Şimdi Ara

Türkcell para iadesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 14 yıllık türkcell müşterisiyim, bir arkadaşımdan duyduğuma göre türkcele ilk yıllarda yaptığımız fatura ödemelerinde fazla ödemede bulunduğumuzu, bu ödemenin bir isim altında faturamıza yansıtıldığını şimdi kanuni yollarla bu fazla ödemelerimizi geri alma durumumuz bulunduğunu duydum, konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşların önerisi nedir, nereye baş vurabilirim ve ne kadar ödeme almak mümkün olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzeykutbu -- 3 Mart 2011; 22:19:08 >

• bilgisi olan arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzeykutbu -- 3 Mart 2011; 22:27:13 >
  • bu yönde bir duyum bende aldım 13 yıllık türkcelliyim, bazı arkadaşlar 6-700 tl toplu para aldıklarını duydum ama konu ile ilgili pek fazla bilgim yok yanlız bildiğim kadarı ile operatör değiştirilmemiş olmak gerekir ayrıca operatörler numara taşınabilirliğini sırf müşterinin bu hakkını kaybetmesi için başlattıklarını duydum... daha fazla bilgisi olan arkadaşlar mutlaka vardır.
  • evet böyle bir şey var, benim bir yakınım böyle bir para iadesi aldı ama nasıl aldı bunu bilmiyorum bir sorayım kendisine.
  • mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: serintuna
    mesajım bulunsun

Eksik olma :D
  • bilen yok demekki kardeş...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVANTAJİX PARA İADESİ
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu konuda bir sonuç alındı mı acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell Plaza ya gittim, alacağı tahsil etmeye gelmiştim dedim danışma da duran kıza. Guvenlik dedi gerisini hatırlamıyorum,

Yani alacağını alır ama vereceği varsa, göreceğiniz var .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.