Şimdi Ara

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.890
Cevap
134
Favori
205.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bence yanlıs var yüksek hız, yüksek hıza göre iyibir fiyat 150mbps hız veya daha üstü ve telefon çekmediği yerde sana internet hizmeti sunuyor. telefon çekmiyor ama superbox çekiyor
  • Esasiyun kullanıcısına yanıt
    bende alıcaktım ama sınırsız kalkmıs babama alıcaktım bende :D kötü olmus
    tam zamanında almışım 2 ay önce :D
  • m398 M kullanıcısına yanıt
    İlginç valla. İki aydır kullanıyorum hız ne düştü ne yükseldi. Yanlış paket tanımlamasınlar size

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • turkcell superbox teknisyen ekibine 5G yi sordum.Türkiyede 5G açılınca superboxlarda açılacakmış. destekliyormu dediğimde cat11 onlardedi ve ben tamam dedim (cat11 nedir :D )
  • evet haklısın 279tl ye sınırsız hız fiyatlar çok makul yüzde yüz haklısın
  • yeni sözleşmelerde şu maddeler var aklınınız bir ucunda dursun
    25. madde'den: iki konum harici konumlardan kullanılan internet paket dışı olarak ücretlendirilir

24. madde: aynı anda 4 cihazdan fazla cihaz bağlanırsa ek ücret alınır

22. madde'den - indirme yönünde aylık 1tb ve yükleme yönünde aylık 500gb’tan fazla internet tüketimi yapılması durumunda kampanyadan çıkarırlır. (sınırsız paket )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mixolydiantr

yeni sözleşmelerde şu maddeler var aklınınız bir ucunda dursun
    25. madde'den: iki konum harici konumlardan kullanılan internet paket dışı olarak ücretlendirilir

24. madde: aynı anda 4 cihazdan fazla cihaz bağlanırsa ek ücret alınır

22. madde'den - indirme yönünde aylık 1tb ve yükleme yönünde aylık 500gb’tan fazla internet tüketimi yapılması durumunda kampanyadan çıkarırlır. (sınırsız paket )
    Ne zaman çıktı bu dava? TV'de bile her yerde kullanın şeklinde reklam yapıyorlar...
  • dark22 D kullanıcısına yanıt
    5G Geldiginde cok guzel. kampanyalarin olacagini eski kullanicilarinda lehine bi cok gelismeler olcagi bilgisini bende aldim Cat Bant genisligi oluyor seviyesi arttikca hizde artiyor suan icin superbox 5G hizlarina ulasamaz sinyal alamaz yeni kutular gerekli kule modem 600 mbye kdar destekliyor onuda. sadece artik kotali paketlere veriyorlar 5G nin en dandigini destekliyor olabilir Turkcelin superbox kullanicilarina bombayi patlatmasi cok yakindir bizim. hizlari bile 2 ye 3 e katlatabilir ucretsiz

• mixolydiantr M kullanıcısına yanıt
    var ama hicbir gecerliligi yok musteri temsilcisini arayip teyid ettirebilirsiniz cok tartisildi bu konu ohoooooo 150 Sayfa geriden geliyorsunuz

• Arkadaşlar elinde mayıs haziran aylarında geçerli olan taahhütname olan var mı? 20 mbps nin ilk eklendiği, sınırsız 279 un devam ettiği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur747 -- 1 Eylül 2019; 15:10:40 >
  • 5g olmasi icin , o begenmediginiz fiber alt yapinin tum turkiyede yayilmasi lazim

• ugur747 U kullanıcısına yanıt
    Malesef burdan bir sonuc cikmaz , ben dahil bir kac kisi daha boyle istekte bulundu en guzeli bu istegi turkcell iletmek twitterr etc....

• mixolydiantr M kullanıcısına yanıt
    Superonlinenin suanda. 4.5G uzerinden bile 5G verebilcek destegi var? digerlerinin fiberi bu gucte degiller yine ilk 5G ye gececek. olan superonline olacaktir

• Ilk konusunda haklisin turkcell bu isi ilk yapabilecek hatta turkiyede ki tek firma , bahsettigim tam olarak bu degil 4.5g icind 5 g icinde turktelekom ve diger operatorlerin fiber alt yapisi gerekiyor ( bir noktaya kadar uydu sonra tekrar santral oluyor yada tam tersi kabaca trafik bu sekilde )
    Fakat ttnet umrunda degil ve ozel firmalarin fiber alt yapiyi kendilerinin cekmeside yasak ( haa boyle bir kanun var sirket satilirken boyle bir madde eklenmis ) suanda firma borclardan dolayi bir kac bankanin elinde ( ttnet ) bir almanya iki turkiye bu altyapi konusunda gordugum en problemli ulke , tuketicilerin bilinclenip dertlerini bu tarz platformlarda iletmesi gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mixolydiantr -- 1 Eylül 2019; 17:48:43 >
  • 20 mbps 179 olmus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu modemler 5g'ye falan çevrilemez. Cat11 olması LTE için. 4G frekansları üzerinden. 5G den yararlanabilmek için yeni modem şart olacaktır ayrıca evinizin önünde 5g direği olması gerekecek, ve ayrıca camı açıp direkle görüş alanı oluşturmanız gerekecek

5G hızı verecek frekanslar havadan fazlasını penetre edemiyor boşyere hayallere dalmayın. Olabilecek en iyi şey aynı frekansdan yani 1800/2600 üzerinden daha düşük ping belki. Hız aynı kalır.
  • poopsy kullanıcısına yanıt
    Suan halihazirda 3g standart hizini 170 TL den sattigina gore 5g dusunemiyorum

• merhabalar bu 2 3 haftadır superbox da hız sıkıntısı yaşıyorum mh yoğunluktan dedi ancak eskiden olmuyordu bu durum. Pingde de bir miktar artış var modem ayarlarıyla alakalı olabilir mi? Superbox 20 mbps kule modem kullanıyorum.
  • geleceginmühendisi kullanıcısına yanıt
    Modemin konumunu değiştir

• blackforreal kullanıcısına yanıt
    Hocam aktivasyon bitmemiş daha hat standart internete girmiş dün gece 129 hariç 110 tl fatura bugün görüştük 110 tl silinecek aktivasyon bitince 10mb download olacak işi çözdük

• 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.