Şimdi Ara

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ [Limitsiz 15 Mbps 1250₺] (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.812
Cevap
136
Favori
183.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mixolydiantr M kullanıcısına yanıt
    Dostum bence senin cok ciddi skntilarin var konuda daha once gormemis biriyizde seni yardimci olcagin seyler varsa yaz superbox hakkinda yoksa boş yapma burda insanlari germe sinirsiz paketler kampanya olarak cikti stoklarla sinirli oldugu sitede yaziyor 279 luk pakette firsatti Superboxun asli kotali paketler olarak sunuldu sen neyin derdindesin evet 20 megabitlige 190 tl oduyorum sana dokunan birseymi var fiyatlar bize cok uygun geliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 30 Ağustos 2019; 14:29:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Superbox millet meraktan alıyor hocam ( mevcut altyapının olmadığı yada problemli olan yerler hariç ) Bu sistemin en güzel yanı simetrik internet hizmetini neredeyse bedavaya vermesiydi ki zaten bizde alkışladık ( malum metroethernet fiyatları ortada ) tam memlekette güzel şeyler oluyor derken iki de bir turkcell fiyat tarifelerini değiştirmesi , sizlerin onları yücelttiğiniz kadar onların müşteriyi önemsemediğini gösterir.... lafım size değil genel yazıyorum ocak ayında tekrardan tarife değilikliğine gideceklerdir , sınırsız paketler açılır kotalar yükselir upload düşer blaaaa blaaaa kartel yaratıyorlar kimse kimsenin bir krş altına düşmeye görsün hemen masada oturup tüketici lehine olan durum beş dakikada aleyhine dönüyor , ben mevcut durumdan şikayetçiyim yıl olmuş 2020 halen 10mb bağlantıya 1xx birim istendimi fıttırıyorum bşr başka firma london 50 birim sınırsız hizmet verirken 150 birime 20 gb kota veriyor , herkes alt yapı yatırımını yaptı şuan meyvalarını topluyor kimsenin tüketiciyi inek gibi sağması gerekmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar merhaba, adsl abonesiyim ve geçen haftadan bu yana bağlantım yoktu. Dün port değişimi yaptılar ve internet bağlantım geldi ancak yaşadığım bu sorundan dolayı bu şekilde bir çözüme yönelmeye başladım. Evde 2 bilgisayar ve 3 telefon bu bağlantıyı kullanacak. Dün yapılan müdaheleden sonra bağlantı hızı (adsl) yaklaşık 12-13 Mbit kadar.

    Speed test programı ile bana en yakın vericinin 13 km uzaklıkta olduğunu görüyorum. Yaptığım testlerde ping 39-45 arası; bağlantı hızı 5-20 Mbit arası değişkenlik gösteriyor.

    Benim bulunduğum adreste 4G yok diye abonelik vermiyorlar. Sizlere 2 sorum var, bilgisi olan bu konuda beni bilgilendirirlerse memnun olurum.

    1- Bir arkadaşın adresi, abonelik almak için uygun yerde. Bu arkadaşa abonelik aldırtıktan 2-3 ay sonra kendi üzerime devir edilebilir mi?

    2- Speedtest sonuçlarına göre bağlantı sorunları yaşar mıyım?
  • aalpan A kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi bir başka adres üzerinden kontrat yapıp almanız olası ( malum lokasyonun baz istasyonuna olan uzaklığı uygunsa )
    Sistem şöyle işliyor teknik ekip size gelip gerekli ölçümleri yapıyor , teknik olarak uygunluk alabiliyorsanız o an online olarak yaptıkları ölçüm sonrası sisteminiz active ediyorlar
    Gerekli kontrat ve sözleşmeleri imzalıyorsunuz
    Fakat sorun şurda kullanmak istediğiniz lokasyonda baz istasyonuna olan uzaklığınız yeterli değilse malesef ki bir randıman alamayıp ödediğiniz ücret heba olucak , teknik olarak sözleşme bitimi öncesi iptal durumundada cezai yaptırım var bildiğim kadarıyla
    Şu durumda attığınız taş ürküttüğünüz kuşa deymiyecek gibi duruyor
    Fakat lokasyon olarak uygunluğunuzun olup olmadığını bırakın teknik ekip gelip ölçsün sonuçta mevcut tarifelerin ücretleri oldukça yukarıda şuan için alıpta pişman olmayın
    Eğer bulunduğunuz bölge baz istasyınlarına yakınlık arz ediyorsa , stabil olarak güzel bir hizmet alırsınız ( fiyat / performasn sizin durumunuzda çokta önemli değil mecbuyetiniz var )
    Not : Devir işlemi gerçekleştrilmiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mixolydiantr -- 30 Ağustos 2019; 16:15:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Maalesef teknik ekibin gelmesine gerek kalmadan, arayan temsilci arkadaş, "lokasyon dışında" diyerek, randevu dahi vermediler. Her ne kadar sorun çözülmüş olsa da adsl tekrar sorun olmayacağına garanti yok. Çözüldü mü, evet çözüldü ancak perşembe gecesinden cuma gününe kadar denemediğim yol kalmadı. En son Sakarya telekoma gittim ve oradan da çözüm bulamadım. Yine sağ olsun, çözüm için gelen arkadaş port değiştir, böylece internetimiz geldi.

