Şimdi Ara

Turkcell Sesli Mesaj Dinleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
22.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Demin mesaj geldi 3 tane sesli mesajım varmış ama yanlışlıkla sildim. 7656 mı bi numarayı arayıp sesli mesajlarınızı dinleyin diyordu ama sildiğim için tam hatırlayamıyorum. Hangi numarayı aramam lazım, söyleyebilir misiniz?

Turkcell Sesli Mesaj Dinleme: Rehberiniz

Turkcell sesli mesajlarınızı dinlemek için birkaç kolay adım izleyebilirsiniz:

• Turkcell Sesli Mesaj Merkezi'ne Ulaşın: 800 çağrı merkezi numarasını tuşlayarak veya *8888 kısa kodunu arayarak Turkcell Sesli Mesaj Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.
    • Kimlik Doğrulaması Yapın: Sistem, kimliğinizi doğrulamak için sizden T.C. kimlik numaranızı veya Turkcell hat numaranızı girebilir.
    • Mesajları Dinleyin: Sesli mesajlarınız sıralanacaktır. Mesajları dinlemek için ilgili tuşları takip edebilirsiniz.
    • Mesajları Kaydedin: Sesli mesajları telefonunuza kaydetmek için ilgili tuşa basabilirsiniz.
    • Mesajları Silin: İstemediğiniz mesajları silmek için ilgili tuşa basabilirsiniz.

Ek Bilgiler:

• Mesajlar en fazla 60 gün saklanır.
    • Mesajlar 3 kez arandığında otomatik olarak silinir.
    • Mesajları 10'dan fazla kez aradığınızda mesajlar kalıcı olarak silinir.
    • Yurtdışındayken mesajlarınızı dinlemek için +90 532 532 0 888 numarasını arayabilirsiniz.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Önemli galiba arkadaşlar bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim.
  • Turkcell sesli mesaj dinleme için 7532’nin numarası ücret ödemeden arayabilir ve kodu girip gelen sesli mesajı dinleyebilirsiniz. Sesli mesajları dinleme, ücretsiz bir işlemdir. Ancak kendilerine sesli mesaj bırakılabilmesi için sesli mesaj alımını aktif etmeleri gerekmektedir. Gelen sesli mesajları dinledikten sonra mesajın hangi numaradan, hangi saatte, hangi tarihte mesaj bırakıldığını öğrenmek için 5’in tuşlanması gerekmektedir.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.