Şimdi Ara

Turkcell Sarı kutu Turkcell com tr de indirim (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.526
Cevap
48
Favori
128.751
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kulaklik veriyor 3000 puana ihtiyaci olan degerlendirebilir.

Turkcell Sarı kutu Turkcell com tr de indirim

https://m.turkcell.com.tr/kulup-ve-programlar/sari-kutu/fermuarli-kulaklik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SyLaR046 -- 25 Aralık 2017; 12:26:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SyLaR046 kullanıcısına yanıt
    Ben almak istiyorum ama linki tıklasam da listede kulaklık göremiyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR046

Kulaklik veriyor 3000 puana ihtiyaci olan degerlendirebilir.

https://m.turkcell.com.tr/kulup-ve-programlar/sari-kutu?nativeapp=true&nativePlatform=android&appvi=

Linkiniz kulaklığa yönlendirmiyor hocam. Ayrıca 3000 puan değer mi bu kulaklığa ya ?

• şu anda 3000 puana kulaklık hediyesi gelmiş 2 adet sipariş verdim. yoksa yanacaktı puanlarım.
  • sarı kutu hediyelerine gir en altta yer alıyor.https://www.turkcell.com.tr/kulup-ve-programlar/sari-kutu/fermuarli-kulaklik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbederc -- 25 Aralık 2017; 12:12:45 >
  • derbederc D kullanıcısına yanıt
    Sağ olasın, mesajı attıktan sonra arama kısmına "Fermuarlı" yazarak bulmuştum. Puanlar boşa gideceğine aldık bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah_88

Sağ olasın, mesajı attıktan sonra arama kısmına "Fermuarlı" yazarak bulmuştum. Puanlar boşa gideceğine aldık bakalım.

Hocam bu puan boşa gitme muhabbeti nedir tam olarak ? Ben 2500 puan göndermiştim birine, yine de sene sonunda puanlarım silinir mi ?
  • Arkadaşlar 500 puanı olup da kullanmayacak olan varsa PM atabilir mi lütfen ?
  • Powerbank ve kulaklık gelmiş.
  • Uygulamadan almistim linki kontrol etmedim kusura bakmayin. Sayfanin en altinda cikiyor linki duzeltiyorum simdi.

+
    Powerbank 10binlik olsaymis iyi olurmus. Birde puani yuksek geriye puan kalmiyor pek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SyLaR046 -- 25 Aralık 2017; 12:33:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

quote:

Hocam bu puan boşa gitme muhabbeti nedir tam olarak ? Ben 2500 puan göndermiştim birine, yine de sene sonunda puanlarım silinir mi ?

bak hesabımda yazıyor yıl sonunda bitecek puanlar. kimisi siliniyor kimisi kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: derbederc

quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

quote:

bak hesabımda yazıyor yıl sonunda bitecek puanlar. kimisi siliniyor kimisi kalıyor.

Teşekkür ederim

Sonra bir şekilde bulduk hocam linki. Haber verdiğin için sağ ol, aldık bir tane.
  • Geçmiş konulara baktım kulaklık ve powerbank çöpmüş yine de puan silinmesin diye kulaklık aldım.

10.000 puandan 4.300 puan silinecekmiş , 3000 i gitmiş oldu.

• Son günleri beklemeye gerek var mı yoksa kulaklık alalım mı arkadaşlar ne dersiniz ?

• kulaklık ve power bank

daha 5 gün var, biraz daha beklemek lazım.
    Teşekkürler hocam sırf puan kullanayım diye aldım sms ile onay geldi ama siparişlerim kısmına geç düşüyor galiba gözükmüyor daha
  • ByBaterist kullanıcısına yanıt
    Her sene kulaklık veriyorlar son günlerde. Verdikleri diğer şeyler kumbara ve piyango bileti. Aman aman bir şey geleceğini sanmam bu saatten sonra.
  • 2877 puanım var :D 123 puan gönderebilicek var mıdır acaba :)
  • quote:

Her sene kulaklık veriyorlar son günlerde. Verdikleri diğer şeyler kumbara ve piyango bileti. Aman aman bir şey geleceğini sanmam bu saatten sonra.

aynen hocam, benim de beklentim yok aslında.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.