    Yaşadığım bu sorundan dolayı, inanın vereceğim parayı veya ödenecek cezayı gözüm görmedi. Çaresizlik zormuş.

    Devir olmaması kötü oldu, gerçi arkadaşımız ancak yine de insanları tedirgin etmemek lazım.

    Bilgilendindirmeniz için teşekkür ederim.
  • Time gidin arkadaşınızın adresini vereceğinizi söyleyin. Kurulum sırasında o adrese gelip kuracaklar. Başında olacaksınız ve belgeleri vereceksiniz onlar sisteme işleyecek. Benim adresime yakın yoktu. Tim elindeki adreslerden birini verdi. Kurulumu yapacak arkadaş sağolsun oraya değil benim eve geldi rica ettim.

    Yalnız adsl iyiyse pahalıya gelir. Benim altyapı yoktu. O yüzden mecbur aldım ama tatilde her gittiğim yere götürdüm. Çok işime yaradı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk başvuruyu oradan yaptım, aradılar ve arayan "insan" "adresiniz komple yanlış" dedi, nasıl düzeltileceğini sordum ve çat, telefon kapandı. Tim'de ki arkadaşımla görüştüm, benim adresim belirlenen lokasyonda olmadığı için, onlar da en yakın lokasyonu seçmişler (bana kuş uçuşu 1.5km uzaklıkta). Sorun buradan kaynaklanıyor. Diğer bir sorun da benden talep edecekleri ikametgah belgesi. Bu belgeye göre maalesef zaten kurulum hiç yapılmaz (büyük ihtimal). Büyük ihtimal diyorum; çünkü daha o aşamaya geçemedim. Ben level 1' de kaldım

    Diğer tarafta, evet adsl var ancak bu arıza çok uzadı. genelde 24 saat dolmadan problemi çözüyorlardı. Hakkını yemeyeyim, gelen arkadaş da çok uğraştı ancak sorunun benden kaynaklanmadığı hususunda onları bir türlü ikna edemedim. Dışarıdan bakınca modemde her şey olması gerektiği gibiydi, sinyal kontrollerinde de her şey iyi görünüyordu ancak bir türlü internet bağlantısı sağlanamıyordu.

    Bu ve benzeri sorunlarla tekrar uğraşmamak için superbox almayı düşündüm, bira bekleyeyim bakalım. Belki şartlar değişir, belki bir başka çözüm yolu bulurum veya belki kampanya şartları değişir.




  • Merhaba, 10 mbps lik sınırsız kullanıcısıyım evde modemi koydum gayet sinyali güzel alıyor fakat hızım bi ara 10 u buluyor bi ara 3 oluyor bi ara 5 oluyor biara 1 e bile düşüyor şayet ki 20 mbps lik paketi almış olsaydım yine aynımı olacaktı hızım hep değişkenmi olcaktı yani paket ne olursa olsun hız okadar düşermi değişkenlik gösterirmi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mevcut yoğunluğa göre hız değişken , zaten sözleşmedede belirtiliyor ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Degiskenlik olmasi normal degil en fazla 1 2 mb oynama yapar modemi cekimi en iyi alan yere konumlandir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yayın işlerini soran arkadaşlar ben 4000 bitrate rahat verebiliyorum. Daha üstü de belki olabilir fakat denemedim. Paketim 20/5 olanı.
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01nisan -- 31 Ağustos 2019; 12:6:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evimde Ttnet kullanıyorum her ay 66 + 30 tl telefon parası ödüyorum her ay 30 tl vermekten sıkıldım.

    Evde 3 kişiyiz bizim çocuk 15-20 bölüm çizgi film izler bende haftada 10-15 bölüm dizi izlerim geri kalan face ve İnstagram olarak kullanıyoruz.

    Arada sırada 4 ay boyunca yazlığa gidiyoruz oradada net sıkıntımız var.

    10mb 129 tl olan paketi alacağım bizim için uygunmudur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 01nisan 0 kullanıcısına yanıt
    10Mbps aynı adnda yoğun kullanımda biraz sıkıntılı olabilir sanki hocam, yinede kullanan birini etiketliyim daha net bilgi verir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidip şubeden başvurmayı düşünüyorum. Başvuruda fatura lazım denmiş bir mesajda. Aldığım herhangi bir ürünün faturası oluyor mu? Adıma herhangi düzenli ödedediğim bir fatura(telefon,elektrik vs) yok. Yada ikametgah götürsem geçerli olur mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Painkiller. -- 31 Ağustos 2019; 12:14:44 >
  • 01nisan 0 kullanıcısına yanıt
    20 megabitligi alirsaniz 10 kisi baglansada sknt olmuyor 10 megabitliktede sknti yasamazsin 4 kiside baglansa zaten ust pakete gecme imkanin var almani tavsiye ederim upload olarakta 5 veriyorlar halen

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Painkiller. kullanıcısına yanıt
    e devletten ikametgah ciktisi alman yeterlidir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende 10 mb sınırsız abonesiyim 2 aydır kullanıyorum hangi saat olursa olsun hızımda ne düşme nede artma oluyo. Müşteri hşzmetlerine sorununuzu bildirin bence.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A

    20 megabitligi alirsaniz 10 kisi baglansada sknt olmuyor 10 megabitliktede sknti yasamazsin 4 kiside baglansa zaten ust pakete gecme imkanin var almani tavsiye ederim upload olarakta 5 veriyorlar halen
    kullanim tarzina gore degisir.

    10 kisi de basit isler yapiyorsa (twitter, instagram vs) bir yere kadar yetebilir
    ancak ozellikle video agirlikli bir seyler kullaniliyorsa 10-20 megbaitlik hizlarda hemen sikintiya girersiniz (10 megbait hizla zaten en fazla 2 tane full HD video izleniyor ayni anda hatta 2 degil bir bucuk, 4k zaten mumkun degil).

    ornegin ben ofiste ve evde 4k televizyon ile netflix actigimda (ortalama 18-20 megabiti dolduruyor zaten), ikinci bir cihazda da youtube'dan 4k video acarsam kullanimim 35 megabitler civarina geliyor.

    o sirada bir baskasi instagramda video izleyince, instagram tarafinda takilmalar basliyor. ya da youtube/netflix videolarinda otomatik olarak kalite dusuyor vs.

    superbox 10-20 megabit hiz kullanicilari pek farkinda degiller ama bazi bolgelerde sinirsiz hiz kullanicilarinin hizlari aksam saatlerinde biraz daha dusuyor.

    zaten dogasi geregi, kullanici sayisi arttikca kisi basina duzen hiz da yavastan dusuyor.
    belki bugun buldugumuz hizlari, bolgemizdeki superbox kullanici sayisi arrtikca, gelecekte bulamayabiliriz.




  • tuzsuz_deli_bekir kullanıcısına yanıt
    Yanlis bilgilendirme yapiyorsun 10 megabitle ayni anda 5 tane 1080 p video 1 tane 2 k video ve sosyal medyada sorunsuzca gezerek videosunu konuda paylasmistim 20 megabitlikteyim suand arkada 4 k video oynarken 6 tane
    1080 p video sosyal medyada gezinti 0 takilma var turktelekomun interneti gibi degil herkeze ayni kanaldan vermiyorda sanki sadece sana veriyormus gibi internette akicilik var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 31 Ağustos 2019; 14:49:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.