Şimdi Ara

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.890
Cevap
134
Favori
205.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bayilere gidip basvuruda bulundunuz mu ? Musteri hizmetleri oyle diyor fakat bayile bağlıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mgsgsg2010 M kullanıcısına yanıt
    olur ama kutuları pirize takma telefon açıkken valla mi 9 se harika benimde birinde superbox hattı digerinde ses hattım takılı sınırsız internet ve knusma telefonuda 128 gb olanından aldım gözüm gibi bakıyorum ıphone x e deişmem bu haliyle :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: Arca ACAR

arkadas benim evin oldugu yere cikmiyor nasil alicam ben bunu diyarbakirda lojmanlarda kaliyorum baska adres isi de yas burada yardimci olabilexdk var mi turkcell calisani
    ben müşteri hizmetlerini 3 kez aradım. Birincide bilgi almak için aradım 4,5G alt yapınız var dediler hatta bayada ısrar ettiler almam için. İkincide almak için aradım 4,5G alt yapınız yok dediler. Daha önce aradığımı söyledim 4,5G var demiştiniz dedim bir kaç kez kontrol etti kesinlikle yok falan dedi. 3 gün sonra son kez bir daha arayım dedim yoksa bayiye gidecektim bu seferde yine 4,5G altyapınız var 2 gün içinde kurulum yapılır dediler. Yani sistem nasıl çalışıyor bilmiyorum ama 4,5G'nin çektiğine eminseniz ve bayi yol üstü falan değilse birkaç kez arayarak halledebilirsiniz.

• YuNeM38 kullanıcısına yanıt
    O baya israr edenler altyapi desteklemiyor olarak gorunse bile satmaya calisan taseron sirketler oluyor :) ha farki yok tabi sanirsam da yine de en azindan bayi araciligi ile oneririm :)

• Merhaba arkadaşlar,

Konunun güncel olması çok iyi oldu. Sorunumu kısaca özetleyeyim.

Ağustos ayında ttnet taahhütümün bitmesiyle yeni sağlayıcıların arayışındayım. Binamızda sadece ttnetin kutusu bulunduğundan turkcell e başvurdum fakat tam net bir dönüş sağlayamadım. Bana superbox almamı söylediler. Fiyatlar konusunda kaygılarım var fakat haftada 3 4 gün Fifa ultimate Team oynarken mental olarak zarar veriyorum. Bunun önüne geçebilmem için açıkçası fiyat konusuna da sıcak bakmaya başladım. Yeter ki değişken pingler artık sabit bir şekilde gelsin.

Bildiğiniz üzere tinet hiçbir şey yapmıyor. Telefondaki herkes cahil cühelaların teki. Sadece önlerindeki metni okuyup papağan gibi aynı şeyleri tekrarlıyorlar. Dün yine bir konuşma gerçekleştirdikten sonra ttnetten uzak durmam gerektiğini anladım.

Soruma gelecek olursak. Benim gibi sıkıntı yaşayıp, genellikle oyunlarda, süperbox a geçen arkadaşlar; nasıl memnun musunuz ping değerleri sabit kalıyor mu? Neden daha önce geçmemişim dediniz mi hiç?
    Tek temennim almanya serverları kadar hızlı bir oyun oynayabilmek. Adamlar 100 k squad ile
    4.5m squatı yerle bir ettiler. Sinirden gözlerim dolduğu anlar yaşadım.

• ozkandemir60 kullanıcısına yanıt
    Hayır turkcell'in kendisi taşeron firma değil. Zaten daha sonra gelip bağladılar. Alt yapı var normalde alt yapı olmasa talep bile açamıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuNeM38 -- 25 Temmuz 2019; 11:4:36 >
  • BayTuruncu kullanıcısına yanıt
    speed test yapar iken frankurt seçmelisin veya sofia seçmen lazım turkiye de upload kayıp olmaz çoğu sunucu yurtdışında
  • Serdaressizer kullanıcısına yanıt
    Evde apeks legends starcraft2 pubg fortnite oynanıyor. Daha önce 8 mbit adsl ile frankfurt serverlarında 55 ping ile oynarken superboxla 60. 65 ping arası arası alıyorum. Sorunlu bi adsl hattım olduğu için çok fazla loss paket alıyodum oyun oynarken biri telefondan video izlese ping ve lagdan direk serverlardan kikleniyordum. Superboxlda daha bi bantgenişliği var iki pc online oyun oynarken hiç sıkıntı olmuyor. Kısacası online oyuncu olarak superboxtan çok memnunum.

• Arkadaşlar galiba taahhüt süresi 24 ay. 12 ay taahhütlü olanı falan var mı bunun? İleride daha ucuz kampanya falan çıkarsa geçiş yapamıyormuşum sormuştum. Şimdi 6-7 MBPS adsl kullanıyorum çok kanser gerçekten, fikriniz nedir?
  • Hattı çıkarıp telde kullanabiliyor muyuz? Bugün başvuru yaptım ve çift hatlı telim var onu merak ediyorum
    Bunu tele takip faydalanma şansım var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

superbox vodafone 4G

vodafone sizi düşünüyor kotanız bitmesin diye yatırım yapmıyor. hız olmayınca kotada zor biter.
  • BayTuruncu kullanıcısına yanıt
    Bu sorunu statik ip alarak çözen arkadaşlar vardı statik ip alarak deneme sansınız var mı acaba ?
  • Mesaj takipçisi olarak
    Telefon şebeke seçimini 3g yaparsanız çalışıyormuş
    İponelerde çalışmıyor diye söylenmişti

• kırsal alanda dayım 2 tane baz vadofne ait kış aylarında deli gibi hız veriyorlar yaz gelince böyle
  • Arkadaşlar güncel faturamızı nereden öğrenebiliriz? Tcell'in attığı mesaj ile girdiğim üyelikte herhangi bir fatura bilgisi yok 1 ay olmak üzere. Bu arada çok memnunum 950 gb download yapmışım 1 dk sorun yaşamadım..
  • blackforreal kullanıcısına yanıt
    Evet ama düşük ping/kayıpsız paket gerektiren FPS oyunlarında durum nasıl? Mesela Apex Legends demişsiniz, hiç sorun oluyor mu? Kopma ya da lag oldu mu?
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    OLMUYOR 50 TANE ONLİNE OYUNDA DENEDİM PİNG DİYE BİRŞEY YOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 26 Temmuz 2019; 9:42:49 >
  • Ben ADSL ile 65ms ping aldığım oyunda Superbox ile 100-110ms ping alıyorum. Bir sorun mu var acaba?
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    evet sorun var ben vpn açarak bile o değerleri hayatta gormuyorum adls im fix 5 ping ustune cıkmaz superboxtada fix 18 dir bu speedtestlerdeki değerlere fazla takılmayın onlar kandırmaca

• Sorun var dediniz de, ne yapmak lazım? Arıza kaydı açsam Turkcell latency'i (ping) düşürebilir mi? Hoş, herkes İstanbul'da oturmuyor; Ardahan'daki adamın pingi daha yüksek olacaktır tabii.

• 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.