Şimdi Ara

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.890
Cevap
133
Favori
212.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam neden öyle ? o küçük cihazların 4g desteği felan var acaba turkcell mi kısıtlama getiriyor superbox harici kullanımlrda ? gerçi 3g bile olsa zaten 20 mbps veriyor neredeyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boomcu kullanıcısına yanıt
    3G modunda stabil 20mbps veriyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boomcu kullanıcısına yanıt
    evet turkcell tarafından kısıtlama var neden oyle bizde bilmiyoruz sadece turkcelin kutusuyla veya kutudaki imeiyi farklı cihaza atarak 4.5G sebekesine erişiliyor 3gdede harika ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 24 Temmuz 2019; 11:28:26 >
  • Arkadaşlar bir sorum olacak.
    Ben bunu yazligimda kullanmak istiyorum ama kisin zaten internetim var dolayisiyla kisin dondurmak istiyorum. Bu da demek oluyor ki senede 4-5 ay kullanacagim be 24 ay tahhut 6 senede ancak bitecek.

Superonline i aradim konustum sorun olmaz 90 gunde bir tekrar dondurulabiliyor dedi, sinir konusunda bir bilgileri yok. Herhangi bi engel var mi benim bu fiyattan 5 yil kullanmama?

• Scorp3867 S kullanıcısına yanıt
    Kaç gb kullanımınız olur yazlıkta?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yibo90 kullanıcısına yanıt
    Acikcasi sezonluk kiraya da verdigimiz bir yer oldugundan sinirsiz olmasi gerekiyor. Gerekirse komsuyla bolusmemiz de soz konusu

Geçici çözüm bakın diyecektim. Bu durumda superbox şart görünüyor. Kullanan arkadaşlar yardımcı olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    5 yil bu fiyattan kullandirtmazlar her taahhut yenileme doneminde fiyat degisir , dondurma siniri da vardır sanirim turk telekom senede 2 sefer hak veriyordu diye hatirliyorum yanlis olmasin tabi de ya da toplam olarak 2 hak veriyordu onu iyi arastirmani oneririm

• arkadaşlar 20mbitlik paketle bende aranıza katıldım. bir sorum var wifide 2.4 ghz ve 5 ghz ağ bağlarının ikiside çıkıyor siz hangisini tercih ediyorsunuz?
  • YuNeM38 kullanıcısına yanıt
    Modeme yakin yerlerde 5 ghz kullan (destekleyen cihazlar) hizli ve stabil kullanım saglar mesafe uzaklaştıkça 5 ghz gucu duser bu sefer 2.4 kullanirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkandemir60 -- 24 Temmuz 2019; 16:53:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorp3867

Arkadaşlar bir sorum olacak.
    Ben bunu yazligimda kullanmak istiyorum ama kisin zaten internetim var dolayisiyla kisin dondurmak istiyorum. Bu da demek oluyor ki senede 4-5 ay kullanacagim be 24 ay tahhut 6 senede ancak bitecek.

Superonline i aradim konustum sorun olmaz 90 gunde bir tekrar dondurulabiliyor dedi, sinir konusunda bir bilgileri yok. Herhangi bi engel var mi benim bu fiyattan 5 yil kullanmama?
    Normalde internet hizmetleri 90 gün + 90 gün şeklinde dondurulabiliyor, örneğin Superonline fiber internet. Ama Superbox hizmetini Turkcell mobil hat olarak değerlendiriyormuş (yani telefon gibi), mobil hatlarda da dondurma işlemi yapılamıyormuş. Bu başlık altında birkaç hafta önce başka bir arkadaş yazmıştı.

Ben de sizinle aynı durumdayım, Superbox'ı şu anda yazlıkta kullanıyorum, ve çok memnunum. Ekim ayında eğer dondurabilirsem donduracağım, donduramazsam cayma bedeli verip aboneliği sonlandıracağım.

• lazzaro L kullanıcısına yanıt
    Bu durumda cayma bedeliniz,
    Taahhutsuz 20mbit fiyati 249 tl oldugundan
    249-159= 90 90xkullanilan ay + modem parasi
    Seklinde mi oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorp3867

Bu durumda cayma bedeliniz,
    Taahhutsuz 20mbit fiyati 249 tl oldugundan
    249-159= 90 90xkullanilan ay + modem parasi
    Seklinde mi oluyor
    Modemi iade ediyorsunuz, yani modem parası yok.
  • dostum şimdi bende 2 tane süperbox var birini iş yerinde kullanıyorum birinide evde kullanıyorum 2 tane emei numarası atılır dedi arkadaş bana birinin adı süperbox iş olacak birinin adı süperbox ev olacak yeri gelince 2 kullancam bi hattı takcam diğerini sökcem filan
  • lazzaro L kullanıcısına yanıt
    3 ay dondurma yaptım fatura gelemeyecek dediler
  • ozkandemir60 kullanıcısına yanıt
    365 gun de 1 defa hak veriyorlar
  • superbox vodafone 4G

• Merhaba abilerim kardeşlerim twitchde canlı yayın yapan birisiyim son 3 gündür yayın yapamıyorum uploadım 10 olmasına rağmen. Eskiden 5500 bitrate ile yayın yaparken 3 gündür 2000'le bilerahat yapamıyorum sorunun kaynağı nedir. Aşağıya internet hız testlerimi atıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

3 ay dondurma yaptım fatura gelemeyecek dediler
    Bu iyi haber.
  • arkadas benim evin oldugu yere cikmiyor nasil alicam ben bunu diyarbakirda lojmanlarda kaliyorum baska adres isi de yas burada yardimci olabilexdk var mi turkcell calisani

• 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.