Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (734. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
32.186
Cevap
973
Favori
2.035.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
229 oy
Giriş
  • Yokizm dedigi gibi amacim blöf yaparak aşmaz paketlerde kalmak baska bi operatore tasiyip geri gelmek masrafsiz bi yöntem tabi ama benim amacim faturadaki 10 tl lik indirimin devam ettirmek yerlerse asmaz paketlerle devam edecegim. Henuz arayan yok bakalim bekliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Burada şöyle bir çıkmaz oluşuyor sanırım; Ya bu 30 gün içerisinde tarifelere yukarı yönlü bir güncelleme yaparlarsa? TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK 

Peki hocam Vodafone'da gördüğüm kadarıyla Red Sınırsız İletişim 20 GB (69 TL) kampanyası dışında bir kampanya var mı? Ya da Vodafone'da da 1 ay bekleme şartı var mı faturasızda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BL@cKLioN -- 22 Mart 2022; 14:16:6 >

• BL@cKLioN kullanıcısına yanıt

Yapabilirler hocam belli de olmaz.

Vodafone da da bir ay bekleme şartı var hocam maalesef.

Rica ederim hocam

Dilerseniz Vestelcell, Pttcell tarifelerine bakabilirsiniz. Bunlar da tarifeler bitince duruyor ve aşım olmuyor, ikisi de Türk Telekom (Avea) dan hizmet almaktadır.

PTTcell de 30 GB 72₺, 20 GB 59₺

Vestelcell de ise 18 GB 55₺, 12 GB 45₺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PTTcell, Vestelcell, Bimcell, Teknosacell vb. de baktım ama hatla ilgili şikayet edende var etmeyen de var. O yüzden yine klasik üçlü arasında bir araştırma yaptım. TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK  Ama tabii ki bu Türk Telekom filan kafamı karıştırdı. Mesela Türk Telekom hat taşıma yaparsak Prime ilk 3 ay 20 GB 89 TL'den sonraki 9 ay 105 TL'den veriyor. Fakat faturalıdan faturasıza geçersek 20 GB 55 TL'den veriyor. Buradaki 55 TL 20 GB Prime kampanyası doğru mu yoksa eski kampanya mı?

Eğer yeni kampanya ise bunun dışında Aşmayan Kampanya var Telekom'da. Onun dışında uygun bir kampanya var mı? Birde bu aşmayan kampanyalarda diyor ki mesela 15 GB olan aşmayan paketten almak istediğimi varsayalım. Ancak bu paketi eğer aşmayan 2 gb aşmayan 4 gb vb. kampanyadaysam alabiliyormuşum.

Şimdi ben kalkıp hattı Turkcell'den Telekom faturasıza taşıyacağım. Oradan kalkıp faturasızdan aşmayan 2 gb taşıyacağım. Ardından da aşmayan 15 gb mı taşıyacağım? TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK 

Yoksa Türk Telekom'da da Turkcell'de olduğu gibi uygulama üzerinden rahatça bu kampanyalara geçebiliyor muyuz?

• BL@cKLioN kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam.

Aktif bir kampanya hocam, yakın zaman da geçenler oldu.

10 GB 39₺, 15 GB 49₺, 20 GB 55₺ var hocam, bu tarifelere direk Türk Telekom faturasız da 30-31 gün yani 1 ayı doldurunca, müşteri hizmetleri aracılığıyla veya Türk Telekom bayilerin den geçiş yapabilirsiniz

Başka uygun tarife olarak taraftar tarifeleri var hocam, onlara da göz atabilirsiniz.

Daha sorularınız var ise, özel mesaj aracılığıyla bana ulaşabilirsiniz, hepsini cevaplayacağım...

Faturasiz hatta gecis blöfü sonucunda

Mega 13 gb = 65 TL
    Mega 16 gb = 70 TL
    Mega 21 seklinde devam ediyor.

Akilli fatura 12 ay hediye seklinde teklif etti.

