Şimdi Ara

TURKCELL SARI KUTU KAMPANYASI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.851
Cevap
33
Favori
208.893
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bp den 30 liralık yakıtı altlimitsiz direk 30 tl indirimli olarak alabileceğiz mi net değil.

    Nasıl yararlanılır?

    Sarı Kutu’dan hediyenizi seçebilir ya da TR10 yazıp 2222’ye mesaj gönderebilirsiniz. Bu şekilde hediyenizi seçtikten sonra cep telefonunuza gelecek mesaja ücretsiz cevap vererek, BP Club kart numaranızı yazmanız yeterli. BP Club kart numaranızı ilettikten sonra hattınıza iletilecek bilgilendirme mesajını takiben, BP Club kartınız ile, BP Turkcell kampanyasına katılan istasyonlardan yapacağınız ilk alımda 10 TL değerinde yakıt hediyenizi kullanabilirsiniz.

    Hediyeyi almak için TR10 yazıp 2222’ye göndermek ve gelecek mesaja BP Club Card numaranızı yazarak ücretsiz cevap vermek yeterlidir. İlgili BP Club Card numarasına 30 TL değerinde BP Club Puan yüklenecek ve bilgilendirme mesajından sonraki ilk yakıt alımında kullanılabilecektir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tcmb

    Aynı hediyeden birden fazla alabilir miyim?

    Aynı kategori içerisindeki hediyelerin geçerlilik süresi bitmeden yenisini alamazsınız. Süre bittiğinde bir kere daha aynı hediyeyi seçebilirsiniz. Örneğin 1 aylık Facebook paketi seçtiğinizde 1 ay geçmeden 6 aylık internet hediyesini seçemezsiniz.

    20 TL aksesuar indirimini 2 kez aldım.
    İlkini kullandıktan sonra ikincisini kullandım.
  • turkcell den gelen mesaja kart numaraını yazıp cevapla diyorum gönderemiyor bi türlü
  • bu bp den yakıt diyorda onu alabiliyorum ama BP Club Card diye birşey istiyor bunu almak zorundamıyız yoksa bunu talep ederek bp ye gidip yakıt alabiliyormuyuz direk deneyen varmı

    o kartın olması gerekmiş. birde heryerde değil bu kampanyanın geçerli olduğu benzin istasyonlarındaymış

    edit :

    "Kampanya ile ilgili ayrıca bilinmesi gerekenler nelerdir?

    Turkcell abonelik yaşı 1 yılın üzerinde olan Faturalı ve Hazır Kartlı tüm bireysel aboneler, programa SARIKUTU yazıp 2222'ye göndererek katılabilir. 1 yıldan kısa süredir abone olan bireysel hatlar, ayrıca kurumsal ve data hatları programa katılamaz. İlgili hediyeyi programa katılan ve yeterli puanı olan aboneler alabilir. BP hediyesinden faydalanmak için BP Club card sahibi olmak ve kampanyaya katılan BP istasyonlarından bu kartla alim yapmak gereklidir. Hediyeyi almak için TR10 yazıp 2222’ye göndermek ve gelecek mesaja BP Club Card numaranızı yazarak ücretsiz cevap vermek yeterlidir. İlgili BP Club Card numarasına 30 TL değerinde BP Club Puan yüklenecek ve bilgilendirme mesajından sonraki ilk yakıt alımında kullanılabilecektir. Puanlar BP Turkcell kampanyasına katılan istasyonlarda geçerli olacaktır. Hediyeler stoklarla sınırlıdır. Bu kampanya diğer BP kampanyalarıyla birleştirilemez. BP Taşıtmatik kullanıcıları için geçerli değildir. Kazanılan hediye yakıtın BP Club karta herhangi bir nedenle yüklenmemesi halinde 0532 755 27 27 no’lu BP Müşteri Hizmetleri’ne başvurabilirsiniz. Turkcell programın içeriğini ve hediyelerini değiştirme hakkını saklı tutar. Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerle ilgili yasal yükümlülüklerden marka sahibi firma sorumlu olup, Turkcell hiçbir şekilde sorumlu değildir.​"



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 30 Ekim 2012; 16:24:11 >




  • Hocam BP istasyonlarından ücretsiz olarak clup kart alacaksın,o numarayı gelen mesaja cevap olarak göndereceksin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cancan_burak

    sepete atıyorsunuz büyük ihtimal birleşiyor ancak aynı üründen sadece bir tane olacak ikisine izin vermiyor

    izin veriyor hocam,aynı üründen 2 sefer alabiliyorsunuz.
  • BP nin sitesinde 30 liralık yakıtı bir seferde kullanabiliriz anladım ama türkcell de üstte arkadaşın paylaştığı her seferinde 10 liralık yakıt alınabilir. yazısı bir kayboluyor bir geliyor anlamadım

    https://www.bpclubcard.com/Web/AnonymousPages/NewsDetail.aspx?bp=e/NcYXJYQtN/WIjffoLh8A==
  • 5017 gün olmuş uçak bileti aldım Şifre gelmedi diğer hattımla sinema bileti aldım 2 tane ona hemen geldi
  • kod alanlar hemen kullansa iyi olur.Her hediyenin kullanım limiti var.Örneğin bp 15000 ile sınırlı.15000 kişi kullandığında elinde kod olsa bile kullanamıyorsun.


