Şimdi Ara

TURKCELL SALLA KAZAN KAMPANYASI (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.007
Cevap
26
Favori
138.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sms olarak gönderirseniz 12 ay boyunca yenileniyor. Ben de 5GB olanını o şekilde aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CB01A2BC7

Sms olarak gönderirseniz 12 ay boyunca yenileniyor. Ben de 5GB olanını o şekilde aldım.
    LIFECELL HOSGELDIN 7GB yazıp 2200 gönderiyoruz doğru mu hocam ?? :)
  • Mr. Cheritto kullanıcısına yanıt
    LIFECELL HOSGELDIN 7 GB yaz 2200'ye gönder.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

LIFECELL HOSGELDIN 7 GB yaz 2200'ye gönder.
    Mesajı bir kez gönderip 12 ay boyunca otomatik yenilenecek yani :)
  • Mr. Cheritto kullanıcısına yanıt
    Aynen.

SIKÇA SORULAN SORULAR:
    KAmpanya her ay yenilenir mi? Yenilendiğinde bilgilendirme SMS'i gelir mi?

SMS kanalından yapılan kampanya katılımlarında, kampanya iptal edilmedikçe, paket 30 günde bir otomatik olarak 12 ay yenilenecektir. Kampanyanın yenilenmesi sırasında hatta bakiye olmaması durumunda, bakiye bulana kadar sistem 60 gün boyunca denemeye devam edecektir. 60 gün boyunca yeterli bakiye bulunmadığında paket iptal edilir. İptal durumunda, abonelerin kampanyadan faydalanmak için tekrar başvuruda bulunmaları gerekir. Başvuru anında kampanya koşullarına uygun aboneler kampanyadan tekrar faydalanabilir. SMS kanalından yapılan katılımlarda, paket aynı ay içinde 1 kez alınabilir.

• A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    İşimizi garantiledik o zaman
  • TURKCELL SALLA KAZAN KAMPANYASI

Bu hafta da simge’den bip şarkısını armağan etti

• Yeter artık turkcell cim kullanamıyoruz bu ay 35 GB geçti maşallah

TURKCELL SALLA KAZAN KAMPANYASI

• günlük 1 gb mertebesine yükseldik heralde iki seferdir günlük 1 veriyor

• 3 hattıma da haftalık 1gb verdi.

• quote:

3 hattıma da haftalık 1gb verdi.
    Mesajı gönderdik müşteri hizmetlerini de aradık lifecell hoş geldin 7gb size uygun degil diyor. Bu nasıl bi saçmalık ?
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Cevap ??
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Alabilirsin demiştin paket neden alınamıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Cheritto

Mesajı gönderdik müşteri hizmetlerini de aradık lifecell hoş geldin 7gb size uygun degil diyor. Bu nasıl bi saçmalık ?

Alıntıları Göster
    22.01.2018 itibarıyla son 30 günde Turkcell'e numarasını taşıyarak ya da yeni bir hat alarak gelen ve Lifecell Hoş Geldin 7GB paketini alan müşterilerimizin hatlarına 12 ay boyunca geçerli ayda 1GB internet faydası otomatik olarak yüklenecektir. Detaylı bilgi için tıklayın.
    Son 90 gün içinde numarasını taşıyarak veya yeni bir hat alarak Turkcell Hazır Kart’a gelen ve son 30 gün içinde Turkcell’den numarasını taşımamış aboneler yararlanabilir.

Detayları bu şekilde.

• quote:

22.01.2018 itibarıyla son 30 günde Turkcell'e numarasını taşıyarak ya da yeni bir hat alarak gelen ve Lifecell Hoş Geldin 7GB paketini alan müşterilerimizin hatlarına 12 ay boyunca geçerli ayda 1GB internet faydası otomatik olarak yüklenecektir. Detaylı bilgi için tıklayın.
    Son 90 gün içinde numarasını taşıyarak veya yeni bir hat alarak Turkcell Hazır Kart’a gelen ve son 30 gün içinde Turkcell’den numarasını taşımamış aboneler yararlanabilir.

Detayları bu şekilde.

Alıntıları Göster
    İyi ki türk telekom kullanıyorum annem RESMEN YANDI

Turkcell TAM KAZIK

• 3 saatlik internet nedir ya

olimpiyata mı çıktık
  • Sayamadığım haftalardır bip 1000 dakika veriyor. Hatta geçen hafta çarşamba cuma salladım aynı anda 2 adet bip 1000 dakikam oldu ama bipim yok :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-71B2671F5

Bu mesaj silindi.
    Evet 2 haftadır Salla Kazanda heryöne Bip + 3 saat 1GB intetnet veriyor ama 3 Saat 1GB internetin bilgisini Bip'de değil sadece SMS ile bildiriyor. Bunun sebebi şu olduğu söyleniyor: Salla Kazan her hafta ayrıca dergilikten surpriz hediyeni al diyormuş ama bu mesaj hatalı ve otomatik gönderiliyormuş. Oysa dergilikten surpriz salla kazan hediyesi 30 günde bir kereymiş. Tepkiler üzerine Turkcell her salla kazan hediyesinin yanında 3 saatlik 1 GB veriyormuş.

• 15 Mart - 11 Nisan 2019 tarihleri arasında kampanyaya katılan aboneler data hediyesi kazanacaktır. Abonelerimiz haftalık standart sallama haklarıyla, ya bir data hediyesi ya da data dışındaki hediyelerle birlikte aktiflenen bir data hediyesi kazanacaklardır. İkinci durumda, Salla Kazan ekranında data dışındaki hediye gözükecek ancak aktiflenen data hediyesi SMS ile bildirilecektir.

2. hediye bitti.

• Dergilik uygulamasını yükle ikinci hediyeni kazan dedi. Yükledim bir dergi indirdim hatta tüm sayfalara da baktım ama ikinci bir hediyeyi göremedim? Nasıl ulaşacağım ikinci hediyeye?

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.