Asimsiz pajetleri istemistim onun yerine asim koruma hediye edelim dediler

Güzel teklif hocam, kabul edin bence

O zaman hayırlı olsunTURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK 

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

&amp;amp;#119872;&amp;amp;#120010;&amp;amp;#120008;&amp;amp;#120009;&amp;amp;#119990;&amp;amp;#119995;&amp;amp;#119990; &amp;amp;#119974;&amp;amp;#119890;&amp;amp;#120002;&amp;amp;#119990;&amp;amp;#120001; &amp;amp;#119964;&amp;amp;#119983;&amp;amp;#119964;&amp;amp;#119983;Ü&amp;amp;#119877;&amp;amp;#119974;
  • Merhabalar türk telekom tarifem 22/04/2022 de bitiyor yani yanlış bilmiyosam şuan türk telekomdan ayrılabiliyorum fakat evde çekim kalitesi düşük tek turkcell iyi ama fiyatları pahalı 15-20 gb arası bir internet işimi görür yukarıda bımcell oradan turkcell yapın demişsiniz ama tam kavrıyamadım yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sizin direk Turkcell Faturasız'a geçmeniz yeterli.

Turkcell Faturasız'a geçin, ardından Faturasız dan Faturalı'ya geçişe özel olan Aşmaz paketler den birine geçiş yapabilirsiniz.

DİP NOT; Turkcell bayindekiler Faturalı veyahutta RaHat hatta geçirelim derler ise asla ve asla kabul etmeyin, siz Faturasız'a geçmek için elinden geldiğinizce ısrar edin, sordukların da Türk Telekom faturalı veya faturasız dan mı geliyorsunuz diye, faturasız deyin, faturalı derseniz sadece faturalı paketlere geçiş yapabilirsiniz, faturasız olmaz diyecekler, öyle birşey yok sakın inanmayın, uzun lafın kısası Turkcell Faturasız'a geçmek için elinizden geldiğince inat edin!...

Birde farurasız olan pakette hangi tarifeyi seçeceğim başlangıç olarak ve onada ayrıyaten ücret ödeyecekmiyim yoksa sadece faturasıza geçip aynı gün içinde uygulamadan faturalıya geçiş yap deyip aşmaz uygun bir tarifeye geçeceğim değil mi?
    Son olarak aşmaz tarifelerin ücreti nedir?
    Çok teşekkür ederim şimdiden ilgilendiğiniz için:)

Son fatura artı bütün sene TKÜ yansır sadece.

Bir paket seçmenize gerek yok, bayidekiler Süper Tarife'yi seçerler sizin için, sizin de yapmanız gereken, sadece hat açılınca hemen o gün içinde Dijital Operatör den Aşmaz paketler den birine geçiş yapmanız.

Aşmaz paketleri linkteki konu dan inceleyebilir, size en uygun olana karar verebilirsiniz; https://forum.donanimhaber.com/turkcell-asmaz-paketler-faturasiz-dan-faturali-hatta-gecis-paketleri-2022--151902139

Rica ederim hocam TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK 

• Anladım hocam teşekkürler linkten mesela 16 gb 75 tl gözüküyor acaba uygulamadan geçiş yaparken daha düşük bir teklif gelme imkanı olur mu bilginiz var mıdır:)

RaHat tarifelere de bakabilirsin hocam, lakin taahhütsüz faturalı olduğu için, sonra dan zam gelme olasılığı yüksek, bu yüzden en iyisi Aşmaz paketler gibi duruyor

https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/turkcell-rahat-paketler/turkcell-rahat?card_group=347&

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yokizm Qarabağlı -- 22 Mart 2022; 18:55:34 >

Rica ederim hocam

Merhaba arkadaşlar taahhütüm bitecek bana bu teklifi sundular. müşteri hizmetleri aradığında da aynı teklifi söylemişti. Kabul edeyim mi ya da faturasıza geçip bir müddet beklemek mi mantıklı?

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.