    BP için şart: İlk 15.000 adet kullanım ile sınırlıdır. Kullanım sınırı dolduğunda şifreniz olsa dahi hediyeyi kullanamazsınız.

    İkea için şart: İlk 2.000 adet kullanım ile sınırlıdır. Kullanım sınırı dolduğunda şifreniz olsa dahi hediyeyi kullanamazsınız. Hediye çekleri 28.02.2013 tarihine kadar geçerlidir.
  • bp alıp bp kart numarasını cevaplayıp gönfderebilen var mı
  • 6 aylık 1500 MB internet aldım ben de.
  • 5109 PUAN. Uçak bileti alsak isim felan belirtmeden. satma imkanımız olur mu acaba? isme değilde şirket adına alır gibi.
  • bu bp yi bugün halletmek lazım anladığım kadarıyla gelen sms e istediğiniz bir bp numarasını göndersenizde oluyor
  • 5145 puanım varmış yuh 14 sene ne para ödemişimdir şimdiye kadar :)
  • BP den yakıt alan arkadaşlar gelen ilk mesajı cevaplamayın.
    Sonradan bir mesaj daha geliyor cevaplanacak mesaj o.
  • BP 30 TL lik yakıt için BP Club kart nosu gerekiyormuş yüklenmesi için. Şimdi diyelimki benim 1 adet BP club kartım var ve 2 adet de yeterli puana sahip Turkcell hattım var. 2 hattımla 2 ayrı 30 TL lik yakıt kodu alsam bu kodları tek BP club kartına tanımlatabilirim sanırım değil mi? Her kod için ayrı BP club kartı gerekmez sanırım. Bende 4 adet hat var çünkü, dördü de çok eski ve yakıt kodu alacak puana sahip. 4 kodu da tek akrta tanımlatmak istiyorum, ayrı ayrı kart taşımamak için. Var mı benzer durumda olan veya deneyen, gerçekleştiren? Bir de bu hediyelerin sayısı sınırlı imiş, kodları bir an önce alsak iyi olacak sanırım, birkaç güne en iyiler biter gibime geliyor.
  • 4827 puan geldi
    bir hattıum daha var

    oda aynı zamanda alınma onuda annem
    kullanıyo. onunda mesajını göndereceğm.

    ama bu puanlarla ne alınır bilmiyorum.

    Bence BP 1 Adet 30 tl kullanılabilir gibime geliyor.
    yoksa millet abartır. bende dahil olmak üzere..

    ne alsak acaba??
  • Turkcell mağazada şifre nereye giriliyor bilen var mı ?
  • ikea hediye çeki direk kullanılıyomu telefon kimlik vs soruyolarmı


    Güncelleme :

    3 tane ikea çek aldım yarını bekleyemedim hemen minibüse atlayıp İkea bayrampaşaya gittim.Ama hiçkimsenin kampanyadan haberi yok ne kadar dil döktüysem başaramadım en sonunda müşteri hizmetlerine gittim onlar anladı beni tamam şuraya gidin dedi gittim güzeller güzeli bi kız vardı çeklerimi tanımladı 90 tl cek ve birleşiyo yani 90 liralık bişey alabiliyosunuz.ben kardeşim için bir tane raf kendim için masa lambası ve bir tanede 50x70 çerceve aldım poster asmak icin 10 lira gibide bi para ödedim 102 lira tuttu yıllarca kazık attı şimdi bi hediye verdi.Ha birde sinema bileti aldım onlada yarın forum istanbulda sinemada kullanıcam işallah hat rahat 15+ yıllık 6k puan geldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir -- 30 Ekim 2012; 23:03:27 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: vincentvega

    Turkcell mağazada şifre nereye giriliyor bilen var mı ?

    Satın alırken ödeme bilgileri ekranında (1.sepet - 2.Adres-3. ödeme bilgileri gibi) ,
    toplam tutarın solunda "kampanya, indirim türü, indirim kodu" şeklinde 3lü kutucuklar var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.