Şimdi Ara

Turkcell Sınırsız 1 Gb ile ilgili bir soru ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1GB Sınırsız İnternet Paketi’nin aşım ücreti bulunmamaktadır. Paket kapsamında verilen 1 GB kullanımın doldurulması halinde, internet erişim hızı, paketin tekrar tanımlanma tarihine kadar 96 Kbps'a indirilir. diyor...

Arkadaslar bu hız 96 Kbps e düştüğünde cep telefonundan bu hızla neleri rahat yapabilirim,neleri yapamam. bu konuların biraz acemisiyim...

hızı bu hale düşmüş , paketini doldurmuş, boyle bir olayla karşılaşmış arkadaslar varsa aydınlatırlarsa sevinirim ?

cep telefonu için çok mu yavaş bi hız ? deneyimleriniz oldu mu ?

• ne yapcağına bağlı hocam ama çok sıkıntı yaratmaz bendede kamu 1gb sınırsız var hızı 5 6 mbite kadar çıkıyor
  • hocam çok teşekkür ederim ilgin için. hocam sen 1 GB 'tı aştığında hızın 96 Kbps e düşünce ne gibi farklılık hissediyorsun ? mesela hız düşünce artık yapamıyorum dediğin şey var mı ?

merak ettiğim şey 96 Kpbs hızla sitelerde gezip haber okuma, fotograf açma yükleme, mesaj ileti yazma, mail atma gibi basit aktiviteleri rahat yapabiliyor musun ?
  • Hocam basi aktiviteleri yapıyorum turkcell 96 diyor ama 110 120 ye kadar çıkıyor sadece youtubeda ve yivibu izlerken biraz donma yaşıyor başka bi sıkıntı yok
  • eyvallah hocam teşekkür ederim... saygılar
  • Dh de çok rahat dolaşırsın, twitterda çok rahat dolaşırsın, facebookta rahat dolaşırsın. Resimlerin yüklenmesi normalden 1 dk falan fazla sürüyor o da maksimum. Bence çok güzel.
  • ben kullanıyorum ve pek memnun kalmadim. 96kps ile video izlemeyi unut zaten. Sadece facebook twitter ve dh forum da takılırsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: real_king

ben kullanıyorum ve pek memnun kalmadim. 96kps ile video izlemeyi unut zaten. Sadece facebook twitter ve dh forum da takılırsin.

hocam 96da kalmıyor turkcell genelde 100 120 arası değişiyor zaten akk aşmazsan 5 6 mbit buluyor benm bulunduğum yerde.Avea da kullandım akıllı kamu 1 mbiti görmüyodu
  • 64 kbpslik radyo dinlerken text tabanlı sitelerde gezebilirsiniz, resimlerin yüklenmesi biraz zaman alsa da resim içeren sitelerde gezebilirsiniz. Eğer biraz aşarsak ben Tor programı ile deep web de gezmek dahil bir çok işlemi rahat rahat yapabiliyorum. Turkcell Vodafone kadar öldürmüyor hızı, hatta ttnetten sonra bağlantısı kesilmeyen bir nimet bile sayılır. Şu anda 12 aylık 19.90 kampanyasında iken kaçırmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: plusnettr

64 kbpslik radyo dinlerken text tabanlı sitelerde gezebilirsiniz, resimlerin yüklenmesi biraz zaman alsa da resim içeren sitelerde gezebilirsiniz. Eğer biraz aşarsak ben Tor programı ile deep web de gezmek dahil bir çok işlemi rahat rahat yapabiliyorum. Turkcell Vodafone kadar öldürmüyor hızı, hatta ttnetten sonra bağlantısı kesilmeyen bir nimet bile sayılır. Şu anda 12 aylık 19.90 kampanyasında iken kaçırmayın.

Kamu 1000deyim 14,90a kullanıyrum bence arkadaşın dediği gibi çok iyi
  • En azından görüntülü konuşabilirsin fizy kullanabilirsin

Tango skype kullanabilirsin
    ,internet sitelerinde kasmadan gezebilirisn fakat bulunduğun yerin şebekeyi desteklemesi çk önemli.

Kendine ii bak
  • hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. kararsız kaldırım diğer nokta : 32 liralık 1 GB sınırsız mı ? 39 liralık 4 GB internet mi ? ikisinden birisini alacam artık. tekrar teşekkür ederim hepinize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: golden_royal

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. kararsız kaldırım diğer nokta : 32 liralık 1 GB sınırsız mı ? 39 liralık 4 GB internet mi ? ikisinden birisini alacam artık. tekrar teşekkür ederim hepinize.

32 lira olan paket şu anda kampanyada fiyatı ise 19.90 TL

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/12-Ay-Indirimli-1GB-Sinirsiz-Internet.aspx

Kampanyalı paket ücreti 12 ay boyunca indirimli aylık 19,9 TL’dir. Aylık 1 GB kullanım kotasına ulaşıldığında internet erişim hızı, paketin tekrar tanımlanma tarihine kadar 96 kbps'ye iner ve paket aşım ücreti yansıtılmaz.

Şu anlık 30 Kasım 2012 tarihine kadar geçerlidir son katılım tarihi. 12 ay boyunca vazgeçmezseniz 19.90 TL den kullanabilirsiniz. Vazgeçerseniz herhangi bir ceza durumu söz konusu değil.

• quote:

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/12-Ay-Indirimli-1GB-Sinirsiz-Internet.aspx

Kampanyalı paket ücreti 12 ay boyunca indirimli aylık 19,9 TL’dir. Aylık 1 GB kullanım kotasına ulaşıldığında internet erişim hızı, paketin tekrar tanımlanma tarihine kadar 96 kbps'ye iner ve paket aşım ücreti yansıtılmaz.

Şu anlık 30 Kasım 2012 tarihine kadar geçerlidir son katılım tarihi. 12 ay boyunca vazgeçmezseniz 19.90 TL den kullanabilirsiniz. Vazgeçerseniz herhangi bir ceza durumu söz konusu değil.

Yani 19 liralık 1 Gb tarifesini 12 ay taahhütlü alıp, diyelim ki 2 ay sonra bunu iptal edip 4 Gb lık paket alırsak her hangi bir ceza ödemeyiz... doğru anladıysam tabi hocam.

teşekkür ederim tekrar ilginiz için.

• quote:

quote:

Yani 19 liralık 1 Gb tarifesini 12 ay taahhütlü alıp, diyelim ki 2 ay sonra bunu iptal edip 4 Gb lık paket alırsak her hangi bir ceza ödemeyiz... doğru anladıysam tabi hocam.

Tahattut yok istedigin zaman iptal edebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: eto83

quote:

quote:

Tahattut yok istedigin zaman iptal edebilirsin

Evet herhangi bir ceza durumu söz konusu değil. Sıkıldım ben kampanyadan diyip ayrılabilirsiniz.

• eyvallah. güzelmiş. taahhütlü çorap bile almam. cok canımı sıkıyor. taşekkür ederim değerli yorumlarınıza.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.