Şimdi Ara

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.890
Cevap
133
Favori
211.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başkasının numarasını vermişler vallah 535 le başlamasından anlamıştım 10 sene once veriyorlardı bu 535li numaraları bide telefonda kullandıgım için şaşırıyorum geliyor oyle baskasının adına kayıtlı şeyler nese sknt yok ya gelsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Adama ulaş bari faturayı ödesin kesmesinler, sevaptır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    hahahaha Aynen ama otamatik ödemesi var Allahtan data hattı yani birde aramalarla uğraşabilirdik :D

• Aynı şekilde bana da yapmışlar :D TEB'den falan mesaj geliyor arada tırsmıyor değilim ama bir şey çıkmaz herhalde :D
  • By_Alesia B kullanıcısına yanıt

Evet daha once kullanılmış numaralar bunlar bu kesinleşti birşey çıkmaz sadece sms kirliliği :D gelen şeyleri paylaşıcam burda geldikçe cok garip seyler geliyor silmiştim 1 haftadır böyle

• Bu kullanılmış hatlar bende de oldu.. Adamın banka borcu geliyor ha bire.:) . Bende Bankaya gidip görüştüm neyse ki görevli adama ulaştı.. Sorun halledildi..
    Çok can sıkıcı bir durum varya..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar superboxa geçmeyi düşünüyorum ama akşamları yoğunluktan upload düştüğü söyleniyor; forumdan bir arkadaş sabit ip alarak çözdüğünü yazmış konu hakkinda bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi?

• super box modem çekim kapasitesi nasıl karşılıklı 2 daire ortak kullansa çeker mi

• MistikBaklava kullanıcısına yanıt
    ben hiç oyle birşey yaşamadım sadece 3 g ye alırsan uploadta düşme yaşanıyor yani dalgalanma 4.5g de oyle degil sabit hep

• harya H kullanıcısına yanıt
    kesinlikle çekmez telefondan bağlanılcaksa laptoptan felan cekebilirde telefonla superbox baglantı genişligi cok dar oluyor

• MistikBaklava kullanıcısına yanıt
    10/5 kullanıyorum sehir merkezindeyim en yogun saatler bayram tatili herkez internette şuan gram düşme azalma stabillikte oynama dahi yok
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    superbox salla kazan yaptım 1GB verdi
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Data hatlarına sabit günlük 1GB veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 11 Ağustos 2019; 22:30:16 >
  • Bugün 190 lara dayandı hız. Ben bu cihazdan evel 12mbit alabildiğim bir adsl kullanmaktaydım. Fiber yok bölgemde. Upload hızım 1mbit idi. Netflix ten tutunda, ip kamera izleme, download vs Nereden nereye getirdi bu cihaz benim aldığım performansı...

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Bugün 190 lara dayandı hız. Ben bu cihazdan evel 12mbit alabildiğim bir adsl kullanmaktaydım. Fiber yok bölgemde. Upload hızım 1mbit idi. Netflix ten tutunda, ip kamera izleme, download vs Nereden nereye getirdi bu cihaz benim aldığım performansı...

bu pakete ne kadar ödüyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: andersin

bu pakete ne kadar ödüyorsun ?

Alıntıları Göster
    279 tl

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Abi çok pahalı fiyatlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehtnc1

Abi çok pahalı fiyatlar.
    Sunduğu şeye göre değerlendirmek gerekir. BMW de pahalı ama ona göre performansı var. Bu kutuyu alıyorum yanıma, arkadaşlara tatile gidiyoruz mesela, yanımda götürüyorum, istediğim lokasyonda İnternete giriyorum. Benimle birlikte bircok insan da giriyor. İs icabı laptop ile çalışmam gerekiyor dışarıda.. Alıyorum yanıma kafede İnternet varmış yokmuş hiç önemi kalmıyor. Hiçbir kota ve hız sınırı da yok. Sabit lokasyon içinde Bulunduğum lokasyonda fiber yok, 8-10mbit adsl e mahkumum. Dolayısıyla verdikleri fiyat pahalıyı geçtim bence çok iyi fiyattı.. Zaten kaldırdılar komple hız sınırsız paketi. İstesenizde yok artık.

Anlıyorum güle güle kullanın

Biz tavsiyemizi yapalım kesesine uyan alır uymayan almaz. Ben 99 liralık 10a 5 kampanyaya yetiştim aldım çokta memnunum ama seneye taahüt bittiğinde 10 a 2 . 129 liralık kampanyaya katılmam. Beni cezbeden uploaddı oda 2 mbps a düşmüş 70-80 liraya adsl daha hesaplı gelir adsl den devam ederim.

• 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.