Şimdi Ara

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (308. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.860
Cevap
133
Favori
233.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kanka olaylari buyultuyor bunlar yapilacak 2 ayarla normal halina doner modem ama bir kac kisi varki konuya gelip yararli bilgileri calip calip gidiyorlar konusmaya gelince knusuyorlar onun icin vermeyecegim ugrassinlar dursunlar biz kullanalim stabil bir sekilde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mgsgsg2010 M kullanıcısına yanıt
    4 ay sorunsuz kullandım 2 aydır sorunlu sadece ben değil bu durumu yaşanlar ve modemle ilgisi yok

Orijinalden alıntı: rocky_balbao

4 ay sorunsuz kullandım 2 aydır sorunlu sadece ben değil bu durumu yaşanlar ve modemle ilgisi yok
    aynen bende ocak ayında aldım eylül ayında başladı sorunlar sürekli hız dalgalanması ping ler o biçim arttı zaten çözüm üretemeyen çağrı merkezine söylüyorum telefonumdaki hat 110 mbps ten aşağıya düşmüyor ama süperbox sürekli 2 mbps ile 18 mbps arası dalgalanıyor btk şikayetlerini sallamıyorlar bende avukat yardımı ile bütün yazışmaları ve hız testlerinide ekleyip thh ye başvurdum inşallah olumlu bir karar çıkarda sorun yaşayanlara emsal karar olur herkese son durum savunma geldi karar bekleniyor burada ki arkadaşlar sorun olmasa zaten kimse şikayetçi olmaz ilk baştaki düzenli hizmeti bozdular .

Cimer,Açık kapı,TCCB,Kamu denetleme kurumu,Ulaştırma ve Altyapı bakanlığına aslında artık şikayet etmeme gerek kalmadı desem yeridir Türk telekom fiberi aktif etti 100 mbps rahatlıkla kullanacağım.

En azından bu tür şikayetler çoğalırda aksiyon alınır arka planda yoksa hiç kimse şikayet oluşturmazsa onlarda müşteriler memnun fiyatlara zam yada 1 mbps hız satmaya kalkarlar şu anda 2012'den bile daha kötü durumdayız en azından o zamanlarda simetrik interneti ucuza veren sağlayıcı vardı

Süperbox'u en kötü dondururum 5G gelince iyi hızlar almazsam cayma bedelsiz ücretsiz iptal ettiririm bir çok kere bana bunu tanıdılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkcell savunmak gayet yanlış olacaktır nedeni ise baz istasyonundan internet hizmeti sağlıyor yani mobil abone de aynı süperbox kullananda 4G'nin belirli bir maksimum ulaşabileceği hız var siz bu 2'sini ayırmazsanız tabiki de hız devamlı düşer 1 baz'da 10 bin kişi aktif ve süperbox aboneleri varsa o baz istasyonundan geceleri hariç bir şey beklemeyin derim.

Türkcell'in seçenekleri çok ama şu anda anlık olarak çözebileceği 5G'yi aktif etmek ama ihale daha yapılmadı.
    Süperbox abone alımına kapatmak.
    Bölgedeki baz istasyonu sayılarını arttırmak.

Superbox sorunu yasayanlar burda ya 5 kisi yada 6 kisi surekli yazip duruyorlar onlarin ben bolgelerinde sorun oldugunu dusunmekteyim baska bir sorun yok ben cok lokasyon degistiren bi kisiyim superboxla herhangi bir hiz dusmesi veya dalgalanmasi yasamamaktayim turkcelin kapasitesinin gayet yeterli oldugunuda dusunmekyim yani bazi kesimlerde 4.5G sebekesinde belki yenileme belki tamir yapmaktalar yasadiklari sorunlar bundan ibaret burda buyutuldugu kadar degil bizde boyle sorunlar kesinlikle yok hiz dalgalanmasi 6 aydir 1 kere bile gormedim buyuk sehirde yasiyorum yanimda tasiyorum

• myildizofficial M kullanıcısına yanıt
    Bir daha sınırsızı açmazlar hem baz istasyonları yetersiz hem de trafik çok yapılıyor ve trafik ücretleri yüksek.

fan boyluyu bu konuda herkesi germeyi bırak

6 aylık aboneyim ilk 4 ay herşey gayet iyiydi 2 aydır hız sürekli dalgalanıyor sürekli kopuyor özellikle yoğun saatlerde modemle ilgisi yok olsaydı yoğun saatler haricinde düzgün çalışmazdı . hadi modemler problemli turkcell niye değiştirmiyor niye sürekli turkcelli savunuyorsun sana zerre faydası yok turkcelli deli gibi savunmanın
    Arkadaşın söylediklerinin altına imzamı atar ve ekleri. ben de yaklaşık bu süreler zarfında kullanıyorum ve ilk 4 ay efsane olan ürün şu anda çöp. kullanıcı sayısı arttıkça performans düşüyor malesef. el mahkum katlanıyorum ama alternatif bulur bulmaz kurtulacağım.

Üst katımdaki komşuda superbox var , dün ondan rica edip bağlanarak hız testi yaptım ve 8-10 mbit arası çıkıyor. Acaba başka adres verip superbox alsam kendi evimde sorunsuz kullanabilirmiyim.

Altyapı ne zaman gelir belli değil , 1 sene taahhüt ile bu riske gireyimmi ne dersiniz
    Anakart: Gigabyte B550 Gaming X V2 // Cpu: AMD Ryzen 5600 // Ram: Corsair Vengeance RGB RT 2x8 16 GB // Ekran Kartı: Zotac RTX 3060 Twin Edge 12 GB // SSD: Western Digital Blue 250 GB // HD: Sandisk Ultra 3D Nvme SSD 1 TB // PSU: Evga 750GQ Gold Psu // Monitör: LG 32GN600-B // Klavye: Asus Gaming K3 // Mouse: Razer Deathadder Essential
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capoeira19

Binamda altyapı olmadığından dolayı superbox alayım dedim ama yardımcı olan arkadaş adresi girdiğinde superboxunda desteklemediğini iletti

Üst katımdaki komşuda superbox var , dün ondan rica edip bağlanarak hız testi yaptım ve 8-10 mbit arası çıkıyor. Acaba başka adres verip superbox alsam kendi evimde sorunsuz kullanabilirmiyim.

Altyapı ne zaman gelir belli değil , 1 sene taahhüt ile bu riske gireyimmi ne dersiniz
    Hocam merhaba öncelikle, bu durumu müşteri hizmetlerine iletsene? Hemen üst kat komşum da superbox var kullanıyor diye söyledinmi? Adres girerken varmı yokmu diye yanlıl giriyordur belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

Hocam merhaba öncelikle, bu durumu müşteri hizmetlerine iletsene? Hemen üst kat komşum da superbox var kullanıyor diye söyledinmi? Adres girerken varmı yokmu diye yanlıl giriyordur belki.

Alıntıları Göster
    Selam.

Evet söyledim , üst kattaki komşumda var diye. Başka adresten alıp orada kullanıyordur dedi. Ama dün kağıtlara kadar baktım ev adresine almış :)
    Anakart: Gigabyte B550 Gaming X V2 // Cpu: AMD Ryzen 5600 // Ram: Corsair Vengeance RGB RT 2x8 16 GB // Ekran Kartı: Zotac RTX 3060 Twin Edge 12 GB // SSD: Western Digital Blue 250 GB // HD: Sandisk Ultra 3D Nvme SSD 1 TB // PSU: Evga 750GQ Gold Psu // Monitör: LG 32GN600-B // Klavye: Asus Gaming K3 // Mouse: Razer Deathadder Essential
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    4.5G nin cektigi heryerde superbox kullanimi gayet yeterli 3G ye dustugu anda hiz yari yariya farkediyor ve dalgalanmalar başgosteriyor

• İl ilçe alabilir miyim neye göre kime göre iyi ?

2 aydır kesinlikle superbox modemlerine akşam saatlerinde bir müdahale yapılıyor. Akk tarzı bir uygulama getirmişler ve superbox kullanıcılarına bunu uyguluyorlar. Bundan %100 eminim. Akşam saatlerinde internete girmek tam bir işkence ama telefonun internetine bir giriyorum takır takır çalışıyor. Bakıyorum sayfa açılmıyor resimler yüklenmiyor mobile bir geçiyorum yüklenmeyen resimler anında yükleniyor. Altyapı bir gelse anında 1000-2000 lira iptal ücreti neyse vereceğim.

• Ya bilader sal milleti yorma Turkcell fantazin mi var fetisin mi var her şeyi geçtin zevk almaya mı başladın ne lümpen adamsın ya

• Benim thh 2 aya yaklaştı savunma geldi sonucu bekliyorum bir kurtulsam ttnin modemini öpüp basima koyucam

• Bialder düne kadar burda olmayan adamlar bugün internet baglatti çünkü sen kimseye yardımcı olamıyorsun milletle dalga geçiyorsun senin sorunun yok diye herkesi kötü ilan ediyorsun biraz empati kur anlarsın ne dediğimi

• glory34 kullanıcısına yanıt
    200 lira veriyorsak hakkettigi icin veriyoruz kardesim imzayi sen atmadigina gore konusma hakkida sana dogmuyor bir superbox kullanicisi ve deneyimlememis biri olarak konudan seni disari alalim daha superboxun ne oldugunu dahi bile bilmeyen kisiler gelmis burda bize laf yetistirmeye kalkiyor

• 
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.