aldıysan 10 ise 10 o şekilde limitsiz devam ediyorsun ilk ay 500gb biterse paket hızın kaç ise ona düşüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Vergiler çıkmaya devam ediyor ama aylık sanırsam 10 tl kafadan ödersiniz.
    Doğru... Ama ayda 160 TL ödemekten iyidir.
  • 